Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Tri prekrasna mačića (2 mužjaka i 1 ženka), traže lijep i siguran dom, naučeni higjeni i veterinarski zbrinuti. Sve ostale info. isključivo na 061 157 526
i ja sam nedavno poklanjala 3 macica, dvije zenke i jedan muzjak. vrlo vrlo vrlo tesko ces preko neta naci udomitelja. obavezno stavi oglas u novine. ja sam bila otvorila temu, stavila oglas na market.ba, pik.ba, ali tek kad sam napravila letke i oblijepila citav grad, ljudi su poceli zvati. meni se desavalo da zovu ljudi i hoce samo muzjaka. ti njih onda pitaj zasto bas muzjak, ako ti ne da neki konkretan odgovor, ili kaze da nece da ima problema sa macicima kasnije, NI SLUCAJNO NEMOJ takvim ljudima davat svoje macice. on ce onda njega uzet, macak ce se pariti i pravit ce novu sirocad!! trebamo da prekinemo taj lanac. zato sam ja dala svog malog macka jednoj zeni koja ce ga sigurno kastrirati.