30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Post Reply
pita

#1 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by pita »

Pogledajte samo te komentare i mrznju....fakat ne kuzim......odakle dolazi ta mrznja...da je to uradio neki hrvat, svabo..ili cak srbin bi to bilo normalno...
ali bosanci su retardirana stoka.
Ne znam kako jos neko normalan razmislja..da ide u hr na more...
http://www.index.hr/vijesti/clanak/30go ... 28802.aspx
dalmatinka

#2 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by dalmatinka »

pita wrote:Pogledajte samo te komentare i mrznju....fakat ne kuzim......odakle dolazi ta mrznja...da je to uradio neki hrvat, svabo..ili cak srbin bi to bilo normalno...
Da ti odgovorim pošto ne kužiš od kuda ti komentari i mržnja - pogledaj unazad svoje postove - pljunuti tvoji, dakle pogledaj sebe, ako se ti ne primjećuješ, ja te primjećujem odavno.

Pod ovo drugo, bilo tko da je to uradio ne bi bilo normalno, tebi možda je, ali takvi su komentari kad bilo tko to učini.

Dalje, bosanci nisu retardirana stoka, ali iznimaka uvijek ima, kako kod bosanaca tako i kod drugih.

Na kraju, netko tko je normalan je dobrodošao i hr. na moru. Ti u takve ne spadaš.

A evo i kolega onom gore iz priče. Pogodi od kuda je? Horor kakav ni u snu ne možeš predvidjeti. Policajci su mu spasili život, jer su ga prijatelji djevojke našli u gradu prije policije. Ubijali su boga u njemu u trenutku kad ih je našla policija.
Policajci su ga izvukli iz njihovih ruku i samo pitali : Momci, treba li vas odbaciti kući?
http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... 2/index.do
dalmatinka

#3 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by dalmatinka »

@pita ovo je tvoj post na index-u
Vi ste bolestni...fakat vise nikada u hr na more.....u svijetu totalna sranja, fritzl, pedofili, ubice....a sada je za zaostalost i retardiranost i primitivizam cijele hrvatske i hrvata kriv bosanac...
fakat bi volio da bude kineski zid na bregani....
Zamolila bih te kad budeš putovao doma, obavi to avionom, ili preko Mađarske i Srbije.
burek_in_space

#4 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by burek_in_space »

Nemam pojma o chemu se radi izmedju @dalmatinke i @pite ali ko god je ovo uradio (silovanje) po meni je totalni umobolnik pa bio mi on i najrodjeniji. :x
Svakakve stoke hoda ovim Balkanom! :(
Pasiflora

#5 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by Pasiflora »

Bolesno je sto prica o silovatelju ima bilo kakav nacionalni(isticki) predznak.
Silovatelja je naprosto silovatelj. Sve ostalo vezano za to djubre je nebitno.
I da - bitna je KAZNA :x
veljaca

#6 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by veljaca »

dalmatinka wrote:
pita wrote:Pogledajte samo te komentare i mrznju....fakat ne kuzim......odakle dolazi ta mrznja...da je to uradio neki hrvat, svabo..ili cak srbin bi to bilo normalno...
Da ti odgovorim pošto ne kužiš od kuda ti komentari i mržnja - pogledaj unazad svoje postove - pljunuti tvoji, dakle pogledaj sebe, ako se ti ne primjećuješ, ja te primjećujem odavno.

Pod ovo drugo, bilo tko da je to uradio ne bi bilo normalno, tebi možda je, ali takvi su komentari kad bilo tko to učini.

Dalje, bosanci nisu retardirana stoka, ali iznimaka uvijek ima, kako kod bosanaca tako i kod drugih.

Na kraju, netko tko je normalan je dobrodošao i hr. na moru. Ti u takve ne spadaš.

A evo i kolega onom gore iz priče. Pogodi od kuda je? Horor kakav ni u snu ne možeš predvidjeti. Policajci su mu spasili život, jer su ga prijatelji djevojke našli u gradu prije policije. Ubijali su boga u njemu u trenutku kad ih je našla policija.
Policajci su ga izvukli iz njihovih ruku i samo pitali : Momci, treba li vas odbaciti kući?

http://www.vecernji.hr/newsroom/blackch ... 2/index.do
Svakog onog koji je silovatelj ( a to se dokaze ) - JAVNO OBJESITI . Samo jedno pitanje za dalmatinku - da li je bas bilo sve ovako ( ovo boldirano ). Jer ako je tako - onda je policija ucinila ZAKONSKU POGRESKU - morala je pritvoriti i ove koji su " .. ubijali boga u njemu ..." - jar ako to nije bio slucaj ( cisto sumnjam da je bilo kako si ti napisala ) ONDA JE TO BEZVLASCE I ZAKON RULJE I ULICE.
Btw - da me pogresno ne shvatis - SILOVATELJA ( ako je stvarno tako ) JAVNO BIH OBJESIO .... Ali ne pitam se ja ( a ni ti ) vec ZAKONI jedne drzave ( a ne rulja ) i ne pogotovo da policija nakon toga TAKO reaguje ...
osa

#7 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by osa »

a vijesti za raspravu.
dalmatinka

#8 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by dalmatinka »

veljaca

Svakog onog koji je silovatelj ( a to se dokaze ) - JAVNO OBJESITI . Samo jedno pitanje za dalmatinku - da li je bas bilo sve ovako ( ovo boldirano ). Jer ako je tako - onda je policija ucinila ZAKONSKU POGRESKU - morala je pritvoriti i ove koji su " .. ubijali boga u njemu ..." - jar ako to nije bio slucaj ( cisto sumnjam da je bilo kako si ti napisala ) ONDA JE TO BEZVLASCE I ZAKON RULJE I ULICE.
Btw - da me pogresno ne shvatis - SILOVATELJA ( ako je stvarno tako ) JAVNO BIH OBJESIO .... Ali ne pitam se ja ( a ni ti ) vec ZAKONI jedne drzave ( a ne rulja ) i ne pogotovo da policija nakon toga TAKO reaguje
Ja nisam za vješanje nego za kastraciju. Policija gore je tako postupila jer su vjerojatno i sami željeli učiniti isto ali nisu smjeli. Ne odobravam ulični linč niti malo, samo sam iznijela tijek događanja.
A što se tiče forumaša @pita ili @slo123 (ista osoba), tip nije normalan. Ne znam kakvje je komentare očekivao - pohvale silovateljima?
veljaca

#9 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by veljaca »

dalmatinka wrote:
veljaca

Btw - da me pogresno ne shvatis - SILOVATELJA ( ako je stvarno tako ) JAVNO BIH OBJESIO .... Ali ne pitam se ja ( a ni ti ) vec ZAKONI jedne drzave ( a ne rulja ) i ne pogotovo da policija nakon toga TAKO reaguje
Ja nisam za vješanje nego za kastraciju. Policija gore je tako postupila jer su vjerojatno i sami željeli učiniti isto ali nisu smjeli. Ne odobravam ulični linč niti malo, samo sam iznijela tijek događanja.
A što se tiče forumaša @pita ili @slo123 (ista osoba), tip nije normalan. Ne znam kakvje je komentare očekivao - pohvale silovateljima?
E vidis ovo boldirano je ( uz osudu dogadjaja silovanja i silovatelja ) nesto STO NE SMIJE PROCI NEKAZNJENO. Ako dozvolimo da policija nista ne uradi ( i jos po tebi ih "nagradi" ponudom za prevoz ) onima koji su " .. ubijali boga u njemu ..." - ONDA OVDJE NESTO NE VALJA SA SISTEMOM a to je, priznaces, PUNO, PUNO vaznije od pojedinca ...
Btw - nadam se da shvacas ove moje komentare - osudjujem silovanje ( imam kcerku ), ali osudjujem i bezvlasce i ZAKON RULJE ... a i PONASANJE POLICIJE - koju finansiramo SVI mi ....
medda

#10 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by medda »

pita wrote:Pogledajte samo te komentare i mrznju....fakat ne kuzim......odakle dolazi ta mrznja...da je to uradio neki hrvat, svabo..ili cak srbin bi to bilo normalno...ali bosanci su retardirana stoka.
da je moj brat to ne moze biti normalno
rukometašica67

#11 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by rukometašica67 »

Zašto nema više informacija?
U krajnjem slučaju nevažno,kod YU naroda je oduvijek bilo dijeljenja po naciji.
Sada je važna nacija u tom nesretnom slučaju...i kod nas da se nešto slično desilo neko bi napisao usta.. ili eventualno čet...?Ne?
Nacija vjerovatno kod takvih ograničenih ljudi je od velike važnosti i ona je simbol psihe nekog čovjeka??Fuj.. :x
SnezanaM

#12 Re: 30-godišnjak iz BiH silovao maloljetnicu u okolici Zadra?

Post by SnezanaM »

Bas zanimljivo, osudio si komentare a nisi ni rijeci napisao protiv SILOVATELJA :roll:
Post Reply