ja planiram jos vise vremena provoditi na ovom forumu i iducu novu godinu docekati ovdje, insallah.teletrader wrote:Evo 2008 nam kuca na vrata pa me interesuje,da li imate nekih velikih planova za sljedecu godinu?
2008 vasi planovi,ocekivanja,strahovanja
-
callmethebreeeze
#26 Re: 2008 vasi planovi,ocekivanja,strahovanja
- shiljak
U ovoj godini ocekujem da se ustelim dobro sa nekim programskim jezikom, i da se ustelim sa web "programiranjem". Ovo drugo pogotovo, trebao bi html, php, pa cu vidjeti dalje, a programiranje bar za izradu jednostavnih aplikacija! Ako sve podje po planu mozda pocetkom iduce godine napravim i web stranicu!...
Mogao bi i da prekucam prostreet i crysis
Mogao bi i da prekucam prostreet i crysis
-
pesak
Mozda bi bilo dobro da zavrsim neki kurs za kompjutere, jer se moze desiti da dobijem otkaz na ovaj posao. A mozda nista to ne vredi, vec da sve isporasprodajem, pa da uzmem neku paru i na put. Ovde ce rat, cini mi se. Nemam ni pasos. Nekretnine u ratu nista ne vrede, a sa diplomom nekom za kompjutere, mogu gde hocu. Jedino sto me bole oci...
Treba gledati you tube.. kako se lako covekov zivot moze promeniti i kako nista ne vrede ni stvari koje imas u stanu, ni stan, nista. Sve moze da izgori, da propadne. Imas jedino zivot i njega treba spasavati. Samo sto ja ne znam KAKO.
Treba gledati you tube.. kako se lako covekov zivot moze promeniti i kako nista ne vrede ni stvari koje imas u stanu, ni stan, nista. Sve moze da izgori, da propadne. Imas jedino zivot i njega treba spasavati. Samo sto ja ne znam KAKO.
- lara b.
ja imam masu planova i to zavrsiti fax, naci posao u struci, planiram 2 putovanja i jos nekih sitnica
strahovanja bas i nemam, jer treba misliti pozitivno, pa se ne opterecujem glupostima...
u sustini ako covjek nesto zeli, ne treba mu strah nego da se trudi ici naprijeddddddd
strahovanja bas i nemam, jer treba misliti pozitivno, pa se ne opterecujem glupostima...
u sustini ako covjek nesto zeli, ne treba mu strah nego da se trudi ici naprijeddddddd
- SsTtEeLlAa
Osim sto me ismijavas, imas li ti kakve zelje u 2008 godni ili si i ti promjenio plocice u kupatilu prosle godine ???teletrader wrote:kakve velike promjene,udarila fasdu na kuci,promjenila plocice u kupatilu?SsTtEeLlAa wrote:Od 2008 ne ocekujem previse...
Zelim svima prije svega puno zdravlja i srece..
A ja nastavljam sa svojim zivotom kao i do sad, jer sam nedavno napravila velike promjene u zivotu..... Jedino mozda jos zelim da zavrsim fax, al to o tom po tom