Pogledaj koliko je Lulic imao sansi protiv Argentine a koliko ovaj protiv Irana . No dosta price o njemu on ide cim mu ode amidza.Senf wrote:Mali Susic nije los, obzirom na svoje godine mislim da ima dobar potencijal
Danas je igrao bolje po ljevoj strani nego Lulic na ovom prvenstvu
25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Havatar
#1051 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
- moa
#1052 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
I moze igrati caa 50-55 minuta maximum. Da nije bilo pjanica i besica...Senf wrote:Mali Susic nije los, obzirom na svoje godine mislim da ima dobar potencijal
Danas je igrao bolje po ljevoj strani nego Lulic na ovom prvenstvu
Ima li gdje statistika sa ove utakmice?
- It_is_a_Leclerc
#1053 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Kad vidim ko ga ovdje šikanira, samo mogu reći - You go, Rin Tin Tin !

- BHF_Manijak
#1054 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Mogu progutati sve, ali da toliki talenat, barem po prici forumasa, napravi dva koraka unazad u karijeri i dodje iz Belgije u mrtvi HNL i Hajduk, sa svojih 19-20 godina, eh to ne mogu svariti ni naopako!
Da je takva igracina k'o sto pricate, barem bi ostao u Belgiji, u najmanju ruku!

Da je takva igracina k'o sto pricate, barem bi ostao u Belgiji, u najmanju ruku!
- Steph
#1055 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Pa i Džadžalo je dogur'o do BHTPL-a, a realno je inače igračina. 
- smasma
#1056 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
nisam ni ja panj. znam i ja igrat lopte. jes da neam amidžu iza ledja, al hajdSenf wrote:Niko ne kaze da je igracina, ali nije ni panj kao sto ga mnogi nazivajuBHF_Manijak wrote:Mogu progutati sve, ali da toliki talenat, barem po prici forumasa, napravi dva koraka unazad u karijeri i dodje iz Belgije u mrtvi HNL i Hajduk, sa svojih 19-20 godina, eh to ne mogu svariti ni naopako!
Da je takva igracina k'o sto pricate, barem bi ostao u Belgiji, u najmanju ruku!![]()
![]()
- Šveđanin
#1057 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Nisam vidio netalentovanije ljude za fudbal i veće podrške.. Ovo je taj njihov forum
http://www.persianfootball.com/forums/s ... nia/page14
Ko bi reko da ih uopšte ovoliko ljudi prati.

http://www.persianfootball.com/forums/s ... nia/page14
Ko bi reko da ih uopšte ovoliko ljudi prati.
-
nepotrebni
#1058 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Nesretan auto-gol, ponisten cist pogodak, kvalitetna pobjeda. Cak i krnja, mala Bosna i Hercegovina je opravdala svoju poziciju medju 20-tak najboljih na svijetu. Nek crknu dusmani!
- IcedMFEarth
#1059 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Bosnia was motivated, this was the lineup their fans had always wanted and it worked. Granted their shots today were all placed perfectly.

- Edin H.
#1060 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
IcedMFEarth wrote:Bosnia was motivated, this was the lineup their fans had always wanted and it worked. Granted their shots today were all placed perfectly.
- jasko_ba
#1061 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Piše: Armin Hasanbegović aka Sopovic sa foruma
Koje govno od covjeka, pizda li mu materina.
-
smijesni_ste
#1062 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
jasko_ba wrote:Piše: Armin Hasanbegović aka Sopovic sa foruma
Ali treba priznati da je stvarno aktivan i vrijedan
- cyprus
#1063 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Primijeni isti argument na Bešića... Ako je prelazak iz Belgije u Hrvatsku = dva koraka unazad... šta je prelazak iz Njemačke u Mađarsku?BHF_Manijak wrote:Mogu progutati sve, ali da toliki talenat, barem po prici forumasa, napravi dva koraka unazad u karijeri i dodje iz Belgije u mrtvi HNL i Hajduk, sa svojih 19-20 godina, eh to ne mogu svariti ni naopako!
Da je takva igracina k'o sto pricate, barem bi ostao u Belgiji, u najmanju ruku!![]()
![]()
Davno smo utvrdili da jačina kluba nije nužno odraz kvalitete i pogotovo potencijala tog igrača... Ja vas sad molim samo da istu misao primijenite univerzalno, a ne samo u slučajevima gdje vam odgovara... TSS je pokazao da ima potencijal i mislim da ovo nije posljednji put da igra u državnom dresu... Doduše vidjećemo, ali tek tako otpisivat i sputavat momka je frapantno...
Istini za volju, bojim se da mu je amidža napravio medvjeđu uslugu ovim... Al kao što rekoh - bumo vidjeli...
-
Nomo
#1064 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
susic je ovu utakmicu protiv irana postavio i odigrao kao s forumasi govorili danima i mjesecima . mogao je tako i protiv nigerije . to znaci , da mnema znanje , nema samopouzdanje , nema karakter ma nema nista ...smece odvratno ufffffffffffffffffffffffffffffffffff ne smijem pisati place mi se , bolje bi nas vodio milorad dodik i nemanja kusturica
- cyprus
#1065 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Samo da kažem da jesam odigro keca glat u momentima kad je kvota na nas raslaObjektivni navijac wrote:Stavi stoju na Iran ,nece ti biti zaocyprus wrote:Ja kontam da pobjeđujemo... Nama su vazda bile veće šanse kad je bio raspad, nego u euforiji![]()
Igraću keca ko kuću, pa šta bude... Sretno zmajevi! Idemo po historijsku pobjedu...
Ja sam rijetko kad siguran u našu pobjedu, ali danas sam bio 100%... Razlog je jasan - Bosanci najbolje funkcionišu kad se ne očekuje od njih ništa... A danas je još veliki broj 'navijača' prizivao debakl od Irana...
-
golman
#1066 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ja govorih još prije Argentine da igra ovakva postavka,ali...većina vas rekoste da nisam u pravu...ok...
za ispadanje je na žalost ipak kriv Sušić,međutim,ne treba ga smijeniti....NAUČIO JE kako treba sastaviti selekciju!
za ispadanje je na žalost ipak kriv Sušić,međutim,ne treba ga smijeniti....NAUČIO JE kako treba sastaviti selekciju!
-
Djuro11
#1067 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Stvarno mi je zao sta se desilo.Osjecam se gore nego kad smo imali pobjedu u Parizu i onaj nazovi ''penal'' koji to nije bio.Izvan 16.No prvo nas pokrali protiv Spanije i to tamo u 97 minuti.Pa onda u Parizu.Pa onda sad ovdje koliko su nas pokrali.Nismo imali srece i osteceni smo.Moglo je ono uci Lulicevo protiv Argentine ali sta se moze
Iako je tesko.Teze jer ovaj poraz nije poraz u smislu da smo izgubili.Zasluzili smo ici dalje.Zato jos i teze boli.Ne mogu da shvatim da neki ribari sude onaj mec i ne vide ofsajd.I jos su nazovi sudije.Pa to je sramota.Cak i ja i svi koji nisu profesionalne sudije imaju oci i vide da nije bio nikakav jebeni offside.Ali nas je jebeni ribar iz Novog Zelanda morao da sjebe
Sad treba ugovoriti prijateljsku s tim istim Novim Zelandom.I nabiti ih kako im prilici.Osjecaj gorcine,nemoci.Ne znam kako da opisem sve. Ovo je bilo lijepo iskustvo.Prva pobjeda,prvi gol.Imamo sad iskustva.Ne treba ici kroz svake kvalifikacije s pricom.Nas je cilj baraz
Mislim sem mozda Njemaca,Holandije,Spanije.Mozemo se ravnopravno nositi s svim repkama.Ne treba vise ni strahovati i davati previse paznje jebenom Portugalu ili bilo kojem drugom timu.Nesto kako je Amerika igrala protiv njih s malo vise duma.Tako i mi trebamo
Jos je tu uvijek.Osjecaj gorcine.On ce ostati do kraja mog zivota.Jer sem sto onaj ''takticar' je napravio sranje u odbrani.Bolje bi amater poslozio tim nego ''trener''.One sudijske kradje su bas imale zeljeni cilj
Ne znam.Bolje bih se osjetio da smo bili kanta za nabijanje jer Fifa nam je pokrala zasluzenu osminu finala.Mi smo trebali tamo biti.I ne mogu nikako da navijam sad za Nigeriju.Mislio sam da su cigani oni iz Portugala.Ali kako su se valjali i srali po terenu i jos izjave davali
Prvi put mogu da kazem.Viva la France i nabijte te glodare
Iako je tesko.Teze jer ovaj poraz nije poraz u smislu da smo izgubili.Zasluzili smo ici dalje.Zato jos i teze boli.Ne mogu da shvatim da neki ribari sude onaj mec i ne vide ofsajd.I jos su nazovi sudije.Pa to je sramota.Cak i ja i svi koji nisu profesionalne sudije imaju oci i vide da nije bio nikakav jebeni offside.Ali nas je jebeni ribar iz Novog Zelanda morao da sjebe
Sad treba ugovoriti prijateljsku s tim istim Novim Zelandom.I nabiti ih kako im prilici.Osjecaj gorcine,nemoci.Ne znam kako da opisem sve. Ovo je bilo lijepo iskustvo.Prva pobjeda,prvi gol.Imamo sad iskustva.Ne treba ici kroz svake kvalifikacije s pricom.Nas je cilj baraz
Mislim sem mozda Njemaca,Holandije,Spanije.Mozemo se ravnopravno nositi s svim repkama.Ne treba vise ni strahovati i davati previse paznje jebenom Portugalu ili bilo kojem drugom timu.Nesto kako je Amerika igrala protiv njih s malo vise duma.Tako i mi trebamo
Jos je tu uvijek.Osjecaj gorcine.On ce ostati do kraja mog zivota.Jer sem sto onaj ''takticar' je napravio sranje u odbrani.Bolje bi amater poslozio tim nego ''trener''.One sudijske kradje su bas imale zeljeni cilj
Ne znam.Bolje bih se osjetio da smo bili kanta za nabijanje jer Fifa nam je pokrala zasluzenu osminu finala.Mi smo trebali tamo biti.I ne mogu nikako da navijam sad za Nigeriju.Mislio sam da su cigani oni iz Portugala.Ali kako su se valjali i srali po terenu i jos izjave davali
Prvi put mogu da kazem.Viva la France i nabijte te glodare
- jeza u ledja
#1068 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Fina epizoda za sam kraj. Svi smo se bojali suprotnog, ali eto kad se ne nadas puno ovi te obraduju. Nije mi jasan Iran nikako jer je njima trebala pobjeda, a vidjeli smo kako su igrali prethodne dvije utakmice. Realno mi smo ih gazili i kontrolisali smo utakmicu od samog pocetka. Jos kad dodamo uz to da smo igrali sa , koliko 4-5 rezervnih igraca?
Inace, Susic Sr. me razocarao sa postavljanjem svog amidzica u pocetni sastav, iako je nekako logicno da svi dobiju na kraju priliku u utakmici koja nista ne znaci (to vidjamo uvijek na prvenstvima). S druge strane, TSS me obradovao sa svojom igrom. U stvari, na sve 3 (ili 4) utakmice koje je igrao bio je dobar. Nadam se da mu Pape nije ucinio medvjedju uslugu.
Hadzic bezveze, nije se uopste vidio. Nije mi uopste jasno sta je trebao danas igrati jer koliko znam on je (al fakat
) defanzivni vezni. Vrsajevic, ubjedljivo najlosiji igrac u repki, ali meni drag jer je simpatican
, zabi frajer gol. Sjecam se kad su raja u zezanciji bas to pisala. Ovo mu je najbolji dan u karijeri jbg.
Sunjic se kao i Susic pokazao kao dosta dobar igrac. Cak sta vise, Sunjic je u ovih par zadnjih utakmica pokazao vecu sigurnost od Bicakcica recimo. Ako ovako nastavi veliki je dobitak za repku.
Inace, nismo danas igrali kao reprezentacija u kojoj su igraci posvadjani. Komentator na ESPNu cak spomenu na pocetku te "glasine" i ovaj drugi , Skot, kaze te su stvari sasvim normalne kad ekipa izgubi i kad su emocije velike. Al ono, mi cemo od toga, kao i od svega praviti grcku tragediju.
Drago mi je da smo skinuli taj junf i osvojili prve bodove, dali malo golova i tako. Za pocetak, mozda i nije tako lose.
Susicu hvala za sve, ali dostigao si limit. Neke stvari si dobro uradio, ali neke uzasno. Fino si se oprostio sa ovom utakmicom a sad sve najbolje u buducoj karijeri.
Inace, Susic Sr. me razocarao sa postavljanjem svog amidzica u pocetni sastav, iako je nekako logicno da svi dobiju na kraju priliku u utakmici koja nista ne znaci (to vidjamo uvijek na prvenstvima). S druge strane, TSS me obradovao sa svojom igrom. U stvari, na sve 3 (ili 4) utakmice koje je igrao bio je dobar. Nadam se da mu Pape nije ucinio medvjedju uslugu.
Hadzic bezveze, nije se uopste vidio. Nije mi uopste jasno sta je trebao danas igrati jer koliko znam on je (al fakat
Sunjic se kao i Susic pokazao kao dosta dobar igrac. Cak sta vise, Sunjic je u ovih par zadnjih utakmica pokazao vecu sigurnost od Bicakcica recimo. Ako ovako nastavi veliki je dobitak za repku.
Inace, nismo danas igrali kao reprezentacija u kojoj su igraci posvadjani. Komentator na ESPNu cak spomenu na pocetku te "glasine" i ovaj drugi , Skot, kaze te su stvari sasvim normalne kad ekipa izgubi i kad su emocije velike. Al ono, mi cemo od toga, kao i od svega praviti grcku tragediju.
Drago mi je da smo skinuli taj junf i osvojili prve bodove, dali malo golova i tako. Za pocetak, mozda i nije tako lose.
Susicu hvala za sve, ali dostigao si limit. Neke stvari si dobro uradio, ali neke uzasno. Fino si se oprostio sa ovom utakmicom a sad sve najbolje u buducoj karijeri.
-
doktor78
#1069 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Ovaj momak ce citavu karijeru nositi breme sina i bratica, i morace zapeti duplo da bi mu priznali kvalitet. Nije los bio, ali me nije nesto ni odusevio, skoro svaki njegov prodor sa lijeve strane zavrsavao je u gol-autu ili izblokiran.jeza u ledja wrote: Inace, Susic Sr. me razocarao sa postavljanjem svog amidzica u pocetni sastav, iako je nekako logicno da svi dobiju na kraju priliku u utakmici koja nista ne znaci (to vidjamo uvijek na prvenstvima). S druge strane, TSS me obradovao sa svojom igrom. U stvari, na sve 3 (ili 4) utakmice koje je igrao bio je dobar. Nadam se da mu Pape nije ucinio medvjedju uslugu.
Spominjali su da je ovoj dvojici menadzer Sead Susic, tako da morali su igrati...jeza u ledja wrote: Hadzic bezveze, nije se uopste vidio. Nije mi uopste jasno sta je trebao danas igrati jer koliko znam on je (al fakat) defanzivni vezni. Vrsajevic, ubjedljivo najlosiji igrac u repki, ali meni drag jer je simpatican
, zabi frajer gol. Sjecam se kad su raja u zezanciji bas to pisala. Ovo mu je najbolji dan u karijeri jbg.
+1jeza u ledja wrote: Sunjic se kao i Susic pokazao kao dosta dobar igrac. Cak sta vise, Sunjic je u ovih par zadnjih utakmica pokazao vecu sigurnost od Bicakcica recimo. Ako ovako nastavi veliki je dobitak za repku.
I ja sam za promjenu, ali ako ce doci neko kvalitetniji, sa vise autoriteta i trenerskog iskustva. U svakom drugom slucaju zelio bih da Susic ostane na klupijeza u ledja wrote: Susicu hvala za sve, ali dostigao si limit. Neke stvari si dobro uradio, ali neke uzasno. Fino si se oprostio sa ovom utakmicom a sad sve najbolje u buducoj karijeri.
-
sumirprimus
#1070 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
dobro je dobili smo...
nedo bog da smo izgubili bio bi opsti raspad sistema..
avdija je nenadjebiv..zabi ga avdija na svjeckom jeb ti to...
onako cudan osjecaj,drago mi sto su dobili,al vidis i na njima nije to to...
mislim da je north napisao one tri tacke sta nas je jebalo na ovom sp-u...
treca tj sudija nas je ukopo,al su prve dvije tacke pripremile teren za kopanje i to je to...
beg za kapitena... onaj fak of je uz avdijinu proslavu hajlajt utakmice..

nedo bog da smo izgubili bio bi opsti raspad sistema..
avdija je nenadjebiv..zabi ga avdija na svjeckom jeb ti to...
onako cudan osjecaj,drago mi sto su dobili,al vidis i na njima nije to to...
mislim da je north napisao one tri tacke sta nas je jebalo na ovom sp-u...
treca tj sudija nas je ukopo,al su prve dvije tacke pripremile teren za kopanje i to je to...
beg za kapitena... onaj fak of je uz avdijinu proslavu hajlajt utakmice..
- šatirana_ljubičica
#1071 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Gdje su sad oni koji su govorili da će nas Iran razvaliti 
-
sumirprimus
#1072 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
to bi tek bila sramota...onakav limitiran iran,pobjeda ih vodi u osminu fin.. i oni centra ne prelaze...šatirana_ljubičica wrote:Gdje su sad oni koji su govorili da će nas Iran razvaliti
nigerija isto nije bila bauk,u odnosu kakvih je sve ekipa bilo na ovom sp...pogotov ovi latini/juznoamerikanci...
bog te pito kad cemo opet doci u ovakvu situaciju...a sad nastavite se zadovoljavat sa prosjekom,vazno je ucestvovati bla bla...
-
Objektivni navijac
#1073 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
cyprus wrote:Samo da kažem da jesam odigro keca glat u momentima kad je kvota na nas raslaObjektivni navijac wrote:Stavi stoju na Iran ,nece ti biti zaocyprus wrote:Ja kontam da pobjeđujemo... Nama su vazda bile veće šanse kad je bio raspad, nego u euforiji![]()
Igraću keca ko kuću, pa šta bude... Sretno zmajevi! Idemo po historijsku pobjedu...- 2,35
Pojebala me na kraju Francuska, ali nema veze...
Ja sam rijetko kad siguran u našu pobjedu, ali danas sam bio 100%... Razlog je jasan - Bosanci najbolje funkcionišu kad se ne očekuje od njih ništa... A danas je još veliki broj 'navijača' prizivao debakl od Irana...
Bosanci su picke od ljudi,cim ih stavis pod pritisak raspadnu se ko mjehur od sapunice. Samo ako su skroz rastereceni i opusteni mogu funkcionisati. Tako se nazalost ne moze daleko stici.
Pobjeda ili poraz od Irana ,beznacajno i nevazno. Poraz bi dugorocno bio korisniji,ovako se zamazuju oci ,sminka pozicija,necim u principu apsolutno nevaznim. Dok bi poraz vodio ka dugorocno korisnijim solucijama, pokazao bi sve negativnosti,koje bi isplivale na povrsini i mogli bi se napraviti drasticniji rezovi,koji bi dugorocno donijeli napredak.
- šatirana_ljubičica
#1074 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
sumirprimus wrote:to bi tek bila sramota...onakav limitiran iran,pobjeda ih vodi u osminu fin.. i oni centra ne prelaze...šatirana_ljubičica wrote:Gdje su sad oni koji su govorili da će nas Iran razvaliti
nigerija isto nije bila bauk,u odnosu kakvih je sve ekipa bilo na ovom sp...pogotov ovi latini/juznoamerikanci...
bog te pito kad cemo opet doci u ovakvu situaciju...a sad nastavite se zadovoljavat sa prosjekom,vazno je ucestvovati bla bla...
jah a ti nastavi kmečat i gledati sve crno i nikad ne budi zadovoljan i umri nezadovoljan, takvi ne bi bili zadovoljni i da osvojimo Prvenstvo, bilo bi, ali što nisu dali još makar 2 gola
bježite ba, opterećeni ste previše i psssssst više
- Drvosjeca iz Dejcica
#1075 Re: 25. Juni 2014. 18:00 Bosna i Hercegovina vs. Iran
Je li ko upratio medije u okruženju, šta kažu nakon ove pobjede?