Djuro11 wrote:Sven Tino da ima iskustva.Ne bih iz Belgije prelazio u Hrvatsku i igrao u propalom Hajduku.Isto i Visca.Moze se desiti jedan dobar potez tipa Stevanovic protiv Welsa.No igrac mora da igra u najboljim klubovima konstantno.A ne da dadne jednu dobru utakmicu u dresu.Pa da kazemo ovo je klasa
Vrijeme je da se kaze.Neka hvala ali dajte nam novog trenera.Imali smo svi ocekivanja.Da cemo proci makar u osminu finala.
Taktika protiv Nigerije je pokazala veliku slabost.I to se ne smije vise tolerisati.Dajte nam nekog drugog sad
Avdija da je dobar igrac s 28 godina ne bi gulio u Hajduku.Najgori nas igrac do gola.Nema kvalitet.I to je to
Sve mi se cini da je TSS iz Belgije dosao u Hajduk kao dio nekog tala oca mu menadzera. Realno, ako mozes igrat u Hajduku mozes i u nekom prosjecnom belgijskom prvoligasu, tako da nije to neko mjerilo.
Jos jednom, klub u kojem igrac igra nije nuzno mjerilo njegove kvalitete, a pogotovo ne doprinosa u reprezentaciji. Vidjeti na Visci, vidjeti na Lulicu. Ovaj prvi konstantno pokazuje vise od ovog drugog na istoj poziciji.
Nego, nevezano za ovu gore pricu, palo mi je na pamet ovo. Primjetili ste naravno kako je Iran mnogo bolje igrao prve dvije utakmice, pogotovo protiv Argentine nego protiv nas. Iako su igrali sve utakmice defanzivno, oni su i protiv Argentine i Irana stvorili vise prilika naprijed nego protiv nas, iako su bas protiv nas trebali pobjedu. Kako to? Moj zakljucak, a ovo je vezano i za nas, je da su se totalno istrosili u utakmici protiv Argentine. Dali su sve od sebe, trcali ko ludi, bili kompaktni. Vjerovatno su nakon tog nastupa kontali da mogu puno vise i vjerovatno su kontali da ako su tako igrali protiv Argentine, protiv nas biti mnogo bolji. Desilo se obratno.
Isto se desilo nama nakon Argentine, a protiv Nigerije.
To je pokazatelj da nam je raspored utakmica bio los, ono sto su neki ljudi govorili, da je lose sto igramo prvu protiv Argentine. Pokazalo se na kraju da je Nigerija izmedju ostalog i zbog toga prosla dalje.
I jos da dodam

, ovvaaaaj mescini da je Pjanicev gol bio iz ofsajda? Kompenzacija?