Naime, 28 septembra će se održati prijevremeni izbori za načelnika opštine Laktaši (prethodni dao ostavku, zamjerio se Dodiku, inače ljudi za njega imaju riječi hvale).
Svojevrsni uvod u oktobarske izbore. Kampanja je u punom jeku a prognoze su 50-55 za SNSD, ostalo koalicija ispred SDS.
Stanke idu od naselja do naselja, nagađaju se šta će uraditi u zamjenu za glasove.
Bošnjačko naselje oko Mahovljana (jedina džamija u opštini Laktaši) i ljudi koji tu žive kažu da su se nagodili da će glasati za SDS, a ovi će im uraditi neke urbanističke radove tamo.
Za sada je razlika mala, ali je SNSD u prednosti. U slučaju da Dodik izgubi Laktaše, biće ovo najveći šamar Dodiku IKADA.
Ljudi su jasni u jednome, ako SNSD izgubi 28 septembra, Dodik i ekipa mogu da se pakuju i bježe u Rusiju, jer će rezultat par dana kasnije biti još katastrofalniji.
Ne znam jeste čuli za ovo, ali odavno kruže priče kako će Dodik u slučaju poraza bježati u Rusiju.
28 SEPTEMBAR 2014 - DAN ODLUKE ZA LAKTAŠE , konačni pad?
-
Stanioo
- webby-x
#2 Re: 28 SEPTEMBAR 2014 - DAN ODLUKE ZA LAKTAŠE , konačni pad?
Što, najuriti će ja pošteni junaci iz SDS-a?Stanioo wrote:Ne znam jeste čuli za ovo, ali odavno kruže priče kako će Dodik u slučaju poraza bježati u Rusiju.