24h Opel-a!
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Anell
#1 24h Opel-a!
Da li ste znali da ce se odrzati Opelov-a akcija 24h, a pocet ce u Petak u podnevnim satima, a zavrsiti u Subotu takodjer u podnevnim satima!
Znaci radi se od tome da ce biti popust od 3.000 do 6.000KM, zavisno od modela kojeg uzmete! U Hrvatskoj u istoj akciji za 24h prodato za nepovjerovati 1.300 automobila! Tako pise Dnevnom Avazu, sta kazete na to i sta mislite koliko ce se automobila kod nas prodati? Ja mislim oko 5!
Znaci radi se od tome da ce biti popust od 3.000 do 6.000KM, zavisno od modela kojeg uzmete! U Hrvatskoj u istoj akciji za 24h prodato za nepovjerovati 1.300 automobila! Tako pise Dnevnom Avazu, sta kazete na to i sta mislite koliko ce se automobila kod nas prodati? Ja mislim oko 5!
- Anell
Npr. ovu Astru GTC sa opremom ENJOY: oprema Astre Essentia + podesivo vozacevo sjedalo ( u cetiri smjera rucno), upravljac s tri kraka podesiv po visini s dva umetka u ugljenastoj boji, radio CD30 (7 zvucnika), podloga instrumenata u crnoj boji s kromiranim umetkom, dva odjeljka u pretincu za rukavice, rucice na vratima i kucista ogledala u boji vozila, odbojnici i zastitne letvice sprijda i straga u boji vozila, krovne letvice u boji vozila, preklopni kljuc, celicni naplatci 6 1/2Jx16 s gumama 203/63R16-91! S motorm 1.4 66kW/90kS, a s popustom kosta: 22.393KM
I dok registrujes nekih 600, 700 stoja, znaci da sve ukupno izadje 23.000KM! Nije skupo ni sekunde!
I dok registrujes nekih 600, 700 stoja, znaci da sve ukupno izadje 23.000KM! Nije skupo ni sekunde!
-
JD
Zaboravio si porez 17%Anell wrote:Npr. ovu Astru GTC sa opremom ENJOY: oprema Astre Essentia + podesivo vozacevo sjedalo ( u cetiri smjera rucno), upravljac s tri kraka podesiv po visini s dva umetka u ugljenastoj boji, radio CD30 (7 zvucnika), podloga instrumenata u crnoj boji s kromiranim umetkom, dva odjeljka u pretincu za rukavice, rucice na vratima i kucista ogledala u boji vozila, odbojnici i zastitne letvice sprijda i straga u boji vozila, krovne letvice u boji vozila, preklopni kljuc, celicni naplatci 6 1/2Jx16 s gumama 203/63R16-91! S motorm 1.4 66kW/90kS, a s popustom kosta: 22.393KM
-
JD
Zaboravio si porez 17%, izadje 26.000 KM do registracije. I zaboravio si napisati da ima i klimu.Anell wrote:Npr. ovu Astru GTC sa opremom ENJOY: oprema Astre Essentia + podesivo vozacevo sjedalo ( u cetiri smjera rucno), upravljac s tri kraka podesiv po visini s dva umetka u ugljenastoj boji, radio CD30 (7 zvucnika), podloga instrumenata u crnoj boji s kromiranim umetkom, dva odjeljka u pretincu za rukavice, rucice na vratima i kucista ogledala u boji vozila, odbojnici i zastitne letvice sprijda i straga u boji vozila, krovne letvice u boji vozila, preklopni kljuc, celicni naplatci 6 1/2Jx16 s gumama 203/63R16-91! S motorm 1.4 66kW/90kS, a s popustom kosta: 22.393KM
- Anell
Jest upravu si zaboravio sam porez! Al bez obzira opet ispadne povoljno!
Ej da pitam gledao sam cijene ove Corse redizajnirane, kao sto je tvoja samo redizajn sa promjenenim farovima i stopama, i ova Corsa GSI imaju dvije ponude jedna je 1.7TD 100KS, a druga 1.8i 125KS, pa imas li slucajno sliku kako izgleda ova GSI! Ja se slomio trazeci preko net-a, al nema ni jedan fabricki prikaz slike, vec samo neke napucane!
Ej da pitam gledao sam cijene ove Corse redizajnirane, kao sto je tvoja samo redizajn sa promjenenim farovima i stopama, i ova Corsa GSI imaju dvije ponude jedna je 1.7TD 100KS, a druga 1.8i 125KS, pa imas li slucajno sliku kako izgleda ova GSI! Ja se slomio trazeci preko net-a, al nema ni jedan fabricki prikaz slike, vec samo neke napucane!
-
_Astra_
Ti popusti su SUPLJA... u sustini to je neka SICa...vjerujte... marketinski trik... ali opet, veoma su jeftina auta u odnosu na neke druge marke..
Licno, imam novu Astru, i prezodovoljan sam. Ne znam kolko je placena, jer je nisam JA placao. Ja je samo vozim
[/img]
Licno, imam novu Astru, i prezodovoljan sam. Ne znam kolko je placena, jer je nisam JA placao. Ja je samo vozim
[/img]
-
_Astra_
@JD ... Hehe... ma ja to slabo znam koga...al sam negdje vidio slike kad si zatamnjivao stakla..pa mi se pravo dopalo... pa zapamtio, jer nema slicne corse u gradu 
A za GTC... ne, ova mi je nekako GOSPODSKa...ona je malo nezgrapna.. design-om...mislim o ukusima se ne raspravlja.. ali glavni razlog je 3 vrata.. ja NE priznajem auto s 3 vrata..osim, naravno neka eXtra sportska
A i GTC je jeftinija nekih 400 km
A i kad sam ja kupovao jos nije stigla GTC
A za GTC... ne, ova mi je nekako GOSPODSKa...ona je malo nezgrapna.. design-om...mislim o ukusima se ne raspravlja.. ali glavni razlog je 3 vrata.. ja NE priznajem auto s 3 vrata..osim, naravno neka eXtra sportska
A i GTC je jeftinija nekih 400 km
A i kad sam ja kupovao jos nije stigla GTC
- Anell
Ova Corsa GSI pravo auto svega mi! Kako se ba ne proizvodi vise?
Ovi u IMSIRU imaju je u ponudi! Al mislim bez obzira sto je popust dobar nece se nece puno automobila prodati, jer namju raja para. To je ocigledno!
Ja sam svojima spominjao ovaj popust, al djaba oni su odlucili na ljeto da kupuju auto i ne moze ih covjek suprotno ubjediti od toga!
A ja se vec bio nasao u ovoj Astri GTC, odavno se nisam lozio na Opel-a, valjda sam tek sad uvidjeo da je to extra marka!
Ovi u IMSIRU imaju je u ponudi! Al mislim bez obzira sto je popust dobar nece se nece puno automobila prodati, jer namju raja para. To je ocigledno!
Ja sam svojima spominjao ovaj popust, al djaba oni su odlucili na ljeto da kupuju auto i ne moze ih covjek suprotno ubjediti od toga!
A ja se vec bio nasao u ovoj Astri GTC, odavno se nisam lozio na Opel-a, valjda sam tek sad uvidjeo da je to extra marka!