21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Kal El
#1726 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Treba nama Magath 
- vješalica
#1727 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Kad se samo sjetim Bolićevih sebičnih ispada...koga briga za Bolićem,bio i prošao.Mustang1 wrote:Da Bolic .. Sta fali Bolicu ? Ne mislim da bude selektor ali da ima neku funkciju u A repki .. Pa i Salihamidzic ali sumnjam da bi on htio ali i on bi mogao pomoci u strucnom stabu
-
poostar
#1728 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Kvitnem ti ga mami u zvalje i seki u cmar. Vazi?colt wrote:U Vitezu je vatrometom proslavljen poraz zmajeva. Sad smo kvit
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-pr ... p-a/134184
- IcedMFEarth
#1729 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ne mogu se više složitKal El wrote:Treba nama Magath
- Maharadza
#1730 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Potpis, pa da krv propišaju od muke i trčanja. Znam barem da bi svakoga kondicijom i trkom UBILI ako već ne bi igrom.Kal El wrote:Treba nama Magath
Samo bi on previše koštao tako da smo osuđeni na naše 'zvijezde' i 'legende'.
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Last edited by Maharadza on 22/06/2014 03:00, edited 1 time in total.
- vješalica
#1731 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
vala ako je izet bio loš....hrasno38 wrote: Sunjica su prije utakmice svi psovali a decko je odigrao malo reci odlicno. Miske je za nevjerovati prolazio pored njihovih igraca kako hoce ali jeba nas taj zadnji pas, los Dzeko, los Lulic, los Hajrovic ma jebi ga budimo posteni i pogledajmo na miru utakmicu i vidjet cete da su osim Sunjica, Besica, Misketa i donekle Pjanica svi bili podobro losi.
lik je primao lopte i ulijetao sa strane i ti kažeš da je bio loš...
ako ćemo tu tvrdnju uzeti kao istinitu nije bio loš radi sebe,već što su se ostali gubili
-
colt
#1732 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mrš seljačino ustaška. Dođi u Tuzlu da ti pokažem kako se kara. Povedi materpoostar wrote:Kvitnem ti ga mami u zvalje i seki u cmar. Vazi?colt wrote:U Vitezu je vatrometom proslavljen poraz zmajeva. Sad smo kvit
http://sportsport.ba/bh_fudbal/vitez-pr ... p-a/134184
Last edited by colt on 22/06/2014 03:04, edited 1 time in total.
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1733 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Prijatelju pogledaj sutra kad se odmoris snimak pa ces vidjeti da nije imao ni jedan centarsut niti sut prema golu. Sve mu je bilo na isti fazon i kao kod sviju los zadnji pas i viska potez.vješalica wrote:vala ako je izet bio loš....hrasno38 wrote: Sunjica su prije utakmice svi psovali a decko je odigrao malo reci odlicno. Miske je za nevjerovati prolazio pored njihovih igraca kako hoce ali jeba nas taj zadnji pas, los Dzeko, los Lulic, los Hajrovic ma jebi ga budimo posteni i pogledajmo na miru utakmicu i vidjet cete da su osim Sunjica, Besica, Misketa i donekle Pjanica svi bili podobro losi.![]()
lik je primao lopte i ulijetao sa strane i ti kažeš da je bio loš...![]()
ako ćemo tu tvrdnju uzeti kao istinitu nije bio loš radi sebe,već što su se ostali gubili
- Partijaner
#1734 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mi smo ljudi prakticno bez lijevog beka igrali, Spahic je pokrivao dvije strane.
-
nelle_tz
#1735 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ti si najpametniji, jeb'o nerviranje i preplacene zvijezdedustaban wrote:Veceras sam JA POBJEDIO!
Uspio sam se urokati nakon prvog poluvremena, prebaciti sa tekme na Auto magazin i... zaspati.
Sad sam se probudio (a sve sam se potajno nadao da ce me probuditi vreva sa ulice) i onako rastereceno vido sta bi.
NE BI NISTA.
Preletih ove vase komentare (koji su mi vjerodostojniji od svih komentatora) i na nekima od njih zelim da se zahvalim i odam priznanje na objektivnosti.
Kad sve skupa saberemo i oduzmemo bila je ovo ipak fina i KORISNA prica. Mogla je biti i bajka ali bajke se vise ne desavaju.
Jer samo u bajci se moze letiti, u stvarnom zivotu valja trcati.
Ipak, ovu tezu mi rusi ono vizle zvano Messi. Mamu mu njegovu, pokrivaju ga cijelu utakmicu, nema ga nidze ko da ne igra, a onda dobije loptu na sekundu i... rjesava utakmicu. Tek sad vidjeh i uvjerih se u ono sta su drugi govorili.
Nasi momci su... nasi momci. Najbolje sto imamo i nedamo ih nikome. Jebiga i veci su pali.
Nas je medjutim problem sto nikako da shvatimo da smo tolki kolki smo i da konacno moramo prihvacati svjetska pravila i prilagodjavati im se.
A kad je nogomet u pitanju, to pravilo glasi - nogomet je sport, a sport pripada crncima!
-
hau jes no
#1736 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
tacno, niko od igraca nije toliko kriv koliko selektor sa postavom i izmjenama.Partijaner wrote:Mi smo ljudi prakticno bez lijevog beka igrali, Spahic je pokrivao dvije strane.
- mO k3
#1737 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
To ja pišem mjesecima , stranac ne nas čovjek ....Kal El wrote:Treba nama Magath
-
leo karan
#1738 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mi smo karine, koje lazu sami sebe i tjese se luzerskom pricom.
Mi i kamerun smo najgore repezentacije turnira.
Mi i kamerun smo najgore repezentacije turnira.
-
1 x 2
#1739 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Iz opšte kulture je poznato da je nigerija najnaseljenija afrička država.
i da je afrika kontinet sa najviše država (57)
Dakle autororiteti su kod FIFE.
Ekvivalent jednoj evropskoj francuskoj ili južnoameričkoj argentini.
oštećeni smo teško al kadija te tuži kadija ti sudi.
imamo reprezentaciju koja se može komotno plasirati na naredni euro 2016.
konjska glava ima karizmu ali je forsiranjem svog rođe pokazao korumpiranost-dakle truhlost u korijenu.
sušiću odlazi!
debitanti su uvijek loše prolazili na mundijalima, uz par izuzetaka.
slovačka je 2010. mada pobjedivši italiju ipak ispala u prvom krugu.
treba nam i novi kapiten, Asmir je najkvalifikovaniji definitivno.
utakmica sa iranom je bitna da se testira obraz, tj. karakter repke.
ako pobjedimo, u nama ima hljeba definitivno.
mislim da je pred ovim timom svijetla budućnost uz strog režim biranja narednog selektora.
konjska glava ima karizmu ali je forsiranjem svog rođe pokazao korumpiranost-dakle truhlost u korijenu.
sušiću odlazi!
mislim da je pred ovim timom svijetla budućnost uz strog režim biranja narednog selektora.
Last edited by 1 x 2 on 22/06/2014 03:16, edited 1 time in total.
-
5 0 5
-
budza
#1741 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Magat ili Halilhodzic.Kal El wrote:Treba nama Magath
Posle trece utakmice bi svi koji dobiju sansu ginuli dok ne kolabiraju.
Safet niti ima stila, a niti znanja za ovakve smotre. Covek je zalutao u Brazil.
Igrati 60 minuta sa igracem manje (Misimovic). Citav mec bez klasicnog levog beka.
Zadnih 40 minuta sa samo jednim defanzivnim veznim (koji je bio preopterecen jer je uskakao pomoci sporoj i supljoj odbrani).
Zrtva da se bratic Sven proda u inostranstvu i da se Misimovic vrati u Evropi, smo svi mi, ljubitelji lopte.
-
RtrnOfSalisbury
#1742 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
upozoravo sam na homeinija i naftu, ako misle trgovati nek to urade kak spada da nas fifa ne ufati pa jos dobijemo kaznu jedno 5 godina. bice interensantna tekma protiv homeinija. prognoziram njihovu pobjedu, vecu od jednog razlike.
-
zikamu
#1743 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Zna li iko koliko nam je Iran platio da zijanimo ovu tekmu?
Zna se sta bi nas snaslo da smo prosli grupu, a ovako svima dobro (osim navijacima, al njih, svakako, ko jebe!).
Usput, imal koga da je spreman polomit noge onom seljaku iz Zavidovica kad se vrati? Na zalost, ja zivim daleko...
Imali smo ubjedljivo najlaksu grupu u kvalifikacijama (al' to nisi smjeo rec' ni za zivu glavu, jer si odmah jal cetnik, jal ustasa, il' u najboljem slucaju nisi patriota...)
Imali smo Nigeriju i Iran u grupi na WC i izletili vec poslije dvije utakmice!!!
Prosle nedelje slavili poraz protiv Argentine kao sto drugi slave ubjedljivu pobjedu (nezapamceno u istoriji sporta) i jedini vam je Osim rek'o:"Hej, stan'te malo, ljudi! Poraz donosi nula bodova." Napadose i njega zbog toga.
Evo, zadnjih dvadesetak stranica skroz druga prica. Probudili se valjda, sta li?! BiH je bog pogled'o sto se uopste i nasla u drustvu najboljih, pa makar i na nedelju dana.
Kad ce opet i sa kojim igracima?
Zna se sta bi nas snaslo da smo prosli grupu, a ovako svima dobro (osim navijacima, al njih, svakako, ko jebe!).
Usput, imal koga da je spreman polomit noge onom seljaku iz Zavidovica kad se vrati? Na zalost, ja zivim daleko...
Imali smo ubjedljivo najlaksu grupu u kvalifikacijama (al' to nisi smjeo rec' ni za zivu glavu, jer si odmah jal cetnik, jal ustasa, il' u najboljem slucaju nisi patriota...)
Imali smo Nigeriju i Iran u grupi na WC i izletili vec poslije dvije utakmice!!!
Prosle nedelje slavili poraz protiv Argentine kao sto drugi slave ubjedljivu pobjedu (nezapamceno u istoriji sporta) i jedini vam je Osim rek'o:"Hej, stan'te malo, ljudi! Poraz donosi nula bodova." Napadose i njega zbog toga.
Evo, zadnjih dvadesetak stranica skroz druga prica. Probudili se valjda, sta li?! BiH je bog pogled'o sto se uopste i nasla u drustvu najboljih, pa makar i na nedelju dana.
Kad ce opet i sa kojim igracima?
Last edited by zikamu on 22/06/2014 03:27, edited 1 time in total.
-
hau jes no
#1744 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
znas kad ce dovesti red, rad i disciplinu u reprezentaciju? nikad.mO k3 wrote:To ja pišem mjesecima , stranac ne nas čovjek ....Kal El wrote:Treba nama Magath
-
golman
#1745 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Ne kažem da neću pratiti ovo SVJETSKO PRVENSTVO više,ali čini mi se da je ONO neregularno.
Zašto?
Poništen je čist gol Bosni i Hercegovini...nema veze,nije bitno kome je poništen...da je poništen Njemačkoj,Italiji,Francuskoj...ili ne daj Bože domaćinu,bio bi haos,a ovako......ko ga jebe..da izvinete na psovci...
dakle,ne zna se šta bi bilo da je regularan gol priznat...to niko ne zna
dakle...
svjetsko prvenstvo u Brazilu je ipak neregularno....
ps:Sušić je uveo malog Sušića....MAČ SA DVIJE OŠTRICE...ali jbg....
ubiće ih Frančezi...
Zašto?
Poništen je čist gol Bosni i Hercegovini...nema veze,nije bitno kome je poništen...da je poništen Njemačkoj,Italiji,Francuskoj...ili ne daj Bože domaćinu,bio bi haos,a ovako......ko ga jebe..da izvinete na psovci...
dakle,ne zna se šta bi bilo da je regularan gol priznat...to niko ne zna
dakle...
svjetsko prvenstvo u Brazilu je ipak neregularno....
ps:Sušić je uveo malog Sušića....MAČ SA DVIJE OŠTRICE...ali jbg....
ubiće ih Frančezi...
- mO k3
#1746 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Možda ni tada .... Žena mi ustade sada i reče idi spavaj ... Kako cu sada spavati sunce mu .....hau jes no wrote:znas kad ce dovesti red, rad i disciplinu u reprezentaciju? nikad.mO k3 wrote:To ja pišem mjesecima , stranac ne nas čovjek ....Kal El wrote:Treba nama Magath
- alphonse kauders
#1747 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Begović - Iskreno se nadam budući kapiten ove reprezentacije. Sve što je mogao odbraniti, odbranio je, na licu mu se moglo primjetiti da bi najradije i sam sišao s gola i otišao naprijed da pokuša nešto promijeniti. Profesionalac od glave do pete i nakon iznošenja nigerijskog padavičara trenutno meni najdraži igrač reprezentacije.
Mujdža - bez učinka prema naprijed, ali ako ništa na njegovoj strani nije bilo propuha. Izgledao preumorno zadnjih 20 min.
Šunjić - nije briljirao, ali je korektno obavio svoj zadatak, bez kikseva i sa ok procentom dobijenih duela.
Spahić - danas nije bio njegov dan. Dva katastrofalna dodavanja i onda ispadanja, loša pozicioniranja, gubljenje duela, do u beskraj. Obzirom da se ne sjećam da je kao zdrav igrač ikada ovako odigrao, sumnjam na to da je igrao povrijeđen što nam se u onom presudnom duelu osvetilo. Faul je bio po mom ukusu 50%/50%, neko će ga svirati, ovaj sudija eto nije. Vjerovatno posljednja utakmica Emira u reprezentaciji (osim ako ne bude časni oproštaj protiv Irana).
Lulić - stalno se ovdje pisalo da će nam se osvetiti kad-tad improvizacija na lijevom beku i forsiranje igrača kojima to nije prirodna pozicija, i naravno kao po Marfijevom zakonu desi se onda baš kada ti ne treba da se desi. Vjerovatno naš najlošiji igrač večeras, bez učinka naprijed, a kod primljenog gola nije se uspio vratiti u odbranu pa je Emenike ostao 1 na 1 sa rovitim Spahićem i desilo se što se desilo. Šteta, vjerovatno je ideja bila da Lulić probija po bokovima, ali obzirom da nije imao snage ni za šta vidjelo se koliko je Kolašinac bolja opcija na toj poziciji.
Bešić - uvijek na rubu incidenta, jalijaški pristup i beskompromisnost do kraja. Nije odigrao nešto bajno, ali je požrtvovanošću mnogo toga nadoknadio, spasio je kod nekoliko čistih kontri Nigerijaca i sjetio se familije protivničkom igraču (i to je stigao). Igrač budućnosti, mada mi izgleda da je danas bio blizu crvenog kartona, malo je falilo.
Medunjanin - Za moj ukus bespotreban igrač i igrač manjka u sredini. Niti previše trči, niti je brate nešto aman kreativan, niti prejak u duelima. Njegova igra može proći protiv manjih reprezentacija, ali malo jače reprezentacije to bez pardona kažnjavaju i ja jednostavno njega ne vidim u budućnosti repke, osim kao neku back-up rezervu.
Misimović - Kina mu nimalo ne godi. Još jedna ispodprosječna utakmica Misketa, i vjerovanto i njegov oprost od reprezentacije. Šteta što je fizički propao u 32-oj godini života, ali danas jednostavno protiv bržih, jačih i spretnijih Nigerijaca nije ništa mogao niti je uspio proturiti ijednu loptu napadačima. Drag mi je strašno, ali u ovoj formi on je teret ekipi.
Pjanić - Puno zujao, malo meda dao. Ok, momak ima to nešto, ali mu za moj ukus fali još malo bezobraznosti da bi bio pravi igrač. Nije večeras odigrao ništa posebno, ali opet ako je išta dolazilo iz sredine, to je bilo od njega. Nažalost bez završnice i konkretnog učinka, premalo je i ovo bilo večeras. Zasad nije opravdao interesovanje velikih klubova.
Hajrović - trudio se, ali nije išlo i džaba. Prosječna partija Hajrovića, smjenjivali su se loši i dobri potezi, na kraju nažalost i on bez završnice. Ipak, ima tu potencijala za budućnost, ako stvari budu krenule svojim tokomč
Džeko - čist gol mu je poništen, a onda kao da ga je to totalno smelo: šutevi nebu pod oblake, bez neke prevelike volje i trke i na kraju (nakon sjajnog prijema lopte i građenja) peh sa stativom. Sreća da može ipak igrati i narednih 4-5 godina, ali sam očekivao ipak da će sa 28. god biti lider ekipe i da će povući sve druge igrače igrama na SP, ali sam sae nažalost prevario.
Salihović, Ibišević, TSS - lako je sumirati: nijedan nije mogao meda s kašike.
Sušić - ok, nikada nisam bio fan Sušića. Uvijek me nervirao njegov prevladavajući pesimizam u kojem su svi jači od nas i da u jačim utakmicama imamo šansu samo ako se dogode neke astrološki čudne stvari (da npr Mars uđe u Veneru:D), ali više od svega me nerviralo to kako je loš taktičar i sjajan izmišljač tople vode. Moraće skontati odgovor zašto Kolašinac nije igrao i zašto nije malo bolje scoutirao Nigeriju pa da nas ne ubijaju konstantno sa krila čitavu utakmicu. Dodatno, trio Medunjanin-Pjanić-Misimović NEEE IDEEEE u jačim utakmicama, nekako to nikad nije skontao, obzirom da ne mogu njih trojica parirati trlkački ni veznom redu Želje:D Nakon Irana Safet ide, to je izvjesno, ja vala neću puno žaliti za njim.
Mujdža - bez učinka prema naprijed, ali ako ništa na njegovoj strani nije bilo propuha. Izgledao preumorno zadnjih 20 min.
Šunjić - nije briljirao, ali je korektno obavio svoj zadatak, bez kikseva i sa ok procentom dobijenih duela.
Spahić - danas nije bio njegov dan. Dva katastrofalna dodavanja i onda ispadanja, loša pozicioniranja, gubljenje duela, do u beskraj. Obzirom da se ne sjećam da je kao zdrav igrač ikada ovako odigrao, sumnjam na to da je igrao povrijeđen što nam se u onom presudnom duelu osvetilo. Faul je bio po mom ukusu 50%/50%, neko će ga svirati, ovaj sudija eto nije. Vjerovatno posljednja utakmica Emira u reprezentaciji (osim ako ne bude časni oproštaj protiv Irana).
Lulić - stalno se ovdje pisalo da će nam se osvetiti kad-tad improvizacija na lijevom beku i forsiranje igrača kojima to nije prirodna pozicija, i naravno kao po Marfijevom zakonu desi se onda baš kada ti ne treba da se desi. Vjerovatno naš najlošiji igrač večeras, bez učinka naprijed, a kod primljenog gola nije se uspio vratiti u odbranu pa je Emenike ostao 1 na 1 sa rovitim Spahićem i desilo se što se desilo. Šteta, vjerovatno je ideja bila da Lulić probija po bokovima, ali obzirom da nije imao snage ni za šta vidjelo se koliko je Kolašinac bolja opcija na toj poziciji.
Bešić - uvijek na rubu incidenta, jalijaški pristup i beskompromisnost do kraja. Nije odigrao nešto bajno, ali je požrtvovanošću mnogo toga nadoknadio, spasio je kod nekoliko čistih kontri Nigerijaca i sjetio se familije protivničkom igraču (i to je stigao). Igrač budućnosti, mada mi izgleda da je danas bio blizu crvenog kartona, malo je falilo.
Medunjanin - Za moj ukus bespotreban igrač i igrač manjka u sredini. Niti previše trči, niti je brate nešto aman kreativan, niti prejak u duelima. Njegova igra može proći protiv manjih reprezentacija, ali malo jače reprezentacije to bez pardona kažnjavaju i ja jednostavno njega ne vidim u budućnosti repke, osim kao neku back-up rezervu.
Misimović - Kina mu nimalo ne godi. Još jedna ispodprosječna utakmica Misketa, i vjerovanto i njegov oprost od reprezentacije. Šteta što je fizički propao u 32-oj godini života, ali danas jednostavno protiv bržih, jačih i spretnijih Nigerijaca nije ništa mogao niti je uspio proturiti ijednu loptu napadačima. Drag mi je strašno, ali u ovoj formi on je teret ekipi.
Pjanić - Puno zujao, malo meda dao. Ok, momak ima to nešto, ali mu za moj ukus fali još malo bezobraznosti da bi bio pravi igrač. Nije večeras odigrao ništa posebno, ali opet ako je išta dolazilo iz sredine, to je bilo od njega. Nažalost bez završnice i konkretnog učinka, premalo je i ovo bilo večeras. Zasad nije opravdao interesovanje velikih klubova.
Hajrović - trudio se, ali nije išlo i džaba. Prosječna partija Hajrovića, smjenjivali su se loši i dobri potezi, na kraju nažalost i on bez završnice. Ipak, ima tu potencijala za budućnost, ako stvari budu krenule svojim tokomč
Džeko - čist gol mu je poništen, a onda kao da ga je to totalno smelo: šutevi nebu pod oblake, bez neke prevelike volje i trke i na kraju (nakon sjajnog prijema lopte i građenja) peh sa stativom. Sreća da može ipak igrati i narednih 4-5 godina, ali sam očekivao ipak da će sa 28. god biti lider ekipe i da će povući sve druge igrače igrama na SP, ali sam sae nažalost prevario.
Salihović, Ibišević, TSS - lako je sumirati: nijedan nije mogao meda s kašike.
Sušić - ok, nikada nisam bio fan Sušića. Uvijek me nervirao njegov prevladavajući pesimizam u kojem su svi jači od nas i da u jačim utakmicama imamo šansu samo ako se dogode neke astrološki čudne stvari (da npr Mars uđe u Veneru:D), ali više od svega me nerviralo to kako je loš taktičar i sjajan izmišljač tople vode. Moraće skontati odgovor zašto Kolašinac nije igrao i zašto nije malo bolje scoutirao Nigeriju pa da nas ne ubijaju konstantno sa krila čitavu utakmicu. Dodatno, trio Medunjanin-Pjanić-Misimović NEEE IDEEEE u jačim utakmicama, nekako to nikad nije skontao, obzirom da ne mogu njih trojica parirati trlkački ni veznom redu Želje:D Nakon Irana Safet ide, to je izvjesno, ja vala neću puno žaliti za njim.
-
RtrnOfSalisbury
#1748 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
kakav bre magat. nama treba sto vise tekmi protiv luksa, andore, tu i tamo litva i sl. ponekad neko iz donjeg dijela a lige i sve ce bit dobro. magat je poprilicno zglajzo i kod nas bi totalno propo.
- Sir Charles
#1749 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Mozda cu sutra imati snage da neato vise napisem, ali veceras necu. Previse je vruca glava. Samo cu pohvaliti Begovica i Besica za vecerasnji nastup. Bravo momci, tako se igra u drzavnom dresu
Tapatalked
Tapatalked
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#1750 Re: 21. Juni 2014. 00:00 Nigerija vs. Bosna i Hercegovina
Nigeria 174 miliona stanovnika a BiH 3,8 miliona:)1 x 2 wrote:Iz opšte kulture je poznato da je nigerija najnaseljenija afrička država.
sušiću odlazi!