20 godina Hz-Dom mladih 11.12.2007

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

cico x

#1 20 godina Hz-Dom mladih 11.12.2007

Post by cico x »

Image
cico x

Post by cico x »

pa dame iz erata su provjerene bordo kraljice,i treba njih pozvati,mlade,lijepe,fino pjevaju......
strong69

Post by strong69 »

cico x wrote:pa dame iz erata su provjerene bordo kraljice,i treba njih pozvati,mlade,lijepe,fino pjevaju......
Ma treba ih...
stochar

Post by stochar »

je li vam bordouze radio plakat? ko je Sarr A Roma? je l' Sarr E Roma il' Sarr A Roma?

p.s. gdje vam je fotografija transa Horde zla iz 1987.?
elSaik

Post by elSaik »

Ali, fakat je kiks to "Sarr a Roma"... ali eto... :D
stochar

Post by stochar »

elSaik wrote:Ali, fakat je kiks to "Sarr a Roma"... ali eto... :D
nije kiks, oni bolje znaju kako se band zove, to su ti struchnjaci za lingvistiku...
elSaik

Post by elSaik »

stochar wrote:
elSaik wrote:Ali, fakat je kiks to "Sarr a Roma"... ali eto... :D
nije kiks, oni bolje znaju kako se band zove, to su ti struchnjaci za lingvistiku...
Ma ostalo im od silnog ponavljanja željA, željA... :lol:
Edin H.

Post by Edin H. »

Zelim im dobar provod :roll:

Halid Beslic :lol: :lol: :lol:
Neelix

Post by Neelix »

Edin H. wrote:Zelim im dobar provod :roll:

Halid Beslic :lol: :lol: :lol:
sta fali Halidu Beslicu ?
shadow

Post by shadow »

Cim sam vidio plakat znao sam da ce se pojaviti metar ovih kriticara koji ce se uhvatiti za naziv grupe. Greska so what? Plakat je jasan, citak, mislim da smo svi culi za sarr e roma tako da ova greska nikog nece natjerati da odustane od dolaska u dom mladih.
Sto se tice izvodjaca, HZ kao i svaka druga veca grupa ljudi ( ne samo navijaca) je protkana ljubiteljima raznih vrsta muzike tako da mora biti nesto za svakog. Ja da se pitam, ostavio bi samo d'blavorse i nek sibaju cijelu noc ali trudim se da mi ne smetaju ni ovi ostali, sve dok su bordo-nashi su.

HZ87
stochar

Post by stochar »

shadow wrote:Cim sam vidio plakat znao sam da ce se pojaviti metar ovih kriticara koji ce se uhvatiti za naziv grupe. Greska so what? Plakat je jasan, citak, mislim da smo svi culi za sarr e roma tako da ova greska nikog nece natjerati da odustane od dolaska u dom mladih.
Sto se tice izvodjaca, HZ kao i svaka druga veca grupa ljudi ( ne samo navijaca) je protkana ljubiteljima raznih vrsta muzike tako da mora biti nesto za svakog. Ja da se pitam, ostavio bi samo d'blavorse i nek sibaju cijelu noc ali trudim se da mi ne smetaju ni ovi ostali, sve dok su bordo-nashi su.

HZ87
objasnjavaj to onim gigantima sto napisu ZeljA i valjaju se od smijeha k'o da su neki fazon provalili... nego, gdje je ta fotka iz '87.? ne vjerujem ja ovo. vama je na grbu lazna godina osnivanja, ne vidim zasto bi vam navijaci bili iznimka...

vec vidim scenu:

izadje erato: aaaaaaaaa, pridji mi!

a horde odgovaraju:

aaaaaaaaaaa, skini mi!

onda svi zajedno:

aaaaa, jaknu ti, da mogu plesati...
pudlica

Post by pudlica »

stochar ne bih da komentarisem za godine jer ste gori 20x tako da tisu samo ako hoces javi se na pp,a nama i da pjeva onaj "malo viski malo coca cola"(nedo bog nikome) mi opet imamo bordo vece a gdje je vama takva vece
elSaik

Post by elSaik »

pudlica wrote:stochar ne bih da komentarisem za godine jer ste gori 20x tako da tisu samo ako hoces javi se na pp,a nama i da pjeva onaj "malo viski malo coca cola"(nedo bog nikome) mi opet imamo bordo vece a gdje je vama takva vece
Pa što bi imali bordo veče? :zzzz: Ustvari, što bi imalo bilo kakvo veče?
Otvorismo Pub, pa ima da nam bude veselo kad god hoćemo. Čitavu godinu da prosljavljamo šarene večeri. 8-)
LSD

Post by LSD »

Ja da se pitam, ostavio bi samo d'blavorse i nek sibaju cijelu noc ali trudim se da mi ne smetaju ni ovi ostali, sve dok su bordo-nashi su.
Hajd na stranu to sto su pitari,ali gledao sam te blavorse jedno 5-6 puta u slozi...nekad su i obecavali da mogu postati nesto,ali nikad nista od njih,vjeruj mi...ostali marginalci obicni kojima je sloga vrhunac i to je to...steta.[/code]
stochar

Post by stochar »

pudlica wrote:stochar ne bih da komentarisem za godine jer ste gori 20x tako da tisu samo ako hoces javi se na pp,a nama i da pjeva onaj "malo viski malo coca cola"(nedo bog nikome) mi opet imamo bordo vece a gdje je vama takva vece
evo je, plava da ne moze plavija:):

Image
Image

nego, kad cete vise prestati kopirati? Velez godinama ima tradicionalno 'crveno vece', vi ih iskopirali; mi imali proslavu pred Vjecnom, vi nas iskopirali, mi slavimo 20 godina, odjednom se i vi nacalili...

p.s. sto vam je na grbu '46. kad je klub osnovan '49.?
p.p.s. gdje vam je dokaz da ste osnovani '87.? kaze moj amidza da niste... dajte sliku transa...
pudlica

Post by pudlica »

gdje vama dokaz da ste osnovani 87',cuj kopiramo vas pred vjecnom hahahahhahaha a da odemo na bazene hahahahahahahha,a taj pub moze vas 50% uci 50% od 18 mahat usima moze,a stochar nemoj da pocnemo o kopiranju molim te,tema je bordo vece tako da ako nemas sta za temu reci ne postavljaj postove
Neelix

Post by Neelix »

cek cek cek ko ono o gramatici prica

sta li ovo pise

Image

:lol: :lol: :lol: :lol:
LSD

Post by LSD »

E moj neelix ne znas za staro vukovo pravilo :D ...pisi kako se cita,a citaj kako se pise :D
stochar

Post by stochar »

pudlica wrote:gdje vama dokaz da ste osnovani 87',cuj kopiramo vas pred vjecnom hahahahhahaha a da odemo na bazene hahahahahahahha,a taj pub moze vas 50% uci 50% od 18 mahat usima moze,a stochar nemoj da pocnemo o kopiranju molim te,tema je bordo vece tako da ako nemas sta za temu reci ne postavljaj postove
ma nemoj? molim vas 100 puta da ne minirate temu 'FK Željezničar' a vi konstantno provocirate debilnim fazonima 'je li ZeljA NK il' je FK?' i smijete se sami sebi.

onda ocekujes da pokrenes temu o 20 godina herca (jeste sad megaherc?) i da te niko ne zajebava? ono, presmijesno...

da ste uvazili moje molbe, ne bi mi palo na pamet da se ovdje zajebavam. fino bih dosao, cestit'o i to bi bilo to.
stochar

Post by stochar »

Image

hahahahahaha!
Neelix

Post by Neelix »

LSD wrote:E moj neelix ne znas za staro vukovo pravilo :D ...pisi kako se cita,a citaj kako se pise :D
aj nou ba :lol: :D
sofist

Post by sofist »

prije rata su Hordama svirali Partibrejkersi, dolazio Dino Dvornik a sad neki Erato, SMS... :roll:
DUREX

Post by DUREX »

stochar wrote:
pudlica wrote:gdje vama dokaz da ste osnovani 87',cuj kopiramo vas pred vjecnom hahahahhahaha a da odemo na bazene hahahahahahahha,a taj pub moze vas 50% uci 50% od 18 mahat usima moze,a stochar nemoj da pocnemo o kopiranju molim te,tema je bordo vece tako da ako nemas sta za temu reci ne postavljaj postove
ma nemoj? molim vas 100 puta da ne minirate temu 'FK Željezničar' a vi konstantno provocirate debilnim fazonima 'je li ZeljA NK il' je FK?' i smijete se sami sebi.

onda ocekujes da pokrenes temu o 20 godina herca (jeste sad megaherc?) i da te niko ne zajebava? ono, presmijesno...

da ste uvazili moje molbe, ne bi mi palo na pamet da se ovdje zajebavam. fino bih dosao, cestit'o i to bi bilo to.
Koliko je tebi godina, haveru?
stochar

Post by stochar »

DUREX wrote:
stochar wrote:

19
DUREX

Post by DUREX »

stochar wrote:
DUREX wrote:
stochar wrote: ma nemoj? molim vas 100 puta da ne minirate temu 'FK Željezničar' a vi konstantno provocirate debilnim fazonima 'je li ZeljA NK il' je FK?' i smijete se sami sebi.

19
Izdgledas mi mladje
Post Reply