Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
budimo realni, strah me euforije ali cinjenica je da prvi put imamo tim koji ima snagu, znanje ali ono sto je najvaznije - samopouzdanje. Ipak, igramo sa nekadasnjim svjetskim prvacima, nije sramota ni izgubiti samo da ne bude sa velikom razlikom, eto..
bohhe wrote:
Tko je počeo provocirati.
Osim toga ako je ovo tema gdje samo navijate i svršsavate na svaki spomen Bosne onda napišite to u uvodnom postu.
Ovako zločin napisati da mislim da će Argentina dobit.
Evo i 95-tu počeli spominjat i sad da odgovorim bilo bi sr....
opusti se i uzivaj. kupi si sutra dres bosne i hercegovine, da te uvijek podsjeca na ovu istorijsku utakmicu nase domovine. poz.
bohhe wrote:S obzirom na to da ste se napalili ko kakvi klinci e baš hoću.
Hajde smiri malo i ne lozi temu!
Osim toga ako je ovo tema gdje samo navijate i svršsavate na svaki spomen Bosne onda napišite to u uvodnom postu.
Halo, jos jednom ti kazem, ne lozi i ne trolaj. Imas pravo na svoje misljenje i to nije problem, samo artikulisi to sto pises i ne provociraj, kad vec moram crtat!
bohhe wrote:
opusti se i uzivaj. kupi si sutra dres bosne i hercegovine, da te uvijek podsjeca na ovu istorijsku utakmicu nase domovine. poz.
NIN wrote:Halo, jos jednom ti kazem, ne lozi i ne trolaj. Imas pravo na svoje misljenje i to nije problem, samo artikulisi to sto pises i ne provociraj, kad vec moram crtat!
Jel ti sad jasno!?
Kad već tako ragvoraš, nije mi jasno.Nisam ja vrijeđao, već ovi okolo. Ali dobro, shvaćam.
Momci, samo hrabro. U kost. Bez pardona. Nema sakrivanja, nema pičkaste igre. Glavu gore, jako, kako vi to znate. Pa ako i bude poraz, da aplaudiramo i bacimo se na skauting slabe i smiješne Nigerije ( ).
To je to. Moment koji se čekao. Za koji sat će milijarde čuti himnu Bosne i Hercegovine !
It_is_a_Leclerc wrote:Momci, samo hrabro. U kost. Bez pardona. Nema sakrivanja, nema pičkaste igre. Glavu gore, jako, kako vi to znate. Pa ako i bude poraz, da aplaudiramo i bacimo se na skauting slabe i smiješne Nigerije ( ).
To je to. Moment koji se čekao. Za koji sat će milijarde čuti himnu Bosne i Hercegovine !
Vjerujem u ove momke, ali najvažnije je što mislim da i oni vjeruju sami sebe. I ako izgubimo, ništa strašno, ma čak i ako izgubimo velikom razlikom opet ništa strašno, naplatit ćemo Nigerijcima.