Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
...................................................................................
............................................................ Ne mogu vise ni da vas gledam, .... majku vam bozju.
da me je neko za vrijeme olimpijade upitao kako zamisljam da ce nam biti u buducnosti - npr. za 22 godine, ja vjerujem da bih govorio o opstem blagostanju, turistickim putovanjima u svemir, letecim autima, robotima u fabrikama, savrsenom zdravstvu, gradjanskoj sigurnosti, pravdi i postenju, i sta sve jos ne...
nit' je ko nas pitao za krizaja niti nas ko pita za topalovica..i u "ono" je vrijeme bilo "pisac..napise li se sta"..ima ga i danas..samo sto se malo drugacije manifestuje..
Mene interesuje da li Sarajevo ima namjeru da se kandiduje za organizaciju Zimskih olimpijskih igara 2014 godine.Ova dogadjanja ce svakako dobro doprinijeti promociji.
cudni ste i vi. sada je izvor svih problema i sadasnjih i buducih u ovih hiljadu vjernika koji su izasli da protestvuju. malo smo paranoicni sto se tice islama meni se cini.
hajde ba ljudi, kontajte sta ste to vi licno uradili da popravite imidz sarajeva u svijetu a nemojte se vaditi na vehabijice.
mostarac wrote:ne znam je li vec neko ovo povezao i u moru ovih tekstova tesko mi je da sve pregledam, a nisam primjetio ni zasebnu temu, ali evo
Mostarac, ima li u Mostaru jos uvijek ulica koje nose naziv ustaskih "junaka"? Ima..! Pa hajde ziv bio pocisti ptvo u svojoj avliji pa onda truni nama u Sarajevu.
mostarac wrote:ne znam je li vec neko ovo povezao i u moru ovih tekstova tesko mi je da sve pregledam, a nisam primjetio ni zasebnu temu, ali evo
Mostarac, ima li u Mostaru jos uvijek ulica koje nose naziv ustaskih "junaka"? Ima..! Pa hajde ziv bio pocisti ptvo u svojoj avliji pa onda truni nama u Sarajevu.
Kao sto je stari most prevazisao sam grad u kome se nalazii postao je simbol cijele zemlje na kojeg jednako pravo polazu svi Bosanci i hercegovci i imaju pravo da odlucuju o njegovoj sudbini, tako je i Sarajevo glavni grad Bosne i hercegovine i svi mi imamo pravo da odlucujemo ili donosimo stavove o njemu jer je on i nas koliko i njegovih stanovnika, a pogotovo kada se radi o temama i pitanjima koja nisu vezana za Sarajevo kao grad nego za zemlju BiH, a ovde je to ocito jer da je Travnik glavni grad BiH ovo juche se ne bi dogadjalo u Sarajevu nego u travniku. Zato je tvoj komentar bez ikakvog osnova i smisla.
Drvosjeca iz Dejcica wrote:Mostarac, ima li u Mostaru jos uvijek ulica koje nose naziv ustaskih "junaka"? Ima..! Pa hajde ziv bio pocisti ptvo u svojoj avliji pa onda truni nama u Sarajevu.
Drvosjeco, ti si rodom Sarajeva, koliko ja iz Teherana. Zato, dvojka (znam, opet ne kontas, nema veze).
mostarac wrote:
Kao sto je stari most prevazisao sam grad u kome se nalazii postao je simbol cijele zemlje na kojeg jednako pravo polazu svi Bosanci i hercegovci i imaju pravo da odlucuju o njegovoj sudbini, tako je i Sarajevo glavni grad Bosne i hercegovine i svi mi imamo pravo da odlucujemo ili donosimo stavove o njemu jer je on i nas koliko i njegovih stanovnika, a pogotovo kada se radi o temama i pitanjima koja nisu vezana za Sarajevo kao grad nego za zemlju BiH, a ovde je to ocito jer da je Travnik glavni grad BiH ovo juche se ne bi dogadjalo u Sarajevu nego u travniku. Zato je tvoj komentar bez ikakvog osnova i smisla.
fin odgovor
Ma opustite se malo ljudi, zivot je kratak...Prijedlog: posjetite izlozbu i nestanite na momenat u svijetu fenomenalne domace fotografije http://www.sarajevo-x.com/clanak/060209020 I to je Sarajevo, zar ne?
Yebo vladu, yebo politiku....i sve njih redom
jos nesta, idete mi stvarno na zivce, bio je slican topic "sramote me onih demonstracija u sarajevu?
koga ce te biti sramota? sta se moras srbima, hrvatima i citavoj evropi u guzicu uvlaciti? samo da bi te primili i da budes njihov friend.
Ako citav muslimanski svijet protestuje zasto ne i ti? cak i da je pogresno sta rade trebas svoju bracu i sestre da podrzavas, kad je bilo rato jedva ste cekali na mudzahedine iz muslimanskih zemalja, a sad kad vam vise netrebaju hocete da ih protjerate i da budete moderni.
Patriotska_Liga_BiH wrote:jos nesta, idete mi stvarno na zivce, bio je slican topic "sramote me onih demonstracija u sarajevu?
koga ce te biti sramota? sta se moras srbima, hrvatima i citavoj evropi u guzicu uvlaciti? samo da bi te primili i da budes njihov friend.
Ako citav muslimanski svijet protestuje zasto ne i ti? cak i da je pogresno sta rade trebas svoju bracu i sestre da podrzavas, kad je bilo rato jedva ste cekali na mudzahedine iz muslimanskih zemalja, a sad kad vam vise netrebaju hocete da ih protjerate i da budete moderni.
Izvini, ali ja ne vidim sustinsku razliku izmedju cetnika, ustasa i onih demonstranata juche i meni braca mogu biti samo moja rodjena braca, a tog bratstva po svijetu se okanite. Meni su ipak mnogo blizi jedan dalamtinac i crnogorac, nego jedan Iranac i Marokanac. Ako to ne kontas zasto onda bi trebao ponovo krenuti od bukvara.
Patriotska_Liga_BiH wrote:jos nesta, idete mi stvarno na zivce, bio je slican topic "sramote me onih demonstracija u sarajevu?
koji si ti debil.
promjeni nick. vrijedjas sve ljude koji su se borili i pali za tu modernu, gradjansku, sekularnu, evropsku (...) bosnu.