Sto je najgore nakon plasmana na SP puno puno njih je upravo govorilo ovo sto je boldirano!Opetja033 wrote:Opet mijesas kruske i jabuke. Niko nije rekao da im se nema sta zamjeriti, barem ja to nisam procitao. Ima im se zamjeriti itekako. Jer biti zadovoljan postignutim na SP ne znaci da nemas zamjerki ni prema kome (selektoru, igracima, savezu).Havatar wrote: onda ne bi mogl nista da im se zamjeri i onda bi i ucesce bio uspjeh ali ovako o tome nema ni govora.
Boldirano - mozda po tebi. Nijedan od nas dvojice nece promijeniti svoje misljenje. Srecom mislim da je vecina ljudi, kako ovdje na forumu tako i na ulicama, blize ovome sto ja pricam.
Kao sto na forumu postoje dvije razlicite krajnosti, tako postoje i na ulicama: jedna je krajnost koju ti zastupas a to je "kraj svijeta, nismo prosli grupu i nije prolazna ocjena". A druga krajnost je "ostvarili su nam se snovi, otisli smo na SP i boli me kurac da su nas sve tri repke preslusale i ponizile".
Iako se na ovo drugo razmisljanje upalim k'o kutnjak i smatram ga nevjerovatno retardiranim, vi koji zastupate ovo prvo ste bezobrazniji.
25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1126 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
- sinuhe
#1127 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
vjeciti_student
U Bosni koliko sam shvatio nije dozvoljena privatizacija postojecih sportskih klubova. Ne daj Boze privatniku dati stadion Kosevo, ZOI 84 ce da se brine
A sta s time? Ulozili su u njih oni koji i zaradjuju na njima.Šta smo mi ko država, društvo, zajednica, uložili u te igrače, jer sve do jednog su ih podigle, nahranile, naučile fudbalu neke druge zemlje, pa smo sad tako silno bijesni, nakon što uspješe učiniti ono što niti u jednom drugom dijelu naših života ni izbliza nismo u stanju da učinimo?
U Bosni koliko sam shvatio nije dozvoljena privatizacija postojecih sportskih klubova. Ne daj Boze privatniku dati stadion Kosevo, ZOI 84 ce da se brine
- Partijaner
#1128 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kljucaj temu !

- Picajzla
- Location: U svijetu nepravde - http://i62.klix.com/ri6jht.png
#1129 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ko je do sada napravio najbrzi sprint na prvenstvu ? Nije valjda Avdija ?
Sent from my LG-G2 using Tapatalk
- moa
#1130 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Partijaner wrote:Kljucaj temu !
Ovo je spica oc'am
- hrasno38
#1131 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Pa sad da bi ga bas pojeo nisam siguran jer su vec jednom doduse relativno davno polomili zube na Hajduku. A Fernecvaros zadnjih pet godina samo se jednom kvalifikovao u evropsku ligu u sezoni 2010/11 i evo sad ove godine. A prvaci su bili zadnji put prije 10 godina. Tako da nekad velika Ferencvaros vec odavno nije neka velika pljacka kao sto nije ni madjarska liga. U svakom slucaju Besic je sazrio za puno boljeg tima i za sasvim sigurno znatno vece pare posto mu je trenutno trzisna vrijednost 880.000 funti (1.100.000 EUR) kao i Tinu Susicu. Inace Hajduk je trenutno vise nego duplo skuplja ekipa nego sto je Ferencvaros gdje je najskuplji igrac upravo Besic.karanana wrote:njega je hsv sjebo jer je tamo kreno sa 17-18 godina, a prije hsv-a i bundes lige mu je trebala jedna medjustanica tipa neke slabije lige. kao sto su i dzeki dobro dosle teplice prije wolfsa i slicno.
ne moze se porediti belgijska sa budnes ligom, kao sto se ne moze porediti ni madjarska sa hnl-om ili ferenc sa hajdukom.
ferenc bi pojeo hajduka.
- hrasno38
#1132 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Netacno. 16-ti jePartijaner wrote:Kljucaj temu !
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... tance.html
- hrasno38
#1133 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Serge Aurier (obala slonovace) 33.5km/hPicajzla wrote:Ko je do sada napravio najbrzi sprint na prvenstvu ? Nije valjda Avdija ?
- Partijaner
#1134 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Sta je netacno, je li trcao 31.2?
Jest, u cemu je problem, nisam ja pravio sliku.
Jest, u cemu je problem, nisam ja pravio sliku.
- Havatar
#1135 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Najveca glupost koju je bilo ko na ovom forumu napisao. No od tebe ne cudi posto cesto znas da uzmes misljenje nekog ko je i prije bio suprotnog misljenja od vecine i da govoris o nekoj promjeni stava i tako pokusas da podvalis svima kvarnjak i govoris kako ne moze oko neceg da se dodje do konsenzusa. Kad bi bila takva situacija kao sto si opisao niko ne bi bio nezadovoljan i to je bas ovo sto sam pominjao posto je prolazak u osminu bio realan i nije do njega doslo zbog takvih kao ti koji su cuvali neznalicu na klupi do svjetskog prvenstva a onda kad je sam svojim glupostima izbacio reprezentaciju onda je kriv narod , mentalitet , sudba kleta a ne oni koji jesu krivi. Prolazak dalje bi bio iznad realnih mogucnosti tako da niko ne bi od toga pravio neuspjeh posto to i nije ali na tvoja podmetanja svim forumasima smo vec navikli . Sad nastavi da krivis narod , sudije , medije , masone a jedino ko nije kriv su Safet Susic i oni koji su ga cuvali na klupi dovoljno dugo da ukopa reprezentaciju toliko da je izbaci sa SP.jeza u ledja wrote:Znas sta bi bilo da smo se plasirali u osminu i izgubili od Francuza? Odigrali bi odlicno i tijesno izgubili. Vecina bi bila zadovoljna, ali bilo bi onih koji bi rekli sljedece:sumirprimus wrote:nije istina...da smo usli u 1/8 finala,sto nije bilo nerealno,bilo bi ko da smo osvojili turnir...to je bio nas realan domet...i steta sto nije bio cilj..a nije bio cilj,s obzirom na obzir...
nerealno je bilo ocekivat da cemo isprasit onakve francuze koji igraju nikad bolje u zadnjih 10 god...
"Prije utakmice bih bio zadovoljan minimalnim porazom, ali sad nakon utakmice vidim da smo ih mogli pobjediti, samo da nije bilo pickastog pristupa igri, prekasnog ubacivanja drugog napadaca" itd....
Ja ti GARANTUJEM da bi tako isao scenario.
Ovaj paragraf cyprusa uokviriti i zakaciti na vrh ovog pdfa:Shvatio sam da naše traženje negativnih strana nema naročite veze ni sa Papetom, ni sa Spahićem, ni sa Džekom, ni sa bilo čim drugim sličnim... Mi to radimo jer nam je takav mentalitet: jadan, bijedan, iskompleksiran, frustriran, mračan, pokvaren... Kod nas je patnja merak... Mi sa toliko nekog izvrnutog meraka izgovaramo bljutave rečenice poput: ne da se usranom do potoka... Smisao naše egzistencije je težnja da operemo dupe u potoku, ali ne i sam čin pranja (ovo već ranije nekad rekoh)... Ako ga operemo, onda nemamo više čemu težiti, gubi se smisao naše egzistencije...
- Havatar
#1136 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Rijetki su bili oni koji su to govorili i vecinom su bili ili papetoljubci ili oni koji nemaju pojma o fudbalu a takvi su i bili alibi da se Safet ponasa onako kako se ponasao pa da kad se juri rezultat ubacuje bratovog sina i da odustaje od utakmice pola sahata prije kraja posto nema veze ionako smo na SP.hrasno38 wrote:Sto je najgore nakon plasmana na SP puno puno njih je upravo govorilo ovo sto je boldirano!Opetja033 wrote:Opet mijesas kruske i jabuke. Niko nije rekao da im se nema sta zamjeriti, barem ja to nisam procitao. Ima im se zamjeriti itekako. Jer biti zadovoljan postignutim na SP ne znaci da nemas zamjerki ni prema kome (selektoru, igracima, savezu).Havatar wrote: onda ne bi mogl nista da im se zamjeri i onda bi i ucesce bio uspjeh ali ovako o tome nema ni govora.
Boldirano - mozda po tebi. Nijedan od nas dvojice nece promijeniti svoje misljenje. Srecom mislim da je vecina ljudi, kako ovdje na forumu tako i na ulicama, blize ovome sto ja pricam.
Kao sto na forumu postoje dvije razlicite krajnosti, tako postoje i na ulicama: jedna je krajnost koju ti zastupas a to je "kraj svijeta, nismo prosli grupu i nije prolazna ocjena". A druga krajnost je "ostvarili su nam se snovi, otisli smo na SP i boli me kurac da su nas sve tri repke preslusale i ponizile".
Iako se na ovo drugo razmisljanje upalim k'o kutnjak i smatram ga nevjerovatno retardiranim, vi koji zastupate ovo prvo ste bezobrazniji.
- Picajzla
#1137 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Zahvaljujemhrasno38 wrote:Serge Aurier (obala slonovace) 33.5km/hPicajzla wrote:Ko je do sada napravio najbrzi sprint na prvenstvu ? Nije valjda Avdija ?
- SmokingMan
#1138 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Haj,makar je Avdija dobar u sprintu.Partijaner wrote:Kljucaj temu !
- hrasno38
#1139 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Iako se na ovo drugo razmisljanje upalim k'o kutnjak i smatram ga nevjerovatno retardiranim, vi koji zastupate ovo prvo ste bezobrazniji.[/quote]
Sto je najgore nakon plasmana na SP puno puno njih je upravo govorilo ovo sto je boldirano![/quote]
Iako se na ovo drugo razmisljanje upalim k'o kutnjak i smatram ga nevjerovatno retardiranim, vi koji zastupate ovo prvo ste bezobrazniji.[/quote]
Sto je najgore nakon plasmana na SP puno puno njih je upravo govorilo ovo sto je boldirano![/quote]
A ti kao spadas u one koji znaju sve o fudbalu??? bratov sin je u potpunosti opravdao poziv. nije igrao kao Mesi i recimo kao Pjanic ali je svoju rolu odigrao vise nego korektno. Sta si ti u zivotu odigro????Havatar wrote:[Rijetki su bili oni koji su to govorili i vecinom su bili ili papetoljubci ili oni koji nemaju pojma o fudbalu a takvi su i bili alibi da se Safet ponasa onako kako se ponasao pa da kad se juri rezultat ubacuje bratovog sina i da odustaje od utakmice pola sahata prije kraja posto nema veze ionako smo na SP.
- Drvosjeca iz Dejcica
#1140 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Čovjek koji nosi državni dres i koji nastupa za reprezentaciju mora biti i uvijek je podložan kritikama i analizi javnosti. Pogledaj ostale reprezentacije.hrasno38 wrote: A ti kao spadas u one koji znaju sve o fudbalu??? bratov sin je u potpunosti opravdao poziv. nije igrao kao Mesi i recimo kao Pjanic ali je svoju rolu odigrao vise nego korektno. Sta si ti u zivotu odigro????
P.S Slažem se da je mali Sušić opravdao nastup i da mu treba ponovo dati priliku sve dok ne zajebe stvar kao Spahić u dvije vrlo važne utakmice.
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#1141 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Xavi setac. U rangu sa Buffonomhrasno38 wrote:Netacno. 16-ti jePartijaner wrote:Kljucaj temu !
http://www.fifa.com/worldcup/statistics ... tance.html
- Dr. Kuca
#1142 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Tebi je to najvece zadovoljstvo u zivotuPicajzla wrote:Ode ti PAPE, nabise ga nogom u dupe. Sta ces sad ?Dr. Kuca wrote:Samo vrhunski klubovi. Ko ne igra u vrhunskom klubu nema poziva.
Sreca pa se ne pitate vi nista u zivotu pa cak ni kod kuce.
Koja je to ubleha, sad mozes pratiti Turske drugoligase
- Havatar
#1143 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Alkos wrote:Kako je naš narod slijep, to je za nepovjerovati.![]()
![]()
Jedna pobjeda, koja nam apsolutno ništa ne znači (meni ne znači iskreno), je bila dovoljna da se odjednom nadignu nekakvi moralni dušebrižnici (k'o da su na platnoj listi Dž.E. i S.E.) koji će braniti i Papeta i Spahića i Džeku i petog i desetog, one koji su najveći krivci što smo ispali, a sav bijes usmjeriti prema novinarima kojima je profesionalna dužnost da budu govna i to ona najveća. Novinari prodaju klik, novine, jebe se njima za repku. Jesu ih novinari ispoštovali u slučaju Zukanović i šutili da ne bi poremetili atmosferu? Jesu. Jesu li čekali mali kiks da ih načepe i naguze? Jesu. Šta se sada žale koji qrac, k'o kakvi pičići.
Ne može me niko ubijediti da je pobjeda protiv Irana historijska, jer nije. Boli me qrac što će pisati za 20 godina u nekoj knjižici da smo imali jednu pobjedu jer je pitanje kada ćemo se opet plasirati na SP. Ne može me niko ubijediti da smo ostvarili historijski uspjeh jer smo se kvalifikovali i da se sa tim trebamo zadovoljiti?.Što prođoše dalje Alžir, Grčka, Mexico, Costa Rica, Švicarska, USA? Jesu to sve reprezentacije bolje od nas? Ja nisam zadovoljan jer smo mogli i morali više, ovo je bila historijska šansa da se upišemo kao debitanti koji odoše do 1/8 finala, a možda i dalje. Sa Nigerijom i Iranom se moglo igrati i objektivno govoreći kvalitetnija smo reprezentacija. Čovjeku ne bi bilo krivo kada vidi da je neko bolji, da smo završili u jačoj grupi, da su momci 120% ginuli i izgubili od boljeg, tada ne bi bilo nikakvih problema i ne bi ovako bolilo. Mi smo se izgleda predali prije nego smo otišli i sada se samo traži alibi, traže se krivci, a imam osjećaj da će to biti novinari kojima je posao, ponavljam, da budu govna. Po meni, kući se ipak vraćamo zbog nečijeg blesavog inata, sujete, kontriranja, nezalaganja, grešaka, neznanja...
Ima ovdje puno prljavog veša i puno sranja, samo se svi prave ludi i glumataju da je sve OK. Kakav narod, takvi novinari, a Boga mi i igrači i selektor. Znam ja nas, jebo ti nas!
-
Djuro11
#1144 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
I prvi put Slovaci odmah u osmimu finala.I jel treba da budemo na razini Sjeverne Koreje.Iduci put na svjetsko?ostvarili su nam se snovi, otisli smo na SP i boli me kurac da su nas sve tri repke preslusale i ponizile".
2054 Godine jel?
- limeni
#1145 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
svaka cast za post!Havatar wrote:Alkos wrote:Kako je naš narod slijep, to je za nepovjerovati.![]()
![]()
Jedna pobjeda, koja nam apsolutno ništa ne znači (meni ne znači iskreno), je bila dovoljna da se odjednom nadignu nekakvi moralni dušebrižnici (k'o da su na platnoj listi Dž.E. i S.E.) koji će braniti i Papeta i Spahića i Džeku i petog i desetog, one koji su najveći krivci što smo ispali, a sav bijes usmjeriti prema novinarima kojima je profesionalna dužnost da budu govna i to ona najveća. Novinari prodaju klik, novine, jebe se njima za repku. Jesu ih novinari ispoštovali u slučaju Zukanović i šutili da ne bi poremetili atmosferu? Jesu. Jesu li čekali mali kiks da ih načepe i naguze? Jesu. Šta se sada žale koji qrac, k'o kakvi pičići.
Ne može me niko ubijediti da je pobjeda protiv Irana historijska, jer nije. Boli me qrac što će pisati za 20 godina u nekoj knjižici da smo imali jednu pobjedu jer je pitanje kada ćemo se opet plasirati na SP. Ne može me niko ubijediti da smo ostvarili historijski uspjeh jer smo se kvalifikovali i da se sa tim trebamo zadovoljiti?.Što prođoše dalje Alžir, Grčka, Mexico, Costa Rica, Švicarska, USA? Jesu to sve reprezentacije bolje od nas? Ja nisam zadovoljan jer smo mogli i morali više, ovo je bila historijska šansa da se upišemo kao debitanti koji odoše do 1/8 finala, a možda i dalje. Sa Nigerijom i Iranom se moglo igrati i objektivno govoreći kvalitetnija smo reprezentacija. Čovjeku ne bi bilo krivo kada vidi da je neko bolji, da smo završili u jačoj grupi, da su momci 120% ginuli i izgubili od boljeg, tada ne bi bilo nikakvih problema i ne bi ovako bolilo. Mi smo se izgleda predali prije nego smo otišli i sada se samo traži alibi, traže se krivci, a imam osjećaj da će to biti novinari kojima je posao, ponavljam, da budu govna. Po meni, kući se ipak vraćamo zbog nečijeg blesavog inata, sujete, kontriranja, nezalaganja, grešaka, neznanja...
Ima ovdje puno prljavog veša i puno sranja, samo se svi prave ludi i glumataju da je sve OK. Kakav narod, takvi novinari, a Boga mi i igrači i selektor. Znam ja nas, jebo ti nas!
jedino jedna stvar me nervira kod nasih fudbalskih "strucnjaka" a to je guranje dizelasa i staromodnog fudbala.
danasnji fudbal je atletika, izdrzljivost, agilnost i onda tek umjece s loptom.
ko gura medunjanina, misimovica i pjanica zajedno na teren blage veze nema.
cak ima raje koja bi zvala stilica (jako fin momak) ali taj tip igraca umire, taj fudbal se igrao 80-tih.
- Picajzla
#1146 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kme kmeDr. Kuca wrote:Tebi je to najvece zadovoljstvo u zivotuPicajzla wrote:Ode ti PAPE, nabise ga nogom u dupe. Sta ces sad ?Dr. Kuca wrote:Samo vrhunski klubovi. Ko ne igra u vrhunskom klubu nema poziva.
Sent from my LG-G2 using Tapatalk![]()
pravi no lifer
![]()
- Logovan
#1147 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Čuj šta će sad, biće sretan i ponosan zbog uspjeha kojeg nam je donio Pape, eto šta će.Picajzla wrote:Ode ti PAPE, nabise ga nogom u dupe. Sta ces sad ?Dr. Kuca wrote:Samo vrhunski klubovi. Ko ne igra u vrhunskom klubu nema poziva.
-
l33t
#1148 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
more li lock, utakmica je zavrsila, sada je 27. Juni
pozz
pozz
- insaneinthebrain
#1149 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
ne mere, neka je jos da ne ostane sta nedoreceno