22 godine i nevina
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
samina_swe
#1 22 godine i nevina
Dakle,kao sto naziv kaze...imam 22 godine i nevina sam.To me sramota,jer svi oko mene su iskusni i sve to.Ja sam jednog momka samo poljubila u svom zivotu.Nije da sam ruzna,ali sam povucena kao osoba i tako to.Kako da se oslobodim vise s momcima? da pocnem piti nece funkcionisati 
-
GoodTaste
#2 Re: 22 godine i nevina
napokon neko s ovakvom temom a da se nije tek registrovao, da ima neki staz na forumu 
-
lajk
#3 Re: 22 godine i nevina
pa sta i ja imam 22 i nevina sam ! Ne vidim tu problemsamina_swe wrote:Dakle,kao sto naziv kaze...imam 22 godine i nevina sam.To me sramota,jer svi oko mene su iskusni i sve to.Ja sam jednog momka samo poljubila u svom zivotu.Nije da sam ruzna,ali sam povucena kao osoba i tako to.Kako da se oslobodim vise s momcima? da pocnem piti nece funkcionisati
- CartmanSA
#4 Re: 22 godine i nevina
ima li to tvoje stanje veze sa vjerom?
- gradskadjeca
#5 Re: 22 godine i nevina
Imas dovoljno postova da pomislim da si ozbiljna, iako nisam citao tvoje ostale postove na drugim temama.
Uopste to nije bitno, cak mi je i drago kad cujem u danasnjem drustvu da postoji i osoba koja je nevina sa 22 godine jer to sigurno ukazuje na dobar i kvalitetan odgoj.
Nemoj nista na silu, samo polako i zivot ce donijeti svoje.
Imam prijatelja koji je ozenio djevojku koja je bila nevina u 27 godini i eno 5 godina su u braku i koliko vidim nista imk ne fali, a primjetilo bi se to.
Jednostavno to ce neko znati cijeniti.
Uopste to nije bitno, cak mi je i drago kad cujem u danasnjem drustvu da postoji i osoba koja je nevina sa 22 godine jer to sigurno ukazuje na dobar i kvalitetan odgoj.
Nemoj nista na silu, samo polako i zivot ce donijeti svoje.
Imam prijatelja koji je ozenio djevojku koja je bila nevina u 27 godini i eno 5 godina su u braku i koliko vidim nista imk ne fali, a primjetilo bi se to.
Jednostavno to ce neko znati cijeniti.
- Gologuzija
#6 Re: 22 godine i nevina
samina_swe wrote:Dakle,kao sto naziv kaze...imam 22 godine i nevina sam.To me sramota,jer svi oko mene su iskusni i sve to.Ja sam jednog momka samo poljubila u svom zivotu.Nije da sam ruzna,ali sam povucena kao osoba i tako to.Kako da se oslobodim vise s momcima? da pocnem piti nece funkcionisati
- Warhead
#7 Re: 22 godine i nevina
A zasto te sramota? Nemoj nista na silu. Sto se tice iskustva pusti price i odvadi pola od toga sto se prica. Budi sigurna da oni sto se hvale najmanje iskustva imaju.samina_swe wrote:Dakle,kao sto naziv kaze...imam 22 godine i nevina sam.To me sramota,jer svi oko mene su iskusni i sve to.Ja sam jednog momka samo poljubila u svom zivotu.Nije da sam ruzna,ali sam povucena kao osoba i tako to.Kako da se oslobodim vise s momcima? da pocnem piti nece funkcionisati
-
samina_swe
#8 Re: 22 godine i nevina
Svaki put kada kazem nekom decku da sam nevina reakcija ja "ne zafrkavaaj ne vjerujem" 
- horty225
#9 Re: 22 godine i nevina
Ev ja sam nevin, pa ocemol zajedno rijesiti problem?
Mislim, nije to toliko losa stvar, da vas treba biti stid. Ali bilo bi dobro naci i nekoga koga volite, ili ak bas nema takvog trenutno onda nekog ko ima osjecanja i nece vas povrijediti. A opet, nije sex tako strasan, kad jednom se proba bice sve bolje i bolje
Mislim, nije to toliko losa stvar, da vas treba biti stid. Ali bilo bi dobro naci i nekoga koga volite, ili ak bas nema takvog trenutno onda nekog ko ima osjecanja i nece vas povrijediti. A opet, nije sex tako strasan, kad jednom se proba bice sve bolje i bolje
- Traktor`
#10 Re: 22 godine i nevina
ma najbolje ti je da sama sebi spansku musicu u pice ubacis...to ce osloboditi zvijer u tebi

- Al@n_
#11 Re: 22 godine i nevina
Sve je stvar odgoja i moralnosti. Neko ce to znati cijeniti. Vjeruj mi. Bolje da usrecis jednog nego pola grada kao sto je slucaj danas.
Last edited by Al@n_ on 18/07/2012 16:30, edited 1 time in total.
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#12 Re: 22 godine i nevina
jel tebi smeta sto si nevina ili sto su svi oko tebe iskusni?samina_swe wrote:Dakle,kao sto naziv kaze...imam 22 godine i nevina sam.To me sramota,jer svi oko mene su iskusni i sve to.Ja sam jednog momka samo poljubila u svom zivotu.Nije da sam ruzna,ali sam povucena kao osoba i tako to.Kako da se oslobodim vise s momcima? da pocnem piti nece funkcionisati
lako je se osloboditi himena, samo pazi da ti ne bude zao poslije
- Averus
#13 Re: 22 godine i nevina
de ne šprdaj se, cura ima veoma ozbiljan problem...Traktor` wrote:ma najbolje ti je da sama sebi spansku musicu u pice ubacis...to ce osloboditi zvijer u tebi![]()
![]()
![]()
![]()
@samina_swe: došla si na pravo mjesto. ovaj forum je pun iskusnih je*ača koji će te na pravi način uputiti, pa ti se možda i posreći s nekim od njih...
samo nemoj dopustiti da te nagovore da to odradite na groblju, čamcu, u kontejneru isl.
-
Aorta
#14 Re: 22 godine i nevina
Nemoj da te bude stid -- au contraire! Ja sam cekala do braka, a imala sam momaka i zabavljala se ... bilo je pritiska, ali ja ipak nisam posustala i dan danas sam veoma ponosna na to. Ti momci koji su zaprepasteni, dump them -- pravi ce mozda biti iznenadjen, ali prijatno, a ne ko da si pala sa Marsa, like there's something wrong with you. I btw, nema veze sto si u Svedskoj ... i ja sam odrasla u Americi, so there. Tvoje vrijednosti su tvoje vrijednosti i to nemoj ni za koga kompromizirati.
- Al@n_
#15 Re: 22 godine i nevina
Aorta wrote:Nemoj da te bude stid -- au contraire! Ja sam cekala do braka, a imala sam momaka i zabavljala se ... bilo je pritiska, ali ja ipak nisam posustala i dan danas sam veoma ponosna na to. Ti momci koji su zaprepasteni, dump them -- pravi ce mozda biti iznenadjen, ali prijatno, a ne ko da si pala sa Marsa, like there's something wrong with you. I btw, nema veze sto si u Svedskoj ... i ja sam odrasla u Americi, so there. Tvoje vrijednosti su tvoje vrijednosti i to nemoj ni za koga kompromizirati.
- horty225
#16 Re: 22 godine i nevina
Da, i btw da te ja recimo volim bas, ja bih te i cekao dokle god ti ne budes htjela, tako da se ne zamaras time. Ak te momak nehtjedne samo zato sto neces spavati znaci da mu nisi toliko bitna koliko samo da ima sex.
- janje_
#17 Re: 22 godine i nevina
nemas pojma sta propustas.. svaki novi dan bez seksa je jos jedan izgubljen dan..samina_swe wrote:imam 22 godine i nevina sam...
-
samina_swe
#18 Re: 22 godine i nevina
Hvala morat cu pogledati filmLud i ponosan wrote:Ja ih znam i sa 26/27, ne vidim u tome nikakav problem. Osim u tvojoj glavi. Vidjela zaba da se konji potkivaju, pa i ona stala u red.
I ima jedan film na slicnu temu, http://www.imdb.com/title/tt1900908/
- alchak.ba
#19 Re: 22 godine i nevina
ja znam jednu od 30 godina i nevina je, a znam ih koje su se jahala sa 16.
nemoj da se stidis toga, to je dio tebe i dok je nevinost dio tebe ponosi se njom.!
nemoj da se stidis toga, to je dio tebe i dok je nevinost dio tebe ponosi se njom.!
- alchak.ba
#20 Re: 22 godine i nevina
vidi njega sto je fin, a vamo hoce da skine mrak s ociju sa nekom avanturicom.horty225 wrote:Da, i btw da te ja recimo volim bas, ja bih te i cekao dokle god ti ne budes htjela, tako da se ne zamaras time. Ak te momak nehtjedne samo zato sto neces spavati znaci da mu nisi toliko bitna koliko samo da ima sex.
- horty225
#21 Re: 22 godine i nevina
btw ja znam i za one od 14-15 a isto tako znam za jedan primjer od 33-34g. Nema decka, nije takva da bi se sa bilo kime i tako prodje zivot.
@alchak
pa ja sam ti rekao da nisam pokvarenjak i da imam osjecaja prema curama, i znam raznih iskustava i svega zivog sta ima i sta se desava. Al ja trenutno nisam zaljubljen tako da nemam koga cekati
da jesam ne bi bio problem. Al posto nisam, skida mi se mrak, jer ne volim mracno.
@alchak
pa ja sam ti rekao da nisam pokvarenjak i da imam osjecaja prema curama, i znam raznih iskustava i svega zivog sta ima i sta se desava. Al ja trenutno nisam zaljubljen tako da nemam koga cekati
da jesam ne bi bio problem. Al posto nisam, skida mi se mrak, jer ne volim mracno.
- duminjo
#22 Re: 22 godine i nevina
nevina djevojka, neubran cvijet... ima ono nesto tako. danas nigdje cvijeta za lijeka
i ako je tebi problem sto si nevina sa 22...ja ti od srca zelim da imas problem sve dok ne nadjes "onog pravog za cijeli zivot"
i ako je tebi problem sto si nevina sa 22...ja ti od srca zelim da imas problem sve dok ne nadjes "onog pravog za cijeli zivot"
-
Aorta
#23 Re: 22 godine i nevina
Zavisi kako s kime -- za zene, seks i emocije su nerazdvojivi. Ako bude ustrajala, seks ce imati dugovjecnu draz i slast, relativno govoreci. Vidim kroz profesiju djevojke i zene koje su pocele seksualnu aktivnost u ranim tinejdzerskim godinama -- u 25.oj im je seks vec dosadan, hoce sve nesto naopako, stalno neko eksperimentisanje, samo da se odrzi draz i slast ... vise ne mogu ni imati klimax, sve isfurano davnih dana. Ono, skroz bezze. Plus, vecina ih je na Prozac ... Tuzno.janje_ wrote:nemas pojma sta propustas.. svaki novi dan bez seksa je jos jedan izgubljen dan..samina_swe wrote:imam 22 godine i nevina sam...![]()
- alchak.ba
#24 Re: 22 godine i nevina
ma dobro, ne moras se meni pravdat. ja sam samo jedan obicni alchakhorty225 wrote:btw ja znam i za one od 14-15 a isto tako znam za jedan primjer od 33-34g. Nema decka, nije takva da bi se sa bilo kime i tako prodje zivot.
@alchak
pa ja sam ti rekao da nisam pokvarenjak i da imam osjecaja prema curama, i znam raznih iskustava i svega zivog sta ima i sta se desava. Al ja trenutno nisam zaljubljen tako da nemam koga cekati![]()
-
samina_swe
#25 Re: 22 godine i nevina
CartmanSA wrote:ima li to tvoje stanje veze sa vjerom?
Ne,moji jesu ono konzervativni ali ne religiozni.To je vise do mene kao osobe.Imala sam par momaka ali nikad eto nije doslo do toga,neki nisu pokusavali ici tako daleko,s drugima nisam bila "spremna" i tako su godine prolazile