Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Program je onako, no John Zorn, James Blood Ulmer i Hamid Drake se isplate. Steta sto nisu mogli angazirati jos po neku legendu posto im je ovo oprostajni fest. Jack DeJohnette je mislim svirao prije dvije godine. Mogli su ga ponovo pozvati. Ali jbg, kontam ljude. Dobro su se uopce drzali sve ove godine usred kulturne i drustvene bijede. Hvala im za sve.
listopad wrote:Program je onako, no John Zorn, James Blood Ulmer i Hamid Drake se isplate. Steta sto nisu mogli angazirati jos po neku legendu posto im je ovo oprostajni fest. Jack DeJohnette je mislim svirao prije dvije godine. Mogli su ga ponovo pozvati. Ali jbg, kontam ljude. Dobro su se uopce drzali sve ove godine usred kulturne i drustvene bijede. Hvala im za sve.
oprostajni je sljedece godine, ako se sta ne promjeni
listopad wrote:Program je onako, no John Zorn, James Blood Ulmer i Hamid Drake se isplate. Steta sto nisu mogli angazirati jos po neku legendu posto im je ovo oprostajni fest. Jack DeJohnette je mislim svirao prije dvije godine. Mogli su ga ponovo pozvati. Ali jbg, kontam ljude. Dobro su se uopce drzali sve ove godine usred kulturne i drustvene bijede. Hvala im za sve.
oprostajni je sljedece godine, ako se sta ne promjeni
Ne mogu reci da se radujem, jer je ipak oprostajni. Mislim da je gasenje jazz festivala ogroman gubitak za kulturni zivot jedne male sredine. Jesi li ti ukljucen u organizaciju festivala ili samo fan?
listopad wrote:
Ne mogu reci da se radujem, jer je ipak oprostajni. Mislim da je gasenje jazz festivala ogroman gubitak za kulturni zivot jedne male sredine. Jesi li ti ukljucen u organizaciju festivala ili samo fan?
samo fan gubitak veliki za grad ali i malo sire, dosta raje iz drugih mjesta je posjecivalo festival