2 PRELIJEPA STENCA U OPASNOSTI

Za sve koji vole ta divna stvorenja...

Moderator: anex

Post Reply
csejla

#1 2 PRELIJEPA STENCA U OPASNOSTI

Post by csejla »

Upravo se na jednoj lokaciji (lokacija na pp) nalaze dva preslatka zuta stenca stara oko 2 mjeseca. Toliko su jadni i gladni da su kopali po smecu i trazili nesto sto bi se moglo pojesti :( Nevjerovatno da je sve to na mjestu na kojem u min prodje veliki broj ljudi a niko ni da ih nahrani a kamo li skloni :(
Izlozeni su mogucnoscu da ih svaki cas udari automobil. Molim sve koji imaju mogucnost da ova dva malisana privremeno udome, ili stalno da se jave na meni na pp ili na broj telefona 061/819-335 Aldin.

Molim sve koji mogu pomoci da se jave! :(
samrichakk

#2 Re: 2 PRELIJEPA STENCA U OPASNOSTI

Post by samrichakk »

csejla wrote:Upravo se na jednoj lokaciji (lokacija na pp) nalaze dva preslatka zuta stenca stara oko 2 mjeseca. Toliko su jadni i gladni da su kopali po smecu i trazili nesto sto bi se moglo pojesti :( Nevjerovatno da je sve to na mjestu na kojem u min prodje veliki broj ljudi a niko ni da ih nahrani a kamo li skloni :(
Izlozeni su mogucnoscu da ih svaki cas udari automobil. Molim sve koji imaju mogucnost da ova dva malisana privremeno udome, ili stalno da se jave na meni na pp ili na broj telefona 061/819-335 Aldin.

Molim sve koji mogu pomoci da se jave! :(

Eh koliko ih je u takvoj situaciji trenutno po Sarajevu a da ne pricam o ostalim gradovima...uzas...
Veceras sam se nagledala fakat horora u vezi djecurlije koja muce stene...fuj!
KAKVI SMO-ODLICNO NAM JE! :x :x :x
Post Reply