150 km/h kroz Vilsonovo

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

stochar

#1 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

cudi me da tema nije bila ranije jer snimak je postavljen prije nekoliko mjeseci:

http://www.youtube.com/watch?v=rJMVi3HyvzM

giganti se snimili kako u po bijela dana touaregom voze 150 na sat kroz Vilsonovo setaliste. cuje se i kako galame 'bjezi gospodjo!' il' nesto u tom stilu...

covjece, u Vilsu stalno puno djece koja trckaraju na sve strane, i tuda voziti 150 je cisti pokusaj ubistva! pa ti izadji s djetetom u Vils...
DoradO

#2 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by DoradO »

sta sada svakom ovakvom idiotu treba posvetiti neku paznju i temu .. ko da cete vi sada svojim briznim recenicama i postovima nesto promijenit ...ccc
stochar

#3 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

DoradO wrote:sta sada svakom ovakvom idiotu treba posvetiti neku paznju i temu .. ko da cete vi sada svojim briznim recenicama i postovima nesto promijenit ...ccc
ne, promijenicemo nesto sutnjom i trpljenjem svakakvih likova koji 150 na sat jure jednom od najfrekventnijih gradskih setnica koja je svakodnevno puna djece... ccc imas li ti djecu ili rodbinu koja svoju djecu izvode u Vilsonovo? jesi li ikad bio u Vilsonovom i znas li sta znaci ne voziti 150 na sat, nego voziti uopste kroz Vils?

p.s. ne da svakom ovakvom idiotu treba posvetiti temu, treba im posvetiti celiju u zatvoru
Last edited by stochar on 17/02/2009 22:24, edited 1 time in total.
Better Man

#4 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Better Man »

Mislim da bi trebalo navedni snimak proslijediti policiji, pa da ih probaju otkriti, kao što su otkrili one iz Hervegovine što su budaljesali u mercedesu i postavili snimka na Youtube.
Mahalac

#5 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Mahalac »

Ma njih bi zaista tesko bilo pronaci a iziskivalo bi i odredjen trud da ne kazem znanje upravljanja racunarom.

...koja truhla generacija i sve gore i gore :( ..mutanti
AdnanSA

#6 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by AdnanSA »

Seronje Dabogda se idući puta zabili u drvo i nastradali momački.
The Nightwatchman

#7 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by The Nightwatchman »

stochar wrote:
DoradO wrote:sta sada svakom ovakvom idiotu treba posvetiti neku paznju i temu .. ko da cete vi sada svojim briznim recenicama i postovima nesto promijenit ...ccc
ne, promijenicemo nesto sutnjom i trpljenjem svakakvih likova koji 150 na sat jure jednom od najfrekventnijih gradskih setnica koja je svakodnevno puna djece... ccc imas li ti djecu ili rodbinu koja svoju djecu izvode u Vilsonovo? jesi li ikad bio u Vilsonovom i znas li sta znaci ne voziti 150 na sat, nego voziti uopste kroz Vils?

p.s. ne da svakom ovakvom idiotu treba posvetiti temu, treba im posvetiti celiju u zatvoru
izvini sto ja to 'vako oftopicarim, al' sta ti je to "setnica"?
black

#8 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by black »

The Nightwatchman wrote:
setaliste ;-)
DoradO

#9 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by DoradO »

stochar wrote:

svjestan sam ja svega ... jesi li ti svjestan koliko takvih ima i koliko se to puta dnevno desi :? znas sta ti mozes :?: nista :!: ni ti koji zna sta je ne voziti 150 km/h ni tvoja rodbina koja je redovna na setalistu :-?

ovako im samo povecavate popularnost i samo jos vise lozite te mentalno zakrzljale ljude :thumbup:
stochar

#10 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

The Nightwatchman wrote:
stochar wrote:

to je ono s čega će ne d'o Bog zbog ovakvih 'vozača' skupljati nečije dijete ako mi na ovakvim temama nastavimo razglabati o lingvističkim dilemama umjesto da reagujemo kao odgovorno društvo!
stochar

#11 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

DoradO wrote:
stochar wrote:

svjestan sam ja svega ... jesi li ti svjestan koliko takvih ima i koliko se to puta dnevno desi :? znas sta ti mozes :?: nista :!: ni ti koji zna sta je ne voziti 150 km/h ni tvoja rodbina koja je redovna na setalistu :-?

ovako im samo povecavate popularnost i samo jos vise lozite te mentalno zakrzljale ljude :thumbup:
mozda mi fali koji zarez, ali sam htio reci "sta znaci, ne voziti 150, nego voziti uopste kroz vils" jebo te, sve kljajic do kljajica...

helem, ti predlazes da zmirimo i da se pravimo kako se ovakve stvari kod nas ne dogadjaju te da cekamo da neko pogine kako bismo mogli reagovati?

evo, recimo da ja nisam svjestan koliko ovakvih ima, a ti jesi, je li ti ikad palo na pamet da uradis nesto po tom pitanju? da se malo zapitas? da zapises tablice i prijavis? pa da policija sedmicno dobije 100-200 prijava, mozda bi se i oni pomakli? jok. jebo razmisljanje, lakse je zabiti glavu u pijesak...
The Nightwatchman

#12 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by The Nightwatchman »

ja ga ne bi prijavljivao policiji, ja bi mu licno presudio hladnim oruzjem da mi je dijete bilo tu.

(izvini na onome lingvistickom upadu, nesto mi zazvonilo u uhu)
DoradO

#13 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by DoradO »

mozda mi fali koji zarez, ali sam htio reci "sta znaci, ne voziti 150, nego voziti uopste kroz vils" jebo te, sve kljajic do kljajica...

helem, ti predlazes da zmirimo i da se pravimo kako se ovakve stvari kod nas ne dogadjaju te da cekamo da neko pogine kako bismo mogli reagovati?

evo, recimo da ja nisam svjestan koliko ovakvih ima, a ti jesi, je li ti ikad palo na pamet da uradis nesto po tom pitanju? da se malo zapitas? da zapises tablice i prijavis? pa da policija sedmicno dobije 100-200 prijava, mozda bi se i oni pomakli? jok. jebo razmisljanje, lakse je zabiti glavu u pijesak...
[/quote]

:lol: :lol: djesi batman jbt ... vidim ja tebi se siroko razglaba ... a ja nemam vremena .. jbg moram se ic vozit po gradu i ganjat pubertetlije pa im zvati policiju .. molim lijepo ... sigurno cu uspijeti ako mi se jos koji bezgirjesni forumas prikljuci :dance: papa :run:
jefferson

#14 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by jefferson »

Link prosljedjen MUP-u KS-a.
stochar

#15 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

jefferson wrote:Link prosljedjen MUP-u KS-a.
vrijedi pokusati...
Judge_Dread

#16 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Judge_Dread »

Neki žešći kompleksaši :? Il babo tek kupio il neko dao da obrnu krug pa misle da je svjet njihov :?: Papak otrkio čari električnog retrovizora :D :D
jadno i patetično :skoljka:
čini mi se u jednom trenutku da jedan drugog oslovi sa Adise ? Ili neko tako slično ime ?
pape
Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.

#17 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by pape »

Ne mogu prezaliti Titinu policiju, ... kako su to oni momacki odradjivali, ... :oops:
stochar

#18 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by stochar »

Judge_Dread wrote:Neki žešći kompleksaši :? Il babo tek kupio il neko dao da obrnu krug pa misle da je svjet njihov :?:
to sto je jadno i pateticno i ne bi bio toliki problem da ovo nije pravo opasna zajebancija... haj' da su jurili negdje gdje mogu ugroziti samo sebe, njihov problem, ali juriti kroz Vils 150 je fakat pokusaj ubistva, i to s predumisljajem...
Cholina_Lokica

#19 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Cholina_Lokica »

bas pukla po vilsu fina ravnica :lol: :lol: :lol:
leo karan

#20 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by leo karan »

Judge_Dread wrote:Neki žešći kompleksaši :? Il babo tek kupio il neko dao da obrnu krug pa misle da je svjet njihov :?: Papak otrkio čari električnog retrovizora :D :D
čini mi se u jednom trenutku da jedan drugog oslovi sa Adise ? Ili neko tako slično ime ?
nisam cuo ime Adis, al sam skontao da vozi Kerim, a video je postavio vjerovatno Nedim :D
Judge_Dread

#21 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Judge_Dread »

leo karan wrote:
Judge_Dread wrote:Neki žešći kompleksaši :? Il babo tek kupio il neko dao da obrnu krug pa misle da je svjet njihov :?: Papak otrkio čari električnog retrovizora :D :D
nisam cuo ime Adis, al sam skontao da vozi Kerim, a video je postavio vjerovatno Nedim :D
star 27 ako je vjerovat samoregistraciji :D
Judge_Dread

#23 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Judge_Dread »

Kako jebeno prazan život moraš imat da ti ovo bude vrhunac onoga šta imaš pokazat da bi bio primjecen :? :? :?
nadrealista

#24 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by nadrealista »

jefferson wrote:Link prosljedjen MUP-u KS-a.
Da bog da jarane da naša murija reaguje....a i ako kojim slučajem nešto skontaju, tu će biti neki "tajo" da to malo podmaže...
Kadija

#25 Re: 150 km/h kroz Vilsonovo

Post by Kadija »

Momci koji rade ovo,misle da si neki ulicni trkaci ili neznam ti ja sta!!!!!!!!!!!!!
Ja imam prijatelje koji se bas furaju na one XXL zajebancije,402 metra itd..........imaju stvarno pile od masina,auta su nista nego bas masine koje su u tim autima,to su u pitanju dva brata koji posjeduju golfove I ,svaki po jednog i imaju azdahe pod haubama koji postizu brzinu i po 260km/h i vise za par secc sa nitro dodatkom i momci to bas smatraju sportom,ali nikada se nisu pravili majmunima po gradu........dok opet imaju drugi momci koji voze neke ''pile'' od stotinjak KS ili manje,pa se prave pametni kao ova dva na prvom snimku.

HAJ DA VIDIMO KOLIKO CU BRZO ICI,KAMERA,SVIJETLA,SAD........... :run:
Locked