25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
samo_ponekad

#951 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by samo_ponekad »

Picajzla wrote:
Dr. Kuca wrote:Pape ulazi u historiju, svaka cast ljudino. Pojedincima je obraz i zicagu isto. Svaka cast momcima. Tss je za viscu messi.
ostaje nam u sjecanju da nas je zajebao na SP i da zahvaljujuci njemu nismo prosli grupu.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Neka nam, btw, ostane u sjecanju da smo pod njegovom upravom otisli na SP i tamo zabiljezeli prvu pobjedu. Kako je samo (Bosnji) lako pljuvati i omalovazavati.
insaneinthebrain

#952 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by insaneinthebrain »

kad se bosnje naklate, nema ti spasa :lol:

Peter O'Leary: Dragi Bosanci i Hercegovci, ne šaljite mi poruke preko Facebooka

Image

http://www.klix.ba/magazin/zanimljivost ... /140625166
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#953 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by japin_mutapi »

PAPE
Dr. Kuca

#954 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Dr. Kuca »

Pape institucija.
SanskiBiser

#955 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by SanskiBiser »

jooj fotke: :bih:

Image
Picajzla
Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png

#956 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Picajzla »

samo_ponekad wrote:
Picajzla wrote:
Dr. Kuca wrote:Pape ulazi u historiju, svaka cast ljudino. Pojedincima je obraz i zicagu isto. Svaka cast momcima. Tss je za viscu messi.
ostaje nam u sjecanju da nas je zajebao na SP i da zahvaljujuci njemu nismo prosli grupu.

Neka nam, btw, ostane u sjecanju da smo pod njegovom upravom otisli na SP i tamo zabiljezeli prvu pobjedu. Kako je samo (Bosnji) lako pljuvati i omalovazavati.
Sa ovom generacijom tesko i u onakvoj grupi tesko je bilo propustiti SP.

Ti ne razumijes da je tvoj mentalitet upravo to na sto se pozivas, na Bosnju. Tebi je uvijek dobro, "samo da ne puca".
Mora se jasno prstom pokazati na onoga ko je usrao nas nastup protiv Nigerije i ima tu jos dosta stvari prije samog SP.

Maharadza

#957 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Maharadza »

samo_ponekad wrote:
Picajzla wrote:

I za to će mo mu zauvijek biti zahvalni ali neka ide, zaslužio je 'odmor' od svega a pogotovu mi od njega. :lol:

Sada dovesti kakvog 'kabadahiju' ili 'imperatora' (magath, terim, Vaha) da ovo pošamara i da svaku tekmu zapinju kao u ove dvije protiv gaučosa i šija, jer kvalitet je neupitan samo je psiha ta koja nas (kao i uobičajeno) jebe. Naprijed LJILJANI! ;)

Ps. Jebem ti kinu i zmajeve i ko ih izmisli. LJILJANI FOREVER!

Ps2. Konjiću nemoj više Allaha ti. ;)
Last edited by Maharadza on 25/06/2014 21:40, edited 1 time in total.
Picajzla

#958 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Picajzla »

Dr. Kuca wrote:Pape institucija.
Nigerijskog fudbala.

Havatar

#959 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Havatar »

Tim kojem Avdija da gol ne smije biti medju prvih 16 na svijetu
hau jes no

#960 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by hau jes no »

samo_ponekad wrote:
Picajzla wrote:

da nije kritika i kriticara i danas bi slusali muniba o tome kako smo mala reprezentacija i kako je baraz super mega giga uspjeh
north

#961 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by north »

Gorak ukus pobjede....ne mogu nikako prihvatiti da ne idemo, jer jednostavno imamo kvalitet da idemo dalje...svi su ubijeđeni sa strane da smo trebali proći i nije im jasno kako nismo kada vide našu igru, samo neki kod nas sa niskim kriterijima kažu dobro je i ovo :-) ...tri su razloga za kiks protiv Nigerije koji je ključ neprolaska:
1. Izbor igrača i formacija - ne igranje pravog lijebog beka se pokazalo kao ludost što nas je koštalo, jasno je čija je to odgovornost
2. Indolentnost i čudna ponašanja i kretanja pojedinih igrača (najviše Džeko, Spahić.... a još ih je dosta podbacilo)
3. Sudija - mame mu se najebem

I protiv sudije bi se dalo igrati i uzeli bi garant, minimum bod samo da se ovo pod 1. i 2. odradilo kako treba....zato je teško ovo prihvatiti...drago mi je zbog pobjede, ali nije to taj osjećaj...baš ono pirova pobjeda što bi se reklo.....naredni ciklus sa novim selektorom koji će odmah skontati koji su igrači za prvih 11 i koji će sa njima imati takav odnos da će svih 11 ginuti i onda ni sudijske odluke nas ne mogu spriječiti da odemo na EP....

Mali Sušić ima neko znanje i njega bi trebalo zvati u narednim prijateljskim da se još dodatno uvjerimo u kvalitet i je li to to, jer je Iran danas bio odron, ali ima nekog šmeka na prvu....Hadžić je zalutao, i on bi od danas trebao biti bivši...Avija je dao fin go, ali je antitalenat i pogubljen u vremenu i prostoru...

Zahvaliti se Papetu, Spahiću i Misimoviću...Sa Džekom novi sektor treba da popriča i malo ga prodrma i sa ostalim ući u nove kvalifikacije...naravno zaganjati još nekog potencijala (Arslanagić i dr.) sa strane ako se ukaže prilika..
bingov buraz

#962 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by bingov buraz »

Riddle wrote:
spinel_ wrote:gorka, pirova pobjeda :sad: :sad: :sad: :sad:

ne znam kako neko ovo moze slaviti.. ok, prva je, ali jebem ti, uhhhhhhhhhhhhhhh :twisted:
Drago mi je sto smo solidno igrali i imamo upisanu pobjedu na svjetskim prvenstvima, ali da, i ja sam poprilicno sjeban i nikako ne mogu zaboraviti Nigeriju. Gotovo sam ubijeđen da bi i danasnji tim to dobio ili bar ne bi izgubio. Ukoliko neko ne objasni sta se desilo pa smo igrali bez lijevog beka, otici cu u grob pitajuci se.
Istina.

Iran strasno limitirana ekipa,ne znam za druge meni ostaje gorak okus nakon ovog prvenstva.
Hadzic realno nema sta traziti u rep. Avdija zabio ali najmanje 3 puta nije uspio ustopati loptu sam kao duh.
Sven Tino,u skladu sa mogucnostima,asistirao ali se par puta i zabio u gol aut,solidna alternativa Medunjaninu,ako Miske ode mislim da ima mjesta za njega.
Ostali solidni,Pjanic bolji od ostalih.

novozelandskim slijepcima jebem mamu retroaktivno
Last edited by bingov buraz on 25/06/2014 21:48, edited 1 time in total.
BHF_Manijak

#963 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by BHF_Manijak »

Kad vec kujemo te neke planove za 2016 EP, evo moje neke zelje, kako bih volio vidjeti formaciju:

Begovic

Mujdza - Arslanagic - Bicakcic - Kolasinac

Besic - Salihovic (Susic, Medunjanin)

Hajrovic - Pjanic - Lulic

Dzeko
P308

#964 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by P308 »

Havatar wrote:Tim kojem Avdija da gol ne smije biti medju prvih 16 na svijetu
Image

:D
samo_ponekad

#965 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by samo_ponekad »

Picajzla wrote:Ti ne razumijes da je tvoj mentalitet upravo to na sto se pozivas, na Bosnju. Tebi je uvijek dobro, "samo da ne puca".Sent from my LG-G2 using Tapatalk
Mora se jasno prstom pokazati na onoga ko je usrao nas nastup protiv Nigerije i ima tu jos dosta stvari prije samog SP.
Ne shvataj licno, pls, kao sto ni ja to ne radim: u zadnje vrijeme je bilo toliko ocitog pljuvanja, mahalanja, uvreda omalovazavanja tih ljudi (Pape, Dzeko, Spahic ...), napuhivanja i izmisljanja sukoba, tuca, smjena, '" ukazivanja prstom" da se meni, kao polupismenom i priglupom Bosnji (kako me tertiras) ucinilo da se to radi sa ciljem. Naravno, suvise sam glup, nepismen i neobrazovan da bih to dokazao, nego ja to nako... dokon, pa rekoh malo da prekratim dosadu..
Lakat Jebić

#966 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Lakat Jebić »

north wrote:Gorak ukus pobjede....ne mogu nikako prihvatiti da ne idemo, jer jednostavno imamo kvalitet da idemo dalje...svi su ubijeđeni sa strane da smo trebali proći i nije im jasno kako nismo kada vide našu igru, samo neki kod nas sa niskim kriterijima kažu dobro je i ovo :-) ...tri su razloga za kiks protiv Nigerije koji je ključ neprolaska:
1. Izbor igrača i formacija - ne igranje pravog lijebog beka se pokazalo kao ludost što nas je koštalo, jasno je čija je to odgovornost
2. Indolentnost i čudna ponašanja i kretanja pojedinih igrača (najviše Džeko, Spahić.... a još ih je dosta podbacilo)

I protiv sudije bi se dalo igrati i uzeli bi garant, minimum bod samo da se ovo pod 1. i 2. odradilo kako treba....zato je teško ovo prihvatiti...drago mi je zbog pobjede, ali nije to taj osjećaj...baš ono pirova pobjeda što bi se reklo.....naredni ciklus sa novim selektorom koji će odmah skontati koji su igrači za prvih 11 i koji će sa njima imati takav odnos da će svih 11 ginuti i onda ni sudijske odluke nas ne mogu spriječiti da odemo na EP....

Mali Sušić ima neko znanje i njega bi trebalo zvati u narednim prijateljskim da se još dodatno uvjerimo u kvalitet i je li to to, jer je Iran danas bio odron, ali ima nekog šmeka na prvu....Hadžić je zalutao, i on bi od danas trebao biti bivši...Avija je dao fin go, ali je antitalenat i pogubljen u vremenu i prostoru...

Zahvaliti se Papetu, Spahiću i Misimoviću...Sa Džekom novi sektor treba da popriča i malo ga prodrma i sa ostalim ući u nove kvalifikacije...naravno zaganjati još nekog potencijala (Arslanagić i dr.) sa strane ako se ukaže prilika..
par puta na par tema sam krenuo napisat post, pa mi bude mrsko. al ovako nesto bih napisao. i jos bih dodao da ova pobjeda ne bi smjela da zaustavi otkrivanje svega sto se gurnulo pod tepih u zadnjih godinu dana. a hoce, koda gledam
Šibicar

#967 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Šibicar »

north wrote:Gorak ukus pobjede....ne mogu nikako prihvatiti da ne idemo, jer jednostavno imamo kvalitet da idemo dalje...svi su ubijeđeni sa strane da smo trebali proći i nije im jasno kako nismo kada vide našu igru, samo neki kod nas sa niskim kriterijima kažu dobro je i ovo :-) ...tri su razloga za kiks protiv Nigerije koji je ključ neprolaska:

Tačno tako. :thumbup:
Dr. Kuca

#968 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Dr. Kuca »

Picajzla wrote:
Nigerijskog fudbala.

Kapiram ja tebe, prebacio 30-e, bez zene, posla, zivis od staraca i sa starcima. Gdje ce ko stobom. Znam takvih bruku. Zakrzljali.
x_lecter

#969 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by x_lecter »

Mamu vam svima .... i igracima i paptu .... a najvise spahicu i konjicu .... iz njih isijava zlo
5 0 5

#970 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by 5 0 5 »

Image
The Realist

#971 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by The Realist »

Picajzla wrote: Mi smo mali vise mozda pratilu i trazili TSS-a na terenu i ocekivalu smo sa ce losije odigrati nego sto je odigrao.
Eh sad kad neko neutralan gleda vjerovatno moze realnije da sagleda stvari.

Ako ništa, asistirao je, morao ga je vidjeti :D.

Ja nisam rekao da je bio sjajan, ali je igrao sasvim dobro i definitivno zaslužuje šansu. Na kraju, bolje od Medunjanina je odigrao.

Po pričama je ispalo da je lik antitalenat koji je tu radi rodbinskih veza, a ustvari se radi o igraču koji je i do sada pokazao da je bolji od dosta onih koje smo nekada gledali i da sigurno ima potencijala da i ima neku ulogu u ovoj reprezentaciji.
Picajzla

#972 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Picajzla »

Dr. Kuca wrote:
Picajzla wrote:
Nigerijskog fudbala.

Kapiram ja tebe, prebacio 30-e, bez zene, posla, zivis od staraca i sa starcima. Gdje ce ko stobom. Znam takvih bruku. Zakrzljali.
:lol:

Šibicar

#973 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by Šibicar »

x_lecter wrote:Mamu vam svima .... i igracima i paptu .... a najvise spahicu i konjicu .... iz njih isijava zlo
:mrgreen:
JohnnyS

#974 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by JohnnyS »

ovo je himna jebemu... i dalaj lama bi uzeo mač u ruke :D
shibonja

#975 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran

Post by shibonja »

Istresite se na pravom krivcu !!

Locked