15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
super_bayern
#426 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
I ono su ljudi, zato kažem i želim 0:3 za nas.

-
betametazon
#427 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
pa dobro, daj sta je ostalo onda, dovoljno ce biti hrabro i bez rešpektasumirprimus wrote:Drsko i bahato su vec gaucosi zauzeli nana ostaje samohrabro i bet z rešpekta.![]()
Ž
inacče, gledam scicarska - ekvador, mogli bismo se mi, suprotno ocekivanjima, sa ekvadorom sastat u osmini finala...
- casica
-
InvestmentSLO
#429 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Jel bio ko danas u Đamiji i molijo za utakmicu?
Jel bio ko danas u Crkvi i molijo za utakmicu?

Jel bio ko danas u Crkvi i molijo za utakmicu?
- Mračajski proto
#430 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
http://www.klix.ba/forum/dova-za-nase-d ... 8.html-f=6InvestmentSLO wrote:Jel bio ko danas u Đamiji i molijo za utakmicu?![]()
![]()
![]()
Jel bio ko danas u Crkvi i molijo za utakmicu?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- JohnnyS
#431 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Iskoristio bih priliku prije nego padne server da poželim sreću Bosni i Hercegovini. 
-
betametazon
#432 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
bem ti, skoknem do portala index.hr i procitam komentare na clanak o utakmici bih - argentina (isto sam uradio i nakon utakmice sa litvanijom), covjece, koje leglo nacionalista i mrzitelja, da im das drzavu kompletnu mrzili bi sami sebe jer nemaju koga drugog :S nemos vjerovat da ne mozes naci nijedan pozitivan kometar, koja bolest 
- Mračajski proto
#433 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Pomiri se s tim da nimalo nisu bolji ti što žive u Hrvatskoj od ovih ''susjednih'' ustaša iz Lištice i sl. kao što se priča. Ista govna. Ne znam kako neko tako lahko pada na taj ''kosmopolitizam'' naših komšija i susjeda.betametazon wrote:bem ti, skoknem do portala index.hr i procitam komentare na clanak o utakmici bih - argentina (isto sam uradio i nakon utakmice sa litvanijom), covjece, koje leglo nacionalista i mrzitelja, da im das drzavu kompletnu mrzili bi sami sebe jer nemaju koga drugog :S nemos vjerovat da ne mozes naci nijedan pozitivan kometar, koja bolest
- Edin H.
#434 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Sad se vozikam u autu, BiH zastavice vijore, dere se neki frajer:
"Come on Romania" i dize palac
Valjda ce nas malo bolje znati kada zgromimo ove smradove ko Engleska na Foldklandu
"Come on Romania" i dize palac
Valjda ce nas malo bolje znati kada zgromimo ove smradove ko Engleska na Foldklandu
-
betametazon
#435 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
ma imam osjecaj da ih je vecina iz hercegovine, vjerovatno im je to najznacajniji izlog preko kojeg ce najvise ljudi procitat njihov stav... ali opet, uvjeren sam da nisu svi takvi, sigurno ih ima pozitivnih i zbog takvih zelim i Hrvatskoj sve najbolje, reprezentacija Hrvatske mi je simpaticna zbog tradicionalne borbenosti (i u rukometu i u nogometu )Mračajski proto wrote:Pomiri se s tim da nimalo nisu bolji ti što žive u Hrvatskoj od ovih ''susjednih'' ustaša iz Lištice i sl. kao što se priča. Ista govna.betametazon wrote:bem ti, skoknem do portala index.hr i procitam komentare na clanak o utakmici bih - argentina (isto sam uradio i nakon utakmice sa litvanijom), covjece, koje leglo nacionalista i mrzitelja, da im das drzavu kompletnu mrzili bi sami sebe jer nemaju koga drugog :S nemos vjerovat da ne mozes naci nijedan pozitivan kometar, koja bolest
-
betametazon
#436 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
trebo si odgovorit "Thank you Serbia" ili "macedonia" ili sa kim vec nisu dobriEdin H. wrote:Sad se vozikam u autu, BiH zastavice vijore, dere se neki frajer:
"Come on Romania" i dize palac![]()
- Creasy
#437 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Upravo tako. Bod bi bio ko zgrada, a neki spominju 3 komada jednoj od najboljih svjetskih reprezentacija...area51 wrote:Ljudi su totalno nerealni,jbote ko da se igra protiv Hondurasa a ne protiv glavnog favorita za titulu prvaka svijetabull21 wrote:Opet smo previše euforični i onda ako nas zgaze onda će biti Džeko ovo, Sušić ono...
Ova se može i izgubiti minimalno, bitno je staložen ući u preostale dvije utakmice, koje su važnije od ove večeras.
- Creasy
#438 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
super_bayern wrote:I ono su ljudi, zato kažem i želim 0:3 za nas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Skromno. Odvadi malo.
- aCme
#439 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ne seri.InvestmentSLO wrote:Rimokatolici protiv Muslimana...
Iran (Islam)
BIH (Hriščanstvo,Islam)
Nigerija (Hriščanstvo,Islam)
Argnetina (Hriščanstvo)
Kad če početi Muslimasnki praznik, kad se nejede od zore do mraka? Kako je u našom timu ? Imal vjernika?
Kurban Bajram? Tu vidim prednost kad bi se sreli sa Iranom u vrijeme posta,...![]()
-
1Dante1
#440 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Jebes veceras rezultat, dovoljno mi je vidjeti kako je cijela BiH ujedinjena i veceras ima da uzivam dva sata neovisno o rezultatu, da zaboravim sve probleme i da me uhvate trnci kada krene intonacija nase himne, pa cak nije grehota ni pustit koju suzu. 
-
bohhe
#441 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Pa naravno da su iz Hercegoivine. Vas u ostatku Hrvatske vole.betametazon wrote:ma imam osjecaj da ih je vecina iz hercegovine, vjerovatno im je to najznacajniji izlog preko kojeg ce najvise ljudi procitat njihov stav... ali opet, uvjeren sam da nisu svi takvi, sigurno ih ima pozitivnih i zbog takvih zelim i Hrvatskoj sve najbolje, reprezentacija Hrvatske mi je simpaticna zbog tradicionalne borbenosti (i u rukometu i u nogometu )Mračajski proto wrote:Pomiri se s tim da nimalo nisu bolji ti što žive u Hrvatskoj od ovih ''susjednih'' ustaša iz Lištice i sl. kao što se priča. Ista govna.betametazon wrote:bem ti, skoknem do portala index.hr i procitam komentare na clanak o utakmici bih - argentina (isto sam uradio i nakon utakmice sa litvanijom), covjece, koje leglo nacionalista i mrzitelja, da im das drzavu kompletnu mrzili bi sami sebe jer nemaju koga drugog :S nemos vjerovat da ne mozes naci nijedan pozitivan kometar, koja bolest![]()
![]()
Nego da BiH poželim sve ono šta su neki dan na temi o Brazil:Hrvatska pojedinci želili Hrvatskoj.
- insaneinthebrain
#442 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
to se trazi. nek nas oderu argentinci al da odigramo kao jedno1Dante1 wrote:Jebes veceras rezultat, dovoljno mi je vidjeti kako je cijela BiH ujedinjena i veceras ima da uzivam dva sata neovisno o rezultatu, da zaboravim sve probleme i da me uhvate trnci kada krene intonacija nase himne, pa cak nije grehota ni pustit koju suzu.
-
probook
#443 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Mora da se salis1Dante1 wrote: dovoljno mi je vidjeti kako je cijela BiH ujedinjena
-
bohhe
#444 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ja još nisam naučio riječi, a i melodiju mogu prepoznati jedino kad znam da je na redu sviranje.1Dante1 wrote:Jebes veceras rezultat, dovoljno mi je vidjeti kako je cijela BiH ujedinjena i veceras ima da uzivam dva sata neovisno o rezultatu, da zaboravim sve probleme i da me uhvate trnci kada krene intonacija nase himne, pa cak nije grehota ni pustit koju suzu.
-
betametazon
#445 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Ma realno sanse i nama i Hrvatskoj su preostale dvije utakmice ali ko moze da nam zabrani ili zamjeri euforiju i nerealna ocekivanja. Plasiralismo se, igramo u Brazilu, jbg imamo sad pravo zelit sta hocemobohhe wrote:Pa naravno da su iz Hercegoivine. Vas u ostatku Hrvatske vole.betametazon wrote:
ma imam osjecaj da ih je vecina iz hercegovine, vjerovatno im je to najznacajniji izlog preko kojeg ce najvise ljudi procitat njihov stav... ali opet, uvjeren sam da nisu svi takvi, sigurno ih ima pozitivnih i zbog takvih zelim i Hrvatskoj sve najbolje, reprezentacija Hrvatske mi je simpaticna zbog tradicionalne borbenosti (i u rukometu i u nogometu )![]()
![]()
Nego da BiH poželim sve ono šta su neki dan na temi o Brazil:Hrvatska pojedinci želili Hrvatskoj.
- Jack Be Nimble
#446 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Nikakve treme i nervoze
To sve + bolove u stomaku cuvam za Nigeriju i Iran ako jos budemo u igri 
-
1Dante1
#447 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Lose sam se izrazio 
-
betametazon
#448 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
mislis "odrazio"1Dante1 wrote:Lose sam se izrazio
-
mikogoago
#449 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Mustang1 wrote:Ali, na toj utakmici će svirati himna Bosne i Hercegovine. Najveći dokaz pobjede i postojanja ove zemlje. A ja ću biti ponosan. Osjećati ovu zemlju više nego ikad. Jače nego ikad. Te noći će na Marakani svirati himna Bosne i Hercegovine.
A ja ću negdje, u gradu za koji nije umrijeti grijeh, stajati sa rukom na srcu. I pjevati. Pjevati himnu, iako nam himna nema teksta. I znati da nam Bosna postoji. Nepovratno i neuništivo. Mnogo više nego što su njeni neprijatelji i sanjali da će je biti.
Tu noć će svirati himna Bosne i Hercegovine.
A ja ću plakati.
Nikad sretniji.
Jedna si jedina MOJA DOMOVINO!“
- elmirčo
#450 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina

naši ljudi su najjači
hajde ba sta smo se usrali statistika je na nasoj strani, nemamo poraza dosad na svjetskim prvenstvima