Ovako narode,heeelp
2 telecom modema-wi fi ne radi
Moderator: Benq
-
stafamu
#1 2 telecom modema-wi fi ne radi
Pozzzz!
Ovako narode,heeelp
Imao sam problema sa brzinom (bio sam na Anexu B,sada su me na A prebacili) danas su mi "strucnjaci" dolazili rijesiti taj problem.Dijelom su i rijesili,sad je brzina dobra ali mi wi-fi ne radi.Da napomenem,stavili su mi 2 modema,jedan sa wi-fi-om (TP-Link),a drugi (kasdu neku novu) za LAN konekciju koja fercera .Takođe da napomenem da mi je wi-fi radio mozda pola dana.Takođe su i danas dolazili promejenili neku IP adresu, radilo je mozda 2 sata i opet isto,a niko se nije primakeo racunaru.Samo jos da napomenem da imam CardSharing koji takođe ima svoju IP adresu. Resetov'o sam TP-Link,ponovo postavljao u router mod,al nista. Sta da radim,imate li ideju?
Ovako narode,heeelp
-
Adriano_00
#2 Re: 2 telecom modema-wi fi ne radi
Isti problem kod mene u firmi...wi-fi radi malo pa prekine...smece od telecoma...kuci mi je hs bolji su puno...
-
stafamu
#3 Re: 2 telecom modema-wi fi ne radi
Smetljari,al ba da vidis ove likove sto su mi dolazili.Majke mi veze oni nemaju.Prosle godine me isto brzina zezala i ping mi bio ogroman,govorim ja ovom "tehnicaru" ,ma reko i ping mi velik,a on meni kaze,pa sta ti je ping.Ma daj reko bjezi i taj problem su mi rijesili tek nakon 40 dana.Da Bog sacuva