vidimo se u ZG petak 27-og maja u Domu sportova.....Thievery sam vec prije dvije godine vidio na Jarunu, i to je bilo jedno divno iskustvo, Faithless sam gledao na TV neke koncerte i to obecava.....znaci sve u svemu odlican muzicki hapenning za 200 kuna
27.05-og ove godine FAITHLESS I THIEVERY u ZG
Moderator: _BataZiv_0809
- sorge_sa
#1 27.05-og ove godine FAITHLESS I THIEVERY u ZG
jedinstvena prilika da se vide mozda trenutno dva najjaca music acta na jednom mjestuhttp://www.iskon.hr/glazba/page/2005/04/19/0282006.html
vidimo se u ZG petak 27-og maja u Domu sportova.....Thievery sam vec prije dvije godine vidio na Jarunu, i to je bilo jedno divno iskustvo, Faithless sam gledao na TV neke koncerte i to obecava.....znaci sve u svemu odlican muzicki hapenning za 200 kuna

-
MRAVOJED
bio sam i ja na thievery na jarunu. meni su bili bez veze. mislim, zvučalo je odlično, kao da slušaš cd, ali to sam mogao i kod kuće. ono, najavljivan je bio bend od 14-15 ljudi, pa čovjek očekuje vrhunsku svirku, kad ono elektronika pojela bend, a ja se našiljio na dobru svirku. a ni kiša nije pomogla. i onda dva mc-a su bez veze.
enivejs, možda im dam još jednu šansu....samo da ne dovode statiste.
enivejs, možda im dam još jednu šansu....samo da ne dovode statiste.
- Soul_Sista
..a ja naravno ni b od blizine tog koncerta!
Pa eto vi koji idete, fino se provedite, za nas svijuh!
Pa eto vi koji idete, fino se provedite, za nas svijuh!