Elem. Dupli fura neku taktiku sa Misketom na krilu i Vedom u napadu.
Šta je to ?
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Evo co'ek je mislio navijati za BiH dok nije vidio ono trollanje dva posta iznad! Sram vas!opremdobro30 wrote:Tekbirajte, i imate zasto kad je 10-orica bosnjaka u prvih 11.Da se ne lažemo, ovo je reprezentacija BiH? Ne sablaznjavajte se kad samo bosnjaci navijaju z nju (i par nebosnjaka koji zive u okruzenju vecinskog bosnjackog zivlja pa se prodaju kao patriote).Nije provokacija nego cista cinjenica.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
ako bude do boga, nisam siguran da ce za nas navijati. nigerijanci su bogu blizi. http://www.punchng.com/sports/nigeria-ready-for-bosnia-onazi/Mataruga wrote:Evo co'ek je mislio navijati za BiH dok nije vidio ono trollanje dva posta iznad! Sram vas!opremdobro30 wrote:Tekbirajte, i imate zasto kad je 10-orica bosnjaka u prvih 11.Da se ne lažemo, ovo je reprezentacija BiH? Ne sablaznjavajte se kad samo bosnjaci navijaju z nju (i par nebosnjaka koji zive u okruzenju vecinskog bosnjackog zivlja pa se prodaju kao patriote).Nije provokacija nego cista cinjenica.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Rijetko kad sam post za sebe kaze da je trolling i neko se opet upeca. Neka navija ko god hoce od milje volje i od srca.
Jucer sam pricao sa Argenticem na rucku i covjek kaze da je siguran u nas prolazak i da ce za nas navijati. Ima BiH navijaca vise nego BiH stanovnika. Nismo svi balkanska bagra prijatelju.
ti mene poljubi kako god zavrsiopremdobro30 wrote:Poljubite se u dupe ako bude X noćas.Previše potcjenjujete Nigeriju a precjenjujete BiH.
To bi politickim rjecnikom receno bilo manje zlo posto ako vec moraju oni da igraju od pocetka bolje i to nego Vedo na kriloIt_is_a_Leclerc wrote:Plači, moli, tu pomoći nema. Bosna je u Brazilu, Srpske nigdje nemaaaaa
![]()
![]()
Elem. Dupli fura neku taktiku sa Misketom na krilu i Vedom u napadu.
Šta je to ?
Rece Mataruga ovaj bi opremdobro30 navijao za BiH. opremdobro30, jadan nebio idi pokri se chebetom i spavaj, dok se nisi ziv izjeo kad saznas da je Bosna pobijedila.bingov buraz wrote:ti mene poljubi kako god zavrsiopremdobro30 wrote:Poljubite se u dupe ako bude X noćas.Previše potcjenjujete Nigeriju a precjenjujete BiH.
Frankyee wrote:Ljudi previse je euforije , nije to dobro nikako, jako smo poletili a nismo jos nista pokazali na ovom nivou.
Da li nasi igraci mogu izdrzati ovaj pritisak kada moraju da uzmu 3 boda.