3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
- Drvosjeca iz Dejcica
#1 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene? Ima li u stranačko-nacionalnim priručnicima informacija koga da zovemo u pomoć? Rusiju, Tursku, Hrvatsku ili možda Njemačku?
Šta kažu nacionalni *urci-palci koga da krivimo? Dodika, Izetbegovića, Čovića ili sami sebe?
- karanana
#2 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
fakat je ovo do sada nevidjeno. u 12 sati sam prosao glavnom cestom, jos niti jedna grtalica nije prosla.
cujem da je autoput prema tarcinu neprohodan,
nesto se desava. da li je u pitanju neki strajk, neka neposlusnost, neko prepucavanje medju govnima.....kako god opet ide preko ledja nas idiota.
nesto se desava. da li je u pitanju neki strajk, neka neposlusnost, neko prepucavanje medju govnima.....kako god opet ide preko ledja nas idiota.
- Drvosjeca iz Dejcica
#3 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Joj jebem im svima *$$#!"##karanana wrote:fakat je ovo do sada nevidjeno. u 12 sati sam prosao glavnom cestom, jos niti jedna grtalica nije prosla.
http://www.klix.ba/vijesti/bih/pogledaj ... /160103020
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#4 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
čiste koliko mogu, snijeg još pada
obišao sam cijeli grad danas autom, od ilidže do baščaršije i vamo po aneksu, sve normalno 60 kmh vozio bez ikakvih problema
obišao sam cijeli grad danas autom, od ilidže do baščaršije i vamo po aneksu, sve normalno 60 kmh vozio bez ikakvih problema
- Drvosjeca iz Dejcica
#5 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Dakle ovi novinari sa KLIX-a lažu sa onim slikama? Znao sam ja da u begluku nema šta da fali, sve fercera kako treba.mk ultra wrote:čiste koliko mogu, snijeg još pada
- mk ultra
#6 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
snijega ima na cesti, al šta je tu toliki problem? svaka solidna zimska guma ide bez problema po ovomeDrvosjeca iz Dejcica wrote: Dakle ovi novinari sa KLIX-a lažu sa onim slikama? Znao sam ja da u begluku nema šta da fali, sve fercera kako treba.
ko nije lopatao snijeg dok pada, izgleda da ne zna da je to uzaludan posao
slično je ovome
-
Walther
#7 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
malko pretjeruju... ipak je nedelja i nekoliko cm snijega nije katastrofa jer je vecina kod kuce...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Dakle ovi novinari sa KLIX-a lažu sa onim slikama? Znao sam ja da u begluku nema šta da fali, sve fercera kako treba.mk ultra wrote:čiste koliko mogu, snijeg još pada
a fond zimske sluzbe je vjerovatno vrlo ogranicen
- Drvosjeca iz Dejcica
#8 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Ni blizu...mk ultra wrote:snijega ima na cesti, al šta je tu toliki problem? svaka solidna zimska guma ide bez problema po ovomeDrvosjeca iz Dejcica wrote: Dakle ovi novinari sa KLIX-a lažu sa onim slikama? Znao sam ja da u begluku nema šta da fali, sve fercera kako treba.
ko nije lopatao snijeg dok pada, izgleda da ne zna da je to uzaludan posao![]()
slično je ovome
Ali tebi ako je dobro ne vidim razlog da negoduju oni koji su navikli na bolje, nismo svi rasli u Dejčićima.
- karanana
#9 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
ja i dalje mislim da je jutros totalni uzas i neociscenost.
da se razumijemo, jedino kantonalno preduzece koje hvalim je kp rad i sve im racune platim 6 mjeseci unaprijed, ali jutros nesto nije bilo u redu i kako treba da bude.
da se razumijemo, jedino kantonalno preduzece koje hvalim je kp rad i sve im racune platim 6 mjeseci unaprijed, ali jutros nesto nije bilo u redu i kako treba da bude.
- mk ultra
#10 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
Ali tebi ako je dobro ne vidim razlog da negoduju oni koji su navikli na bolje, nismo svi rasli u Dejčićima.
Znaci od sad cu da postavljam u prilog svoj rodni list, mamin i babin rodni i CIPS prijavu, pa da postam na ovom podforumu
Normalan dijalog izgleda ne postoji na klix forumu
Do nekih brdskih djelova se vjerovatno teze dolazi, al ovo po gradu je sigurno prohodno i vjerujem da ce do ujutro biti sve ocisceno kako treba, dok i auti krenu vise da se voze
- Drvosjeca iz Dejcica
#11 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Naravno da ne treba i to je više zezancija nego ozbljno ali dobro sada...mk ultra wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:[
Ali tebi ako je dobro ne vidim razlog da negoduju oni koji su navikli na bolje, nismo svi rasli u Dejčićima.![]()
Znaci od sad cu da postavljam u prilog svoj rodni list, mamin i babin rodni i CIPS prijavu, pa da postam na ovom podforumu
Normalan dijalog izgleda ne postoji na klix forumu
Do nekih brdskih djelova se vjerovatno teze dolazi, al ovo po gradu je sigurno prohodno i vjerujem da ce do ujutro biti sve ocisceno kako treba, dok i auti krenu vise da se voze
Stvar je da su nešto zakazali jer ovo može biti očišćeno daleko bolje što se tiče glavnih saobraćajnica. Niko ne očekuje da sporedne i brdske ulice budu sastrugane do asfalta, to je barem jasno.
-
spacek
#12 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
...
Last edited by spacek on 22/04/2016 23:21, edited 1 time in total.
- malamirha
#13 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
direktor na skijanju,nema ko da izda naredjenja.karanana wrote:ja i dalje mislim da je jutros totalni uzas i neociscenost.
- Drvosjeca iz Dejcica
#14 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Ide prilog na Al Jazeera Balkan o olimpijskim planinama i prvom snijegu u 2016. Prikazuje nekog krezavog Aliju iz JKP Trnovo...udario snjeg naglo, nismo očekivali volko da pada
Ne znam da li da se smijem ili plačem.
- Drvosjeca iz Dejcica
#15 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Snijeg na autoputu A1 čisti pet mašina, danas zabilježene dvije saobraćajne nesreće.
-
elk
#16 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
vrijeme je za dozlaboga otrcanu frazu-iznenadio ih snijeg u januaru!!!
-
PM72
#17 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Nemojte tako,ljude je iznenadio ovaj snjeg.
Još nedjelja...a i i snjeg bezobrazan,što ne pada radnim danom.
-
Nepass
#18 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
poceli su danas nekad da ciste. u rs grtalice ne stju sve prohodno, udjem u sa i jedva izguram auto do zgradeDrvosjeca iz Dejcica wrote:Zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene? Ima li u stranačko-nacionalnim priručnicima informacija koga da zovemo u pomoć? Rusiju, Tursku, Hrvatsku ili možda Njemačku?Šta kažu nacionalni *urci-palci koga da krivimo? Dodika, Izetbegovića, Čovića ili sami sebe?
- DaffyDuck
#19 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ide prilog na Al Jazeera Balkan o olimpijskim planinama i prvom snijegu u 2016. Prikazuje nekog krezavog Aliju iz JKP Trnovo...udario snjeg naglo, nismo očekivali volko da pada
a za ove sto im je opravdanje da 'pada', jel znate za sta sluzi so, zasto se nabavlja i zasto bi trebalo da se posipa
- SAID5
#20 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Mene nije iznenadilo sto ih je iznenadio snijeg u januaru, ali me iznenadilo sto je put uzBjelasnicu prohodniji nego ceste u Sarajevu.
- insomnia78
#21 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Da ne ledi, ne pomaze so kad snijeg sipaDaffyDuck wrote:Drvosjeca iz Dejcica wrote:Ide prilog na Al Jazeera Balkan o olimpijskim planinama i prvom snijegu u 2016. Prikazuje nekog krezavog Aliju iz JKP Trnovo...udario snjeg naglo, nismo očekivali volko da pada
Ne znam da li da se smijem ili plačem.![]()
a za ove sto im je opravdanje da 'pada', jel znate za sta sluzi so, zasto se nabavlja i zasto bi trebalo da se posipa
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#22 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Je l' stvarno?SAID5 wrote:Mene nije iznenadilo sto ih je iznenadio snijeg u januaru, ali me iznenadilo sto je put uzBjelasnicu prohodniji nego ceste u Sarajevu.
- karanana
#23 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
ako se ne varam taj put odrzava orman. barem su ga odrzavali prethodnih godina. i rade ljudi posao. cak su uzeli i onu jednu strasnu makinu sa cetkom i dimnjakom gdje chetka ochetka i onda snijeg se usisa i dimnjak ga izbacuje van ceste.SAID5 wrote:Mene nije iznenadilo sto ih je iznenadio snijeg u januaru, ali me iznenadilo sto je put uzBjelasnicu prohodniji nego ceste u Sarajevu.
-
mali_balon
#24 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Da ponovimo gradivo a da vidimo sta ima novo
-
_ado_
#25 Re: 3 Januar 2016. ili zašto su nam ulice loše ili nikako očišćene?
Relacij : Ilidza - Trg austrije, danas oko 13h. Na ilidzi nekolike grtalice i jedna velika masina ciste kruzni tok i centar ilidze. Ilidzu ne cisti RAD, vec Bosman. Od Ilidze do Trga Austrije nijednu grtalicu nisam vidio. Jedina dva RAD-ova vozila koje sam vidio bile su neke mini-grtalice koje su cistile snijeg sa trotoara kod Ekonomije. Stanje grozno, ugazen snijeg ispod kojeg je led i niko ne pokusava da cisti grad. Vracao sam se oko 16 h, snijeg davno bio prestao padati, i ponovo nijedne grtalice na glavnoj cesti.
Mogu samo zamisliti kako ce veselo biti sutra, kad ljudi krenu na posao.
Mogu samo zamisliti kako ce veselo biti sutra, kad ljudi krenu na posao.