Sta je to sto bi moglo uticati i na narednih 10 godina, ili cijeli vijek ili milenij, ili sta bi moglo uticati i znacajano je samo za ovu nasu trouglastu avliju...
Navesti naravno i zasto, ako zelite, ako ne zelite nemojte (logicno, je l').
Ček malo, hoćeš da kažeš da sa dolaskom Nove 2011 godine dolazi i XXII vijek?!BSn wrote:21. vijek nam draga odlaziiii...
Sta je po vama obiljezilo ovih deset sadrzajnih godina za koje se 70-ih, pa i 80-ih smatralo da ce donjeti neki preokret, progres, svemirska putovanja, itd.?
Sta je to sto bi moglo uticati i na narednih 10 godina, ili cijeli milenij, ili sta bi moglo uticati i znacajano je samo za ovu nasu trouglastu avliju...
Navesti naravno i zasto, ako zelite, ako ne zelite nemojte (logicno, je l').
Da bi izbjegli mozebitnu pricu o aritmetickim kriterijima, 2000. smo proslavili ulazak u ovaj milenij, a ne 2001.
chuchumbamayumbe wrote: Ček malo, hoćeš da kažeš da sa dolaskom Nove 2011 godine dolazi i XXII vijek?!
Nisam baš najbolje shvatio...
nellington wrote:Don't worry, razumijemo seTrik je da je ovih prvih 10 godina u svakom vijeku teško nazvati nekako. Sve sljedeće imaju neko ime: dvadesete, tridesete, ..., devedesete - samo ove prve malo glupo zvati desete
Jah, i to što kažešBSn wrote:nellington wrote:Don't worry, razumijemo seTrik je da je ovih prvih 10 godina u svakom vijeku teško nazvati nekako. Sve sljedeće imaju neko ime: dvadesete, tridesete, ..., devedesete - samo ove prve malo glupo zvati desete
Dobro, izvlakusa mi je da sam bio gladan.
Pa ovo su nulte, u desete tek ulazimo...
Ma ja, 90-ih sranje u Ruandi, a kod nas u isto vrijeme smilje i bosiljemichio wrote:Nekako bolja decenija od 90-ih (Ruanda) i 80-ih glad u Etiopiji.