2006/2007- Men's European Cup, Cup Winners' Cup RK BOSNA
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- GandalfSivi
Jel' u pet pocinje tekma?
- PasoDzigera007
RK.Bosna-Hamburg prvo poluvrijeme 10-10,Tahirovic 11 odbrana tip brani 100% zicer, moram reci da smo u pojedinim trenutcima i bolji od Hamburga tima u kojem igraju igraci koji su iz pet razlicitih zemalja i da su svi igraci sa svojim repkama od prvog do petog mjesta u svijetu.Pa sad kontajte protiv koga Bosna igra,a NEDA SE NASA BOSNA
NAPRIJED BOSNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
-
a.basko
PasoDzigera007 wrote:RK.Bosna-Hamburg prvo poluvrijeme 10-10,Tahirovic 11 odbrana tip brani 100% zicer, moram reci da smo u pojedinim trenutcima i bolji od Hamburga tima u kojem igraju igraci koji su iz pet razlicitih zemalja i da su svi igraci sa svojim repkama od prvog do petog mjesta u svijetu.Pa sad kontajte protiv koga Bosna igra,a NEDA SE NASA BOSNA
- PasoDzigera007
BBBBBOOOOOOOOOSSSSSSSSSNNNNNNNNNAAAA,llllllllluuuudiiillloooooooooooooo.Tahirovic preko 20 odbranastochar wrote:20:18!!!
![]()
Pobjedaaaaaaaa!!!!!!
-
Kralj Tvrtko XXVIII
Bravo momci. Tahirovic brani Sarajevo.

-
Kukuruz_Barbe-q
Sad se vratih sa tekme, atmosfera za 10.
tahirovic nije primio nijednog gola preko krila odlican je lik. kolko je odbrana imao ?
evo da kazem, lik pored mene vidio onog kineza i kaze "odakle si ti doso iz Buca potoka "

tahirovic nije primio nijednog gola preko krila odlican je lik. kolko je odbrana imao ?
evo da kazem, lik pored mene vidio onog kineza i kaze "odakle si ti doso iz Buca potoka "
-
bih_finest
Kukuruz_Barbe-q wrote: evo da kazem, lik pored mene vidio onog kineza i kaze "odakle si ti doso iz Buca potoka "![]()
-
a.basko
Kukuruz_Barbe-q wrote:Sad se vratih sa tekme, atmosfera za 10.
evo da kazem, lik pored mene vidio onog kineza i kaze "odakle si ti doso iz Buca potoka "![]()
a jel sta reko za Hensa i Stojanovica?
- J.P.Montoya
ukrutko velike čestitke,danas je lijepo biti bosanac i sarajlija (rukomet i fudbal). E sad ako neko ima da postavi video tekme za download bilo bi super ( a još bi bilo bolje sa Eurosporta da vidim kako je to Evropa komentarisala i gledala).
P.S.
ako može još i prevod ovoga da vidimo šta kažu
http://www.hsvhandball.com/de/aktuelles ... l/3393/20/
P.S.
- daduli_sa
Haha, nazvali su Skenderiju "vjesticijim grotlom"J.P.Montoya wrote:ukrutko velike čestitke,danas je lijepo biti bosanac i sarajlija (rukomet i fudbal). E sad ako neko ima da postavi video tekme za download bilo bi super ( a još bi bilo bolje sa Eurosporta da vidim kako je to Evropa komentarisala i gledala).
P.S.
-
Pearl
i mene to brinein33sa wrote:Realno, svabe su odigrali najlosiju utakmicu sezone, sigurno.
Gledam ih cesto na DSF, igraju oni puno puno bolje.
Cestitke Tahirovicu.
U Hamburgu ce ovi igrati kao raspomamljeni.
oni su dosli ovdje po laku pobjedu... malo se izgleda nisu snasli... a par puta su me nasi praavo iznervirali.. da sam na mjestu tahirovica, rekla bih im: mamicu vam nabijem, ja spasam lopte, vi ih poklanjate i ispucavate bezze.. malo jaca odbrana i napad sa vise ideja a ne "dodaji loptu dok ne dodje prilika" i na konju smo
never the less: svaka im cast...
- van Basten
MOmcima svaka čast... ja sam oduševljen... ponosan sam što sam bio dio današnje veličanstvene predstave... atmosfera za 10, Tahirović za 10, odbrana za 10, kao iz rukometnih udžbenika... mislim da će se naša večerašnja odbrana analizirati na rukometnim akademijama kao primjer kako treba igrati 6-0 sa izlascima na 9-10 metara... Limitirati jednu takmu ekipu kao HSV na samo 18 golova za utakmicu nije uspio NIKO ove sezone.
Što se mene tiče, momci su već osvojili ovaj Kup kupova
-
Majjah
Predugo je da ti sve prevodim, uglavnom sve se svodi na analiziranje vlastitih propusta, nisu tokom citave igre mogli da razviju svoju prepoznatljivu brzu igru, bez mnogo kontakata sa loptom. Ono sto mi se svidja je sto Bosnu u cijelom tekstu ne tretiraju kao autsajdera koji je slucajno pobijedio, cak na kraju pozivaju svoje navijace n uzvratni susret jer ce HSV-u trebati svaka moguca podrska protiv jakog bosanskog prvaka!daduli_sa wrote:Haha, nazvali su Skenderiju "vjesticijim grotlom"J.P.Montoya wrote:ukrutko velike čestitke,danas je lijepo biti bosanac i sarajlija (rukomet i fudbal). E sad ako neko ima da postavi video tekme za download bilo bi super ( a još bi bilo bolje sa Eurosporta da vidim kako je to Evropa komentarisala i gledala).
P.S.
-
Svemirski_Jebach
Cestitam!! Svaka cast momcima!!!
Daj boze da nam je fudbal makar jednu cetvrtinu rukometa!!!
Daj boze da nam je fudbal makar jednu cetvrtinu rukometa!!!
- GandalfSivi
Realno, ovo nije ni nasa najbolja utakmica, tako da cemo vidjeti sta ce se desiti u revansu...in33sa wrote:Realno, svabe su odigrali najlosiju utakmicu sezone, sigurno.
Gledam ih cesto na DSF, igraju oni puno puno bolje.
Cestitke Tahirovicu.
U Hamburgu ce ovi igrati kao raspomamljeni.
-
in33sa
Polako, ili nisi gledao puno rukometnih utakmica, ili si samo ponesen euforijom.van Basten wrote:MOmcima svaka čast... ja sam oduševljen... ponosan sam što sam bio dio današnje veličanstvene predstave... atmosfera za 10, Tahirović za 10, odbrana za 10, kao iz rukometnih udžbenika... mislim da će se naša večerašnja odbrana analizirati na rukometnim akademijama kao primjer kako treba igrati 6-0 sa izlascima na 9-10 metara... Limitirati jednu takmu ekipu kao HSV na samo 18 golova za utakmicu nije uspio NIKO ove sezone.
Nasa odbrana jeste bila vrhunska, ali je i njihov napad bio uzasan i na kraju nervozno komatozan.
Radi se o klasicnom podcjenjivanju protivnika, oni vjerovatno nisu do sada ni culi za RK Bosnu.
Hocu reci, gledao sam ja daleko kvalitetnije obrane 6-0, koje se ne analiziraju na rukometnim akademijama. A nisam siguran da iste (akademije) uopce i postoje
-
milepitar
Dugo pratim rukomet,kroz profesiju,a i kao navijac..tvrdim da niti jedna odbrana nije u tako vaznom mecu zaustavila tog hensa kao sto je Demiroviceva sinoc..statistike govore da Hensov prosjek,u vaznim utakmicama,iznosi 10-13 golova (primjer SP 06)..poznavaoci rukometne igre imali su sinoc demonstraciju vrhunskog taktickog vodjenja jednog tima..gospodin Demirovic nam je pokazao kako se od skupa prosjecnih-talentiranih-potrosenih igraca pravi vrhunski tim..to je odlika velikog psihologa i mozda najkompetentnije osobe po pitanju rukometa trenutno na Balkanu,Halida Demirovica..ljudi,ne zaboravimo da smo dobili hsv-a,koji je rame uz rame sa portlandom,ako nije i bolji..sve je stvar psihologije sporta,novca,ali za nase podneblje i bitnog segmenta-medjuljudskih odnosa unutar tima..talenat kod nas nikada nije sporan po pitanju `loptaskih` sportova.