Posto sam postavio teme za predhodne dvije utakmice, osjetio sam potrebu da postavim i za ovu...
Utakmica sa Iranom ne bi nam trebala predstavljati problem i ne bi trebala biti odlučujuća
Moderators: Charuga, Tomahawk11
The Great Heisenberg wrote:25. Juni 2014. 18:00, Bosna i Hercegovina vs. Iran, Arena Fonte Nova, Salvador
Posto sam postavio teme za predhodne dvije utakmice, osjetio sam potrebu da postavim i za ovu...![]()
Utakmica sa Iranom ne bi nam trebala predstavljati problem i ne bi trebala biti odlučujuća![]()
![]()
![]()
dert wrote:7 : o za
Nikad , jesi gledao kako igraju protiv gaucosa??? IMa da pusimo MomačkiLogovan wrote:Pokušati pobijediti te tako ubilježiti prvu pobjedu na prvenstvu.
2:0 (Pjanić, Džeko)
Rekoh pokušati, ako ne uspijemo Bože moj, onda može i remi jer bi se onda mogli tješiti da smo osvojili prve bodove na prvenstvu. Izgubiti nećemo, osim ako se opet ne dese neke glupe situacije (ne igranje bitnog igrača, greška sudije, itd.)mO k3 wrote:Nikad , jesi gledao kako igraju protiv gaucosa??? IMa da pusimo MomačkiLogovan wrote:Pokušati pobijediti te tako ubilježiti prvu pobjedu na prvenstvu.
2:0 (Pjanić, Džeko)
-----------------------Fejzić--------------------Arteta wrote:Mozemo ocekivati i TSS i Hadzica i Ibricica u sastavu.