Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Zanima me da li postoji ikakav fakultet ili nekakav kurs u kojem se uci concept art i 3D u Bosni ? Znam da ima nekakav graficki fakultet i ALU ali su poslovi za dizajnere nepostojeci . Tj one stvari koje se prave u filmskoj industriji i gaming.
Stvarima poput ovoga se zelim baviti nekoliko vec godina ali jedini faks kojeg bas nema u FAIL drzavi jeste taj koji ja zelim .
ovo nećeš naći u BiH jer smo Hakerska država i takva edukacija nema potrebe za naše tržište zato što i ne postoji...imaš u Beogradu kao neki fax grafičkih studija, za Zagreb ne znam, dok je kod nas ko u pakistanu i indiji...plaćaju ti 3D/2D uradak 10KM, i ako kažeš neku jaču cifru, odmah se nadoveže na onu staru profitersku "pa i moj mali to zna na kompjuteru"...možeš proći i bolje al moraš biti u talu il neko od familije da te angažuje pa ti baci na kafu.