Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
condy wrote:Dnevni avaz je definitivno najveće smeće od novine.
Naslov teksta u maniru ove novine : Grobna tišina i prijeteći pogledi
Jebote, dugo ti je trebalo da skontas da je Avaz smece...
A redovni izvjestaji kako Pjanic kod nene pojede tepsiju zeljanice ? A paparazzo snimci Salihamidzica kako sa svojom Ester ide na kupanje na Jablanicko, nosi lubenicu, i ima "Ugarak" papuce za plazu...?
Sorry, ipak nisam toliko čitao avaz kao ti, pa nisam to prije shvatio
Ta novina ima dobar tiraž kod nas, i zbog toga treba ukazivati na njihov bezobrazluk a ne prelaziti preko toga, kao nečeg sasvim običajenog od te novine.
" Čak su i prijeteći pogledi Emira Spahića postali svakodnevnica priprema tokom kojih je kapiten više kovao planove o tome kako novinarima što više onemogućiti da našoj javnosti objektivno prenesu šta se dešava, umjesto da razmišlja kako zaustaviti Argentince i Nigerijce "
Nije ni čudo što ovakvu novinarsku gamad bojkotuju...prijetećim pogledi i kovanje planova, ja debila....imam i ja kritike na račun igre Spahića i smatram ga odgovornim za poraz od Nigerije, ali to ne znači da ga treba javno vješati i omalovažavati. Kazna je klupa a ne iživljavanje na čovjeku.
Nema nikakve razlike izmedju klupe i igre. Ili ce da igra standardno ili da napusti a da ostane na klupi pa da rovari to je najgora opcija.
Herr Flick wrote:Sad nam dadose evropske sudije kad nam ne treba E jesu pogani ovi iz FIFE mafije
Meksiku u prvoj utakmici sudije nisu priznale dva regularna gola. U zadnjoj utakmici sudija Meksiku nije sudio dva čista penala. Na kraju Meksiko ima sedam bodova, i zamalo nije uzeo prvo mjesto Brazilu u grupi A. S druge strane, Hrvate je sudija oštetio u prvoj utakmici, a potom ih dobro počastio u zadnjoj ali oni zavrsavaju svoj nastup.
Mislim da bez obzira na ribara koji nas je uništio, da smo trebali napraviti više pogotovo u prvoj utakmici
" Čak su i prijeteći pogledi Emira Spahića postali svakodnevnica priprema tokom kojih je kapiten više kovao planove o tome kako novinarima što više onemogućiti da našoj javnosti objektivno prenesu šta se dešava, umjesto da razmišlja kako zaustaviti Argentince i Nigerijce "
Nije ni čudo što ovakvu novinarsku gamad bojkotuju...prijetećim pogledi i kovanje planova, ja debila....imam i ja kritike na račun igre Spahića i smatram ga odgovornim za poraz od Nigerije, ali to ne znači da ga treba javno vješati i omalovažavati. Kazna je klupa a ne iživljavanje na čovjeku.
Nema nikakve razlike izmedju klupe i igre. Ili ce da igra standardno ili da napusti a da ostane na klupi pa da rovari to je najgora opcija.
Mislio sam da ide na klupu na ovu zadnju utakmicu sa Iranom...za dalje nastupe mislim da za njega nema vise mjesta u reprezentaciji i da mlađi igrači trebaju dobiti priliku.
Mislim da cemo protiv irana igrati dobro, cak i pobijediti, jer:
1. igramo rastereceno
2. i njima je stalo da se ne osramote - bar pojedincima
3. iran ce napadati i imat cemo prostora za nasu igru
osim ako Pape ne skonta da svima da sansu da ucestvuju na SP jer smo svakako zijanili, da ne bude da su dzaba dosli
ima i dobrih stvari u ovim porazima
jedna od tih je da spahić i misimović više neče igrati za reprezentaciju a sa njima i ibričić
iskren da budem to me jako raduje
kad se pogleda sa strane i objektivno ovi rezultati su realni ili što bi ivica osim rekao - po čemu smo to mi bolji od nigerije
sinuhe wrote:Ivica Osim je star i bolestan covjek. Ukopao nas nas covjek, kakva Nigerija.
Osim ima onu karizmu i pamet koju možeš imati samo nakon godina i godina rada, truda i godina života. Nije to ona nadobudna pamet kada završiš recimo neki prestižni fakultet ili doktorat, PHD...kurac, palac.
I ja sam nakon meča protiv Nigerije govorio da trebamo izgubiti i ovu protiv Irana ali sada kada se sve malo sleglo mislim da momci trebaju pokazati šta znaju i maksimalno se zalagati te evenetualno uz malo sreće i znanja savladati Iran. To bi bio minimum da se oduže navijačima i da se napravi kakav-takav pristojan i dostojanstven doček u Sarajevu.
Alibi odgovor Osima. Zasto BiH ne bi bila bolja od Nigerije?
I veca cuda, ako bi to uopste bilo cudo, su se desavala na SP. Koga mi mozemo uopste pobijediti
sinuhe wrote:Alibi odgovor Osima. Zasto BiH ne bi bila bolja od Nigerije?
I veca cuda, ako bi to uopste bilo cudo, su se desavala na SP. Koga mi mozemo uopste pobijediti
Ne glupiraj se, eto, na svjetsko prvenstvo smo pali s neba.
Last edited by šatirana_ljubičica on 24/06/2014 11:18, edited 2 times in total.
Upravo sam saznao za najnoviji eksperiment koji ce Ogulin Ćulibrk Sušić izvesti premijerno na svjetskoj sceni, i to upravo u utakmici protiv Irana:
Begović će igrati lijevog beka,
Spahić i Džeko zajedno će biti golmani (i to na Iranskom golu),
a svi ostali imaju strogo naređenje da ni pod koju cijenu ne pipnu loptu i da trče što je moguće dalje od nje,
dok ce Ogulin Ćulibrk Sušić donijeti krevet,staviti tampone u usi, i mirno prespavati cijelu utakmicu.
sinuhe wrote:Alibi odgovor Osima. Zasto BiH ne bi bila bolja od Nigerije?
Ne glupiraj se, eto, na svjetsko prvenstvo smo pali s neba.
Kih wrote:Upravo sam saznao za najnoviji eksperiment koji ce Ogulin Ćulibrk Sušić izvesti premijerno na svjetskoj sceni, i to upravo u utakmici protiv Irana:
Begović će igrati lijevog beka,
Spahić i Džeko zajedno će biti golmani (i to na Iranskom golu),
a svi ostali imaju strogo naređenje da ni pod koju cijenu ne pipnu loptu i da trče što je moguće dalje od nje,
dok ce Ogulin Ćulibrk Sušić donijeti krevet,staviti tampone u usi, i mirno prespavati cijelu utakmicu.
Sram te bilo ba, ko si ti da tako ponižavaš Selektora?Mrš u divljinu kakvu gdje nema ni fudbala ni kompjutera kad nisi za tog.
sinuhe wrote:Pobijedili jednom Slovacku i Grcku. Ali Nigerija i Iran su upravo taj nivo. Osmina finala na dohvat ruke.
takvom kao ti da smo argentinu pobijedili, ne bi valjali..... nemojte navijati kad ste takvi, samo džaba trošite živce, bolje nađite kakvu vreću, natrpajte je pijeskom i povazdan lupajte, jeftinije vam je sredstvo za istresanje živaca od Reprezentacije a i nama ćete priuštiti čistiji vazduh