Kako si kreno sve fino relavatizirati onda do kraja zavrski sve sto se dogadalo na prostoru Bosne i Hercegovine sve saberi na hrpe pogledaj cija je veca pa onda stavi ruku na srce i reci pa da upravu sam. Ja cu se odmah izviniti i povuci sa ove teme.UltrasNaBaterije wrote:stvar je u tome da mi nismo nikakva Hrvatska, a ni Srbija, tako da reći nekom da ode sa svoje zemlje je nebuloza.
Ja ako imam svoju njivu, mogu je nazvat Bošnjačka njiva, ako nas Bošnjaka više ima njive, nazvaćemo je Bošnjački kraj. Više krajeva Bosanskih činiće Bosansku zemlju. Isto je i sa gradovima, šumama livadama. Ne možeš da zanemariš to. Ja kao član zajednice koja misli isto, valjda imam neka prava u ovom svijetu bolesne demokratije, tako imaju i oni. Kako su to stekli zar je vazno?? Kako se osjecaju protjerani iz Knina?
A što se tiče svih nacionalnih zemalja ovog svijeta, sve one su nastale na genocidu, zlocinima i protjerivanju, inače nebi ni bilo potrebe da se zovu nacionalne države. Samo što je Evropa kroz to prošla prije 200 godina, a mi smo prošli prije 20tak i kasnimo opasno. Prije ili kasnije zemlju i narod čine ljudi koji tu žive. Kada se etnički očisti neki prostor niko nece ni imati interesa tražiti neka bošnjačka ili hrvatska prava na teritoriji gdje oni ne žive. Tako da vi kvazi-patrioti koji hladite muda po Sarajevu, Travniku, Tuzli i Zenici nemojte sa serete o tome kako je BiH cjelovita država kad to nije. Izvoli pa se preseli u Zvornik, Bijeljinu ili Banjaluku pa onda pričaj o ljubavi. Prođi Dobojem, Gradiškom ili Trebinjem i nađi jednu stvar koja te podsjeća na BiH, komotno se proglasi arheologom. Za 2-3 generacije, Bošnjaci će tamo biti samo slovo na papiru, da su nekad i oni tu živjeli. Mada se ni Srbima dobro ne piše bilo gdje, gledajući demografske procjene.
22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
- BHCluster
#176 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
- seln
#177 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Slava im...i da ih je bogdo jos deset puta toliko dalo zivot, bila bi veca slava.SrpskaBanjaLuka wrote:Слава свим српским јунацима који своје животе дадоше у одбрану и стварање Републике Српске.
- Paranoid
#178 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Neka ga ba...neka vide ovi umotani u celofan da se radi o opravdanom pozivu na rušenje šumske republike..UltrasNaBaterije wrote:prijavite ovog balavog maloumnika da ga više Chmoljo banuje
- seln
#179 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Pusti, neka malo trola...je li to onaj nas zajebani hercegovac sa teme o ratu?UltrasNaBaterije wrote:prijavite ovog balavog maloumnika da ga više Chmoljo banuje
-
calculator
#180 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Djeca, stare i bolesne osobe, žene... nisu ravnopravni u ratnim sukobima, ne valja ti komparacijaSrpskaBanjaLuka wrote:Најлакше је рећи геноцид, ајд се сажали и здраво. Колико је само Срба страдало у прошлости, па се о томе скоро ништа ни не зна, српске жртве?
Није ово геноцид, можда и јесте, у ствари јебе ми се за сребреницу. Ово је као еволуција, јачи једе слабијег. Ко вам је крив што сте слабији и неорганизованији били.
Због тога сребреница није ништа лоше. Један доказ да српски народ у својим кључним тренуцима има могућности жеље и снаге да испуни вишевјековни задатак, да истријебе бошњаке.
Ja mislim da ćeš i ti uskoro biti "pojeden"
-
fim1
#181 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
pretjerase sad svi,,,,ovo je glupo,,zrtve treba postovati bez obzira na naciju,,majki je sin prije svega sin,a ne srbin,musliman ili hrvat,,spustite llopticu svi,,budimo ljudi,,
- Paranoid
#182 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Ovo Haribo na srpski način...ili je htio da stavi "adidas" logo..SrpskaBanjaLuka wrote:seln wrote:Slava im...i da ih je bogdo jos deset puta toliko dalo zivot, bila bi veca slava.SrpskaBanjaLuka wrote:Слава свим српским јунацима који своје животе дадоше у одбрану и стварање Републике Српске.
![]()
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#183 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Ne, ja ničije mišljenje ne osporavam, imamo svi pravo na neku vrstu "nacionalnog identiteta" i da se definišemo ko smo i šta smo. Sav taj koncept nacije i etnije je do bola sjeban, blago reći retardiran, primitivan i fašistički obojen. Ali tako je kako je.BHCluster wrote:Kako si kreno sve fino relavatizirati onda do kraja zavrski sve sto se dogadalo na prostoru Bosne i Hercegovine sve saberi na hrpe pogledaj cija je veca pa onda stavi ruku na srce i reci pa da upravu sam. Ja cu se odmah izviniti i povuci sa ove teme.UltrasNaBaterije wrote:stvar je u tome da mi nismo nikakva Hrvatska, a ni Srbija, tako da reći nekom da ode sa svoje zemlje je nebuloza.
Ja ako imam svoju njivu, mogu je nazvat Bošnjačka njiva, ako nas Bošnjaka više ima njive, nazvaćemo je Bošnjački kraj. Više krajeva Bosanskih činiće Bosansku zemlju. Isto je i sa gradovima, šumama livadama. Ne možeš da zanemariš to. Ja kao član zajednice koja misli isto, valjda imam neka prava u ovom svijetu bolesne demokratije, tako imaju i oni. Kako su to stekli zar je vazno?? Kako se osjecaju protjerani iz Knina?
A što se tiče svih nacionalnih zemalja ovog svijeta, sve one su nastale na genocidu, zlocinima i protjerivanju, inače nebi ni bilo potrebe da se zovu nacionalne države. Samo što je Evropa kroz to prošla prije 200 godina, a mi smo prošli prije 20tak i kasnimo opasno. Prije ili kasnije zemlju i narod čine ljudi koji tu žive. Kada se etnički očisti neki prostor niko nece ni imati interesa tražiti neka bošnjačka ili hrvatska prava na teritoriji gdje oni ne žive. Tako da vi kvazi-patrioti koji hladite muda po Sarajevu, Travniku, Tuzli i Zenici nemojte sa serete o tome kako je BiH cjelovita država kad to nije. Izvoli pa se preseli u Zvornik, Bijeljinu ili Banjaluku pa onda pričaj o ljubavi. Prođi Dobojem, Gradiškom ili Trebinjem i nađi jednu stvar koja te podsjeća na BiH, komotno se proglasi arheologom. Za 2-3 generacije, Bošnjaci će tamo biti samo slovo na papiru, da su nekad i oni tu živjeli. Mada se ni Srbima dobro ne piše bilo gdje, gledajući demografske procjene.
Jel se danas išta pitaju Njemci za Alzas i Lorenu, ili Gdanjsku i Sudetima? Ne jer ih nema tu, etnički su očišćeni, milom ili silom.
Jel se išta danas Srbi pitaju na Kosovu? Ne, nema ih tu, očišćeni su milom ili silom
Jel se išta danas pitaju Palestinci u Izraelu? Ne nema ih i etnički su očišćeni.
Jel se išta pitaju Armeni, Turkmeni, Kurdi po mnogim dijelovima Turske? Ne jer ih više i nema, očišćeni su. Kurdi se još nekako i drže.
Jel se išta pitaju Sijuksi, Apači, Mohikanci i ostali u Americi? Pitaju se al u rezervatu gdje ih drže ko bizone.
Jel se išta pitaju Bošnjaci u RS? Ne jer ih nema, tj ima ih al su vuglavnom očišćeni?
Kažem da stvari diktira trenutno stanje, a ne sta je bilo prije 200, 100 ili 50 godina. Samo malo generalizuj, pa ćeš vidjet Kao što Srbi mogu sanjati da će Sarajevo nekad biti srpsko, tako i mi možemo sanjati da će Banjaluka opet biti šeher. Nikad ne reci nikad, ali teško.
- Tomos
#184 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Pusti čovjeka nek mlati praznu slamu sa čitavom JNA ofucanom sldateskom i svim naoružanjem nisu nam mogli opepeliti, on bi sad da čisti što si čistio čistio sad ćemo sigurno biti spremniji i pametniji ako do bilo čega dođe, pa vi nastavite tako, a puca cigla rokat po civilnim objektima to znate za ništa drugo i niste jbga i sa udaljene distance iz šume i jeste šumnjaci uvjek bili.
- Tomos
#185 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
jel ovo konjetinu jedete bog vas ne ubio, pa ima mesa kupit, a nemate para bjedo.SrpskaBanjaLuka wrote:seln wrote:Slava im...i da ih je bogdo jos deset puta toliko dalo zivot, bila bi veca slava.SrpskaBanjaLuka wrote:Слава свим српским јунацима који своје животе дадоше у одбрану и стварање Републике Српске.
Пуц пуц.. дођи, дођи јалијо.. пуц пуц..
- BHCluster
#186 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Nemeta vam dan RS-a a ovkvi smetaju, pa takvi ga slave.UltrasNaBaterije wrote:prijavite ovog balavog maloumnika da ga više Chmoljo banuje
Last edited by BHCluster on 09/01/2014 16:32, edited 1 time in total.
-
zavrzlama
#187 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Sto se tice manjeg entiteta,99% srba tacno zna da je nastao na genocidu,etnickom ciscenju i najgorim zlocinima,i to je istina....A istina je da i 99% srba u BIH zna da alternative nema da bi se odrekli tog bolesnog ,genocidnog i fasistickog teritorijalnog brloga,jer srpska crkvena,politicka i intelektualna elita nece dozvoliti da se srbi odreknu te sramote,jer teritorijalno-strateski plijen smatraju bitnijim od suzivota,civilizacijskih vrijednosti i drzave BIH.....THE END.
manji entitet ima dva puta.....put u nezavisnost i podjelu BIH ili put kojim ce se BIH srbi podrzavajuci opstanak ovakavog rs-a politicki ,moralno ,demografski i ekonomski istrositi i postati nebitan faktor u BIH,u hrvatskoj se to desilo ratom,u BIH ce se desiti dugorocnom stagnacijom(rahat patnjom)....rs za srbe je strah,i podrzavanje istog je zbog straha i nacina na koji je nastao..
manji entitet ima dva puta.....put u nezavisnost i podjelu BIH ili put kojim ce se BIH srbi podrzavajuci opstanak ovakavog rs-a politicki ,moralno ,demografski i ekonomski istrositi i postati nebitan faktor u BIH,u hrvatskoj se to desilo ratom,u BIH ce se desiti dugorocnom stagnacijom(rahat patnjom)....rs za srbe je strah,i podrzavanje istog je zbog straha i nacina na koji je nastao..
- BHCluster
#188 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
E ovo je vec nesto ali sta ce ti luk bolan?SrpskaBanjaLuka wrote:
Пуц пуц.. дођи, дођи јалијо.. пуц пуц..
A onda se malo osvjezi ovim...

Срдачне честитке
Темељи Ентитета Републике Српске
- Пљачке
- Силовања
- Сксуално ропство
- Убиства
- Концентрациони логор
- Терорисање
- Етничко чишћење
- Масовне егзекуције
- Масовне гробнице
- Удружени злочиначки подухвати
- ...
- Геноцид
Помоз' Бог јунаци!
- UltrasNaBaterije
- Location: Grbavica-zgrade u nizu, u kopu-jedan drugom uvijek blizu
#189 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
zavrzlama wrote:Sto se tice manjeg entiteta,99% srba tacno zna da je nastao na genocidu,etnickom ciscenju i najgorim zlocinima,i to je istina....A istina je da i 99% srba u BIH zna da alternative nema da bi se odrekli tog bolesnog ,genocidnog i fasistickog teritorijalnog brloga,jer srpska crkvena,politicka i intelektualna elita nece dozvoliti da se srbi odreknu te sramote,jer teritorijalno-strateski plijen smatraju bitnijim od suzivota,civilizacijskih vrijednosti i drzave BIH.....THE END.
lijepo rečeno, što bi rekli u sridu.
-
HARIS96
#190 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Sve sto je stvoreno genocidom,nestaje na isti nacin kako je i stvoreno !
- BHCluster
#191 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
NemoraHARIS96 wrote:Sve sto je stvoreno genocidom,nestaje na isti nacin kako je i stvoreno !
-
glockov kolac
#192 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Čudi me da Mile nije angažirao onoga klovna Denisa Rodmana da uveliča dan Republike Mrske. Ipak, obojica su korpulentni muškarci, dijele ljubav prema košarci i lijepim ženama. A da...Rodman je morao u Sjevernu Koreju, još jedan bastion borbe protiv celog sveta. Garant su Kimovi lobisti bolje plaćeni
Usput red je da se čestita Dan genocida, nije mala stvar pobit, zaklat, popalit i silovat onolike ljude. Pa sad fino uživaju, svoji na svom...pardon tuđem.
Helem, svima onima koji danas slave, želim nesrećan Dan Republike Genocidne uz želju da im smrdjiva tvorevina krepa što prije.
Usput red je da se čestita Dan genocida, nije mala stvar pobit, zaklat, popalit i silovat onolike ljude. Pa sad fino uživaju, svoji na svom...pardon tuđem.
Helem, svima onima koji danas slave, želim nesrećan Dan Republike Genocidne uz želju da im smrdjiva tvorevina krepa što prije.
- nOrMaLaC
#193 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Na Bn televiziji cak imaju i otvoreni program povodom dana takozvane Rs 
-
shminka
#194 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Ono sto mi se izuzetno svidja jeste da evo vidim na klix-u nema nikavi vijesti u o vezi ovogo dogadjaja, i tako bi trebalo da ostane 
- It_is_a_Leclerc
#195 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Jesu ovo stigli slavljenici ?
Srcad moja balava.
Srcad moja balava.
-
Basvod
#196 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Ne fali ni 1. marta otvorenih programa i specijalnih emisija.nOrMaLaC wrote:Na Bn televiziji cak imaju i otvoreni program povodom dana takozvane Rs
Plus, licemjerne cestitke svim gradjanima BiH.
Tako da ne znam sto se cudite...
-
rekla-kazala
#197 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Meni ovo zvuči kao:
"22 godine od podjele kuće sa nasilnim mužem"
Kuća jedna,... koliko je njegova toliko je i njena.
Ona nije za razvod a njemu se iz kuće ne ide.
Istina on je nasilan i trebalo bi ga izbaciti iz kuće ali kud kad ga niko neće.
- rajv0sa
-
dci driver
#199 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
Napraviš zid-dva i dobiješ duplex. Svako ima svoj ulazi nikada se više ne moraš gledati prekorekla-kazala wrote:Meni ovo zvuči kao:
-
zavrzlama
#200 Re: 22 godine od formiranja genocidnog entiteta tzv. "RS"
pitaj one zapadno i istocno od brckogSrpskaBanjaLuka wrote:Балије, како је у резервату 20+% ?