150 km/h kroz Vilsonovo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

VR6

#51 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by VR6 »

slavkoimamodilera wrote:Jel tebi neko nedavno izvadio dio iz glave zaduzen za zdrav razum? :-)
Sta ti to znaci zdrav razum? :mrgreen:
I usput, kocnice hoce varnicit i gorit ako stavis karbonske plocice na klasicne diskove.
Tad auto super koci, al odu diskovi za neka 2-3 mjeseca... ;-)

AdnanSA nadam se da te neko cuje pa napravi stazu :) Ima i tih koji imaju zelju da ih neko vidi, al mnogo je vise onih koji to rade zbog sebe - zbog adrenalina. Takvi bi isli na stazu. Ja sebe vise ne smatram opasnoscu na cesti i nije tu brzina problem, dosta dugo vozim brzim tempom i naucio sam da ne radim gluposti. Brzina mi ne stvara problem, problem je ako se desi neki belaj na 130-ak km/h recimo (pukne guma, propadne kocnica), eh tad je mnogo opasnije ici tom brzinom nego dozvoljenih 60 km/h. Za to treba staza, odes, vozis koliko hoces i kako hoces koji satic i onda si na cesti fin i uzoran vozac. Pocetnici koji zele nesto uciti, moraju to raditi na cesti. A oni su opasni i cesto grijese i ne treba puno da dodje do belaja...
dimu

#52 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by dimu »

VR6 wrote:Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-?

meni se cini da ti samo provociras ovdje tj kontriras da se ovi ostali upale jos vise...

nikome zdrave glave ne bi bilo normalno 150 kroz vilsonovo, da se ovdje frka digla sto je neko vozio 70-80 pa hajd uredu, al 150, ti si stvarno lud
hakazvaka

#53 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by hakazvaka »

oo, jedan Touareg prosle godine bas na Vilsu zamalo me na zgazi..
Zvuci mozda nemoguce, ali dolazio je iz neke ulicice sa strane i skretao na vils, isao brat-bratu 70km/h i PROSAO pored policajca sa nekom cudnom plavom beretkom na glavusi. ovaj nista ...
ranger

#54 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by ranger »

vjerovatno je bio pripadnik sipe pa je skonto da nije nadlezan! :-)
amrica

#55 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by amrica »

shuriken wrote:

ontopic: predlazem da mup omoguci emergency line gdje ce se moci prijavljivati kreteni u trenutku dok rade sranja na cesti pa da ih slijedeca patrola zaustavi a da ja mogu svjedocit. ja bi svjedocio

:thumbup: :thumbup: :thumbup:
Danas svako ima mob sa kamerom ili aparatic, svako dan se nesto moze snimiti... Bilo bi super imati mogucnost da se to salje nadleznim, bitno da se vide tablice i lokacija, eventualno vrijeme.
Judge_Dread

#56 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Judge_Dread »

VR6 wrote:Jeste smjesni, nemogu vjerovat :mrgreen: 150 kroz vilsonovo, isto kao da je vozio 250 km/h :-? A hajd sto se zalite na to, nego sto se zalite na ove voznje po parkingu. Smeta vam kad neko na cesti "gasa", al smeta vam i kad to radi na parkingu. Pa gdje bi onda to trebao raditi? Krajnje je korektno kad neko na parkingu nesto probava gdje nema nikog, al i to vam smeta. To nekad i policiji smeta pa dodju i "rastjeraju" raju radi toga. Jako pametni potezi, onda svi izlete na cestu i tamo to rade. Vi pojma nemate kako su ove stvari "brzine" po cesti ucestale. Ja cu svaku noc ako treba snimiti par klipova gdje neko vozi 150-ak kroz grad. Svi se slazu da grad ima najbolje ceste za to, jer nemas gdje drugo. Napisao sam vec 100 puta, da ima neka cesta ili staza napravljena samo za te stvari, sigurno bi se prepolovio broj onih koji to rade po gradu. Al to neki nikako nece da razumiju. Posebno je zajebano sad od kad su ove kamere uvedene, jer raja brze vozi u samom centru. A nije isto voziti pored predsjednistva 140 ili tamo na potezu od nedjarica do stupa... :zoka:
I usput, vise od pola ovih klipova je staro preko 2 godine ;-)
Iskreo zaboli nekog gdje bi to taj kompleksaš trebao raditi. Pa nek mu babo napravi dovoljno veliku avliju za to. Ceste i parkinzi jednostavno nisu za to bez obzira kako neko sebe smatrao bogomdanim da se može iživljavat.
Stazu kad spominješ evo ti jedan prjedlog pošto vidim da su vlanici bjesnih makina u koje se dosta love skrši, pa gospodo kupite komad državne zemlje, asfaltirajte i drkajte tamo do mile volje. Pa se tu naplaćuje ulaz itd...još bi se dalo zaraditi. Al džaba pričam ovi likovi svoj životni plafon imaju u ovom divljanju po cesti i malo je teško očekivat da mrdnu guzicom i snađu se nego eto možda država treba da im napravi stazu gdje bi lječili frustracije. Možda da raspišemo referendum ko nekad kod Tileta :D
Ako ćeš iskreno kad ujutro čitam novine i vidim u crnoj hronici vjesti sa omotanima oko bandere indiferentan sam isto ko da mi je neko dao nešto čega već imam u izobilju.
Al eto nek je hadžo otkrio električni retrovizor :thumbup:
hakazvaka

#57 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by hakazvaka »

ranger wrote:vjerovatno je bio pripadnik sipe pa je skonto da nije nadlezan! :-)
moguce! mozda je zato imao drukciju kapu nego oni obicni :D
slavkoimamodilera

#58 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by slavkoimamodilera »

VR6 wrote:Sta ti to znaci zdrav razum? :mrgreen:
I usput, kocnice hoce varnicit i gorit ako stavis karbonske plocice na klasicne diskove....
OK, pravis se budala i to ti dobro stoji... no problemos... :-)

Karbonske plocice?! KARBONSKE PLOCICE?? Tebi stvarno fali pokoja daska u glavi izgleda....
VR6

#59 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by VR6 »

dimu wrote:meni se cini da ti samo provociras ovdje tj kontriras da se ovi ostali upale jos vise...
Pa naravno da pretjerujem, jer gdje cu ozbiljno shvatati likove koji pisu stvari o voznji kao da su u auto skoli. Znam neke ljude iz komisije za polaganje, koji NE ZNAJU voziti. Slicni nevozaci nam i kroje zakone i stavljaju znakove i svrljaju pune linije po cestama gdje treba i ne treba. Vecina ovdje gleda samo svoje interese, sto njima nije zanimljivo, ne treba nikome biti. Sjecam se kako su me napadali kad sam kritikovao neke kamere, bilo je generalno misljenje da su super, a kad je neke od tih ta ista kamera opalila po usima, onda su natpisi po forumu skroz drugaciji. To je licemjerje. Kritikujem tebe za nesto dok ja ne uradim to, tada ta stvar postaje skroz OK. Ako 70% ljudi ne interesuju auta i brza voznja, sta je sa onih 30%?! Mozda bas njima treba staza. Ja to stalno potenciram jer znam koliko ima onih koji uce i hajcaju se po cestama. A dok ne nauce neke stvari, prava su opasnost...

slavkoimamodilera sta je stvarno nisi cuo za plocice od karbonskih vlakana?!
Ev prosnjufaj tu: http://www.alamomotorsports.com/KVR/kvrpads.html
mostarac

#60 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by mostarac »

nosara wrote:Zbog ovakvih stvari cesto sanjam nase drage milicionere... i maricu koja se trese i ljulja lijevo-desno, dok unutra milicioneri rade ono sto jebeni mama i tata nisu, dok je bilo vrijeme... :D

ovaj komentar mi se svidja :D
mostarac

#61 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by mostarac »

slavkoimamodilera wrote:Jel tebi neko nedavno izvadio dio iz glave zaduzen za zdrav razum? :-)
izgleda da nije nedavno nazalost :roll:
Leonid Breznjev

#62 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Leonid Breznjev »

mostarac wrote:
nosara wrote:Zbog ovakvih stvari cesto sanjam nase drage milicionere... i maricu koja se trese i ljulja lijevo-desno, dok unutra milicioneri rade ono sto jebeni mama i tata nisu, dok je bilo vrijeme... :D

ovaj komentar mi se svidja :D
i meni su se rezultati takvih ljuljanja svidjali.. :D :D

vracam temu nakon ciscenja.. :)
Locked