25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Officer Crabtree
#301 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ma tim je psihiloški sigurno na najgorem nivou, u takvim uslovima mi se ponašamo - prva loša situacija mi smo donji...
Dakle, njihov gol, neka sudijska loša odluka ili greška pojedinca i mi ćemo se raspasti. Mnogi igrači već pri kraju prošle utakmice nisu glavom bili na prvenstvu, a neće se do ove utakmice tu ni vratiti.
Gubimo i ovu utakmicu sigurno, nažalost, naročito što se Iran ući bez ikakve kalkulacije, plus ne smatram da su posebno razočarani dosadašnjim nastupima, te još uvijek imaju šansu za prolaz.
Dakle, njihov gol, neka sudijska loša odluka ili greška pojedinca i mi ćemo se raspasti. Mnogi igrači već pri kraju prošle utakmice nisu glavom bili na prvenstvu, a neće se do ove utakmice tu ni vratiti.
Gubimo i ovu utakmicu sigurno, nažalost, naročito što se Iran ući bez ikakve kalkulacije, plus ne smatram da su posebno razočarani dosadašnjim nastupima, te još uvijek imaju šansu za prolaz.
- Slo Burner
- Grijem se na: Pelet
- Vozim: Bembaru
#302 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
bingov buraz wrote:worst case scenario
oduvamo Iran sa 4-0,Safet Susic produzava ugovor
Zajebana situacija, nit' navijat' nit' ne navijat'
-
5 0 5
#303 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
fabijan kaliterna.šatirana_ljubičica wrote: ko dovede fudbal uopšte na Balkan ???
- alanx
#304 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Primarni razlog sto smo izgubili of NIgerijaca je to sto je Spaha reklamirao Sberbank, a posto Bog ili po ovim Budistima, karma ne voli lihvarose, popusili smo ko veliki.
- bingov buraz
#305 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... id-samsungšatirana_ljubičica wrote:ma ja, SAD vam Sušić ne valja, fuj balkanskog tipičnog mentaliteta ! ko dovede fudbal uopšte na Balkan ???bingov buraz wrote:worst case scenario
- šatirana_ljubičica
#306 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
bingov buraz wrote:http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... id-samsungšatirana_ljubičica wrote:ma ja, SAD vam Sušić ne valja, fuj balkanskog tipičnog mentaliteta ! ko dovede fudbal uopšte na Balkan ???bingov buraz wrote:worst case scenario
halo bingov brat!kako bing?
jah, kako da ne, eto negdje piše da fudbal smije pratiti samo VIŠA RASA-muškarci.
- Dr. Kuca
#307 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Sutra od 20:00 BiH je u potrazi za novim selektorom koji ce nas odvesti do final EP-a 2016 godine. Uz ekipu kakvu imamo plus lagana grupa sve drugo ce biti jedan veliki neuspjeh. Hvala pape za ispisanu historiju zlatnim slovima, idemo dalje. 
- It_is_a_Leclerc
#308 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Otprilike si u pravu.Officer Crabtree wrote:Ma tim je psihiloški sigurno na najgorem nivou, u takvim uslovima mi se ponašamo - prva loša situacija mi smo donji...
Mi nemamo motiv, oni imaju.
Još ako ne budemo imali ni Pjanića, onda je to prilično bezizlazna situacija.
Treba dati sve od sebe, makar da se bod upiše, ako ne može pobjeda.
A teško je dati sve od sebe, pogotovo pojedinim igračima na koje je pokrenuta hajka, po ne znam koji put, i koji su optuženi za izdaju.
- Hajvan
#309 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
a zašto vi toliko branite lik i djelo Safeta Sušića?!?šatirana_ljubičica wrote:ma ja, SAD vam Sušić ne valja, fuj balkanskog tipičnog mentaliteta ! ko dovede fudbal uopšte na Balkan ???bingov buraz wrote:worst case scenario
Pa one je primarni krivac poraza u utakmici protiv Nigerije… već je objašnjeno i izanalizirano, da ne ponavljamo sad ovdje koje su to greške u postavi igre, kao i pozadine svega toga…
Čovjek je pogriješio i time ubio nadu i snove i igračima i navijačima. Ne ulazim u razoge te pogreške, već samo konstatujem neoborivu činjenicu!
trebalo bi znati prepoznati konstruktivnu kritiku i odvojiti je od pljuvačine. Čak šta više, ovi ne rezonski "zaštitnici" selektora i reprezentacije su istog mentalnog sklopa kao pljuvači, samo drugacije rezonuju od pljuvača.
To što se pojedini forumaši ponašaju nekulturno i ovdje istresaju svoje frustracije je meni razumljivo, kao i ovi branitelji.
Nisu mi prihvatljive novinarske laži, poluistine i napuhivanje negativnosti.
Nije mi prihvatljivo niti guranje pod tepih radi "očuvanja mira u kući".
Dakle, niti jedna krajnost nije dobra. Ja volim svoju domovinu i želim da je fudbalska reprezentacija na najbolji način predstavlja…
Nismo se obrukali, ali nismo niti ostavili neki pečat zasad na prvenstvu… ako ćemo se zadovoljavati prosjećnim, uvijek ćemo to i ostati.
- alanx
#310 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Sta vam je ljudi.
Raspuhacemo Iran
.
Raspuhacemo Iran
-
incognito071
#311 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Opste je poznato da bolje igramo kada smo donji ili kad se nista dobro od nas ocekuje nego kad smo euforicni kao pred Nigeriju...
Uostalom, tekma nema nikakav takmicarski znacaj al'treba biti covjek pa dati sve od sebe
Uostalom, tekma nema nikakav takmicarski znacaj al'treba biti covjek pa dati sve od sebe
- šatirana_ljubičica
#312 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
KvaziExpert wrote:Prosvijetli nas, zašto je dobro da Sušić produži Ugovor?šatirana_ljubičica wrote:ma ja, SAD vam Sušić ne valja, fuj balkanskog tipičnog mentaliteta ! ko dovede fudbal uopšte na Balkan ???bingov buraz wrote:worst case scenario
To ne bih komentarisala, rekla sam samo da nije u redu sad pljuvati po čovjeku zbog jednog poraza a on nas odveo na Prvenstvo, i kad je trebao da nas odvede u zvijezde su ga okivali.
- pepeljara
#313 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Prvo smo pjevali da smo se dosli zajebavat sad su svi krivi sto nismo prosli u osminu finala
koji smo mi napaceni narod
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
-
5 0 5
#314 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
zar nisu dva?šatirana_ljubičica wrote: To ne bih komentarisala, rekla sam samo da nije u redu sad pljuvati po čovjeku zbog jednog poraza
- shibonja
#315 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Tolika me melahonija uhvatila poslije Nigerije da sam prestao gledati utakmice ,sinoc opet pogledah drugo poluvrijeme Hrvatska Meksiko,i malo se trgnuh,sad malo citam po forumu i opet mi srce podje igrat kad se spomene nasa repka,!
Glavu gore idemo dalje i nadam se sutra oprostajnoj pobjedi protiv Irana

Glavu gore idemo dalje i nadam se sutra oprostajnoj pobjedi protiv Irana
-
Pjanic15
#316 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Iranci se bore za prolaz, atmosfera kod naših narušena, bod će biti najviše što uspijemo.
Čak i ne bi bilo dobro da pobjedimo jer bi to poslužilo da se stave pod tepih ovi porazi i problemi unutar repke.
Čak i ne bi bilo dobro da pobjedimo jer bi to poslužilo da se stave pod tepih ovi porazi i problemi unutar repke.
- Edin H.
#317 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Izvlaci se kao protiv Egipta?KvaziExpert wrote:Pjanić povrijedio zglob
Sreća pa smo poveli Tina
- It_is_a_Leclerc
#318 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Problemi u reprezentaciji - urbana legenda koju su izmislili nadobudni novinari ftv-a i slični, a kojima se amnestira selektor koji ne zna nabrojati pozicije u fudbalu.
Ko god je išao u školu, ili trenirao neki sport, zna da nema teorije da se 20 ljudi jednako vole i druže, ali kad moraju raditi za zajedničku stvar, onda to i čine.
Ko god je išao u školu, ili trenirao neki sport, zna da nema teorije da se 20 ljudi jednako vole i druže, ali kad moraju raditi za zajedničku stvar, onda to i čine.
-
Pjanic15
#319 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Problemi u reprezentaciji = rezultati na terenu, ne provaljuj se.It_is_a_Leclerc wrote:Problemi u reprezentaciji - urbana legenda koju su izmislili nadobudni novinari ftv-a i slični, a kojima se amnestira selektor koji ne zna nabrojati pozicije u fudbalu.
- Havatar
#320 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
It_is_a_Leclerc wrote:Problemi u reprezentaciji - urbana legenda koju su izmislili nadobudni novinari ftv-a i slični, a kojima se amnestira selektor koji ne zna nabrojati pozicije u fudbalu.
-
condy
#321 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Uopšte nije upitno da Sušić treba napustiti klupu, ali najveći problem je koga dovesti na tu klupu ?
Ova reprezentacija je odavno prevazišla trenere poput Hadžibegića, Baždarevića, Sliškovića, mlađeg Osima, i slične njima i puno je bolji izbor i dalje Sušić, nego oni. Pogrešan selektor bi mogao nanijeti više štete nego koristi. Mislim da nije ni Vaha dobro rješenje za ovu reprezentaciju i kad bi ga mogli dovesti jer je i on odavno postao " komercijalni " selektor, bez imalo morala i ljubavi prema poslu.
Mislim, ako ćemo birati novog selektora to treba biti stranac, sa dobrom trenerskom karijerom, po mogućnosti Njemac, npr. Felix Magath. Sad je pravo vrijeme da angažujemo trenera svjetske klase.
Iako, mislim da će Sušić pokušati ostati i da za to ima dobre šanse jer ima podršku Osima i Begića.
Ova reprezentacija je odavno prevazišla trenere poput Hadžibegića, Baždarevića, Sliškovića, mlađeg Osima, i slične njima i puno je bolji izbor i dalje Sušić, nego oni. Pogrešan selektor bi mogao nanijeti više štete nego koristi. Mislim da nije ni Vaha dobro rješenje za ovu reprezentaciju i kad bi ga mogli dovesti jer je i on odavno postao " komercijalni " selektor, bez imalo morala i ljubavi prema poslu.
Mislim, ako ćemo birati novog selektora to treba biti stranac, sa dobrom trenerskom karijerom, po mogućnosti Njemac, npr. Felix Magath. Sad je pravo vrijeme da angažujemo trenera svjetske klase.
Iako, mislim da će Sušić pokušati ostati i da za to ima dobre šanse jer ima podršku Osima i Begića.
- swarley_s
#322 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
treba nekog svabu dovest. ionako nam pola reprezentativaca bolje govori svapdki nego bosanski 
-
condy
#323 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Tačno tako pričaju bosanski ko ja njemačkiswarley_s wrote:treba nekog svabu dovest. ionako nam pola reprezentativaca bolje govori svapdki nego bosanski
- It_is_a_Leclerc
#324 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Meni je samo misterija dokad ćemo mi, nakon svakog poraza, otkrivati probleme koji su "skriveni pod tepih" i nakon svake pobjede ih zaboraviti.Pjanic15 wrote:Problemi u reprezentaciji = rezultati na terenu, ne provaljuj se.It_is_a_Leclerc wrote:Problemi u reprezentaciji - urbana legenda koju su izmislili nadobudni novinari ftv-a i slični, a kojima se amnestira selektor koji ne zna nabrojati pozicije u fudbalu.
Problema ili ima, ili nema. A ja sam uvjeren da ih nema. Ako i ima poneka trzavica, to su normalni međuljudski odnosi koji postoje i u obdaništu, a kamoli među odraslim ljudima.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#325 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
condy wrote:Uopšte nije upitno da Sušić treba napustiti klupu, ali najveći problem je koga dovesti na tu klupu ?
trenutno se vrtimo među 20-30 svjetskih ekipa i ako hoćemo da tu ostanemo i da dalje napredujemo treba nam vrhunski trener...ostanak Sušića ili dolazak trenera u Sušićevom pijačarskom rangu bojim se da može dovesti i do pušione u kvalifikacijama za EP.