... ili je podforum @[email protected] pravo mjesto za postaviti temu...
Cula sam za pripreme obiljezavanja 25 godina mature u II gimnaziji - detalji?
25 godina mature
Moderator: O'zone
- van Basten
Jedna kolegica sa posla je nedavno slavila 25 godina mature u II gimnaziji, prije mjesec dana otprilike. Znam da je spominjala tu neku proslavu širih razmjera za svoju genereaciju u, koje li ironije, Domu mladih
(no kad tamo može i mlađahni Monteno držati koncerte zašto se ne bi slavilo i 25 god mature) Ne znam zašto mi se 09.08. uvrtio kao termin te proslave.
Rado bih ti pitao detalje oko toga, no ona je trenutno na odmoru, a poznavajući je, nakon završetka odmora naprasno će se "razboliti" i šmugnuti na bolovanje

Rado bih ti pitao detalje oko toga, no ona je trenutno na odmoru, a poznavajući je, nakon završetka odmora naprasno će se "razboliti" i šmugnuti na bolovanje
-
zasto ironija, pa Dom mladih je mjesto okupljanja iz vremena nase generacije ? Da je kaktus jos ziv, mozda bismo bili i tamo.
Evo, ja sam cula za subotu, 11. august: nesto u Gimnaziji, nesto u Domu mladih uvecer, i citav program tokom naredne sedmice, pa ako ti se kolegica naprasno razboli u to doba, znaj da negdje derneci sa starom rajom
Evo, ja sam cula za subotu, 11. august: nesto u Gimnaziji, nesto u Domu mladih uvecer, i citav program tokom naredne sedmice, pa ako ti se kolegica naprasno razboli u to doba, znaj da negdje derneci sa starom rajom

- van Basten
-
Evo, sad kad sam nasla na jednom blogu odgovor na svoje pitanje, da podijelim sa ostalima:
sastajemo se dakle u subotu 11. augusta u 11 sati u Gimnaziji,
a nakon prebrojavanja po razredima,
u 12 sati cemo upriliciti prijateljsku kosarkasku utakmicu izmedju IV1m i IV10.
Svi su dobrodosli da se zadrze u Gimnaziji jos malo, i da navijaju... ili upotpune neku od ekipa. (Bude li dovoljan broj voljnih i vitalnih, mozda napravimo i turnir ))
Period nakon toga bi razredi mogli iskoristiti za svoja interna okupljanja, a to je i prilika da se druzenju prikljuce clanovi obitelji.
E, koga od silnih promjena tempratura ne uhvati isijas do uvecer, treba doci u Termalnu rivieru do 20:30... da se malo zabavimo i druzimo. Opet bez clanova obitelji
Dresssing code .... nema.
Mozete obuci i majice jubileja, ako zelite...
-
dobih ovo na mail maloprije... ako koga zanima...
VAZNO - PRIJAVA DOLASKA NA PROSLAVU
Stovani,
ukolilko ima takvih koji ne namjeravaju doci na prozivku u Gimnaziju, nego samo na vecernju proslavu, vazno je da neko iz razreda zna ko ce doci samo uvecer, i DA SE NOVAC SKUPI JOS U GIMNAZIJI!
Treba da neko i za njih da plati, i da preuzme informativni lstic na kome se
nalaze kuponi koji ce omoguciti ulazak u restoran i konzumaciju!
Mi odmah nakon "prebrojavanja" u Gimnaziji moramo DO 12 SATI javiti
restoranu TACAN BROJ LJUDI koji dolaze, kako bi planirali kolicine hrane i
raspored stolova, a zatim im i odnijeti novac.
Ukoliko se neko misli tek tako pojaviti uvecer, s tim bi moglo biti
problema. Moze se naknadno platiti ali - moze manjkati svega - od stolica do hrane...
Molim vas da HITNO prosirite ovu informaciju svojima iz razreda!