Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nije Modrić mogao proći epski put od čuvanja koza na Velebitu, preko izbjeglištva, do najboljeg igrača svjetskog prvenstva slušajući TBF.
Nisu dečki mogli akumulirati nadljudsku snagu, koju bi izvlačili u 120. minuti produžetka, slušajući Josipovićevu „Tokatnu etudu u C-duru“ na 3. programu HR-a. Thompsonovi stihovi iz „Nema predaje“ ušpricali su im potreban doping da prevare bol i s vatrom u očima grizu do kraja.
Nije Vrsaljko, nakon junačke borbe protiv Engleza, legao na voljenu zastavu s onakvim dječački snenim izrazom lica zato što je slušao jazz.
sa dijeljenjem državljanstava po osnovu ko ne zna ništa raditi on je došljo koji razbija izloge, a ko zna šutat loptu on je __________ ( danac šveđanin francuz) te naslijeđem svojega genocigaškog kolonijalnog carstva prema kojemu u duhu današnjeg vremena primaju unuke onih koje su stoljećima ugnjetavali
uništavaju samu srž međudržavnog nogometnog natjecanja koje pretvaraju u još jedan vid KLUPSKOG...
nešto slično rade arapi sa rukometom ako sam skontao...
Nije Modrić mogao proći epski put od čuvanja koza na Velebitu, preko izbjeglištva, do najboljeg igrača svjetskog prvenstva slušajući TBF.
Nisu dečki mogli akumulirati nadljudsku snagu, koju bi izvlačili u 120. minuti produžetka, slušajući Josipovićevu „Tokatnu etudu u C-duru“ na 3. programu HR-a. Thompsonovi stihovi iz „Nema predaje“ ušpricali su im potreban doping da prevare bol i s vatrom u očima grizu do kraja.
Nije Vrsaljko, nakon junačke borbe protiv Engleza, legao na voljenu zastavu s onakvim dječački snenim izrazom lica zato što je slušao jazz.
Slazem se da ne treba ocekivati inteligenciju i ukus od polupismenih glupana koji nabijaju loptu, ali neko im je morao skrenuti paznju.
JEZIV POGLED NA MUNDIJALSKE STADIONE Nevreme urnisalo gradove u kojima je odigrano deset mečeva prvenstva sveta /VIDEO/ http://sport.blic.rs/3xb0d8k
Jes im dugo i bilo. Komedija od naroda
Al sad ozbiljno, imaju li Hrvati i jednu normalnu finu patriotsku pjesmu? Ovo što sam do sad čuo su uglavnom neke pjesmice, na razini do četvrtog razreda osnovne škole i nacionalističke pjesme.
Danska je bila najveći test. Uoči utakmice sam ih pozvao i rekao: ‘Dečki, ovo je vaša utakmica, vi mene ne trebate’. Pokazao sam im video naših golova, slavlja i video hrvatske vojske... I to je bilo to
ma vala usrase post mortum, da prostite, motku dozavrat.
ove izjave "poslije" ... kad nemas sta pametno reci suti i uzivaj u slavi i trenutku.
a baska sto mu je recenicni sklop, ajme.
Danska je bila najveći test. Uoči utakmice sam ih pozvao i rekao: ‘Dečki, ovo je vaša utakmica, vi mene ne trebate’. Pokazao sam im video naših golova, slavlja i video hrvatske vojske... I to je bilo to
Kad vec vrtis ocima, jel znas na koji video misli? (S)
Bosanski_kralj wrote:Al sad ozbiljno, imaju li Hrvati i jednu normalnu finu patriotsku pjesmu? Ovo što sam do sad čuo su uglavnom neke pjesmice, na razini do četvrtog razreda osnovne škole i nacionalističke pjesme.
Kad vec vrtis ocima, jel znas na koji video misli? (S)
Bosanski_kralj wrote:Al sad ozbiljno, imaju li Hrvati i jednu normalnu finu patriotsku pjesmu? Ovo što sam do sad čuo su uglavnom neke pjesmice, na razini do četvrtog razreda osnovne škole i nacionalističke pjesme.
Igraj moja Hrvatska je meni sasma okej.
E ja tu obozavam!!! I neopisivoooo
I bjezite ljudi bjezite iz grada
Ne znam sta fali pjesmi Lijepa li si. To što nama smeta spominjanje HB jbg i nije pravljena za nas
Bože čuvaj hrvatsku
Od stoljeća sedmog
Moja domovina
Ima ih još...
Charuga wrote:Uredno ide rasprava o hrvatskim domoljubnim pjesmama, pa sada i o videu koji je Dalić puštao igračima. Napad JNA na Vukovar, oluja, NDH, ...
I onda pojedinci pitaju zašto se tema zaključava ...
Obriši onda sve postove koji prethode mom (obrisanom) odgovoru.