Možda jesu bolji fizički ali ne bih rekao da su baš prejaki. Mislim da se malo pretjeruje što se tiče njihove fizičke pripremljenosti. Koliko se hvale, čovjek bi rekao da ih bukvalno nećemo moći uhvatiti.golman wrote:Hajde Logovan,vidjećemo da li sam u pravu ...ima još utakmica..ako budemo igrali samo sa Džekom u špicu,nemamo šta tražiti protiv crnaca,koji su fizički prejaki za nas...
15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Logovan
#1226 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Last edited by Logovan on 16/06/2014 03:40, edited 1 time in total.
- bingov buraz
#1227 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
jebajiga,ja sam se cjepao na ovoIt_is_a_Leclerc wrote:Meni ovo smiješno k'o dječija hirurgija. Najiskrenije.bingov buraz wrote:http://svetskoprvenstvo.com/direktan-pr ... rcegovina/
ima dobrih folova,nekih i na nas racun ali tek sto gule svoje ovo je nista
Hajde, ovo za perece Još se i osmjehnuh, al' ovo ostalo je baš ono nazor i "čuj me, vidi me".
1:30 AM
Mesi je inače konstantno pod jakim pritiskom javnosti da bude viši od svoje devojke
ili
Nakon poraza BiH, Dino Merlin se zarekao da nikad u životu neće nastupati u Argentini
pa
1:53 AM
Dino Merlin zakazao spektakularan koncert u Buenos Ajresu
itd
no dobro
-
ins
#1228 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Jbt, kada citam neke komentar imam dojam da nismo igrali protiv Argentine, vec protiv Skotske ili Danske na kojima smo trebali popravljati gol-razliku
Moj utisak:
Begovic - nevjerovatno kakvo povjerenje ima kod suigraca, odlican!
Spaha - samo solidan, imao je puno boljih nastupa
Seo - odlican!
Bicakcic - nesiguran, usporen, stalno je kasnio, izgleda da ga je trema drmala
Besic - sve receno, "ne gine" mu najmanje Inter ili Arsenal!
Mujdza - trema, bas jaka trema, nije smio gurati naprijed, usporavao je prelazak u napad. Doduse, imao je i Aguera i Di Mariju kod sebe veci dio tekme pa mu nije zamjeriti..
Lulic - jednostavno izgorio, pregorio, cesto grijesio zbog nervoze u zadnjem potezu. U druge dvije utakmice ce vjerovatno biti sjajan
Izet - po meni, trema, bio je nesiguran u sebe, fali mu utakmica, jebo svicarsku i tursku ligu
Pjanic - cudo, sjajna odbrana i izvanredan prelazak u napad, ne sjecam se kada sam gledao nekoga da tako dominira sredinom, bez kapi treme
Miske - majstor, jedini uz Dzeku i Pjanica koji nije imao niti trunku treme, vukao nas je naprijed prvih 15-20 min, preuzeo je na sebe cijeli tim
Dzeko - izvanredna igra bez lopte, sjajan prijem lopte, zbog njega Argentinci nisu ni jednom uspjeli bunker sloziti i kada su to zeljeli
Najvaznije od svega: rano smo primili go, i na taj nacin sebe postedili kartona! Jbt, mi koji imamo najkracu klupu na svijetu poslije Argentine izlazimo samo sa jednim zutim!
Ako Iran i Nigerija odigraju nerjeseno, a mi budemo dobijali Nigeriju, Spaha mora ocistiti karton namjernim zutim, i biti cist za 1/8
finala
Nakon ovoga veceras, idemo u 1/8!

Moj utisak:
Begovic - nevjerovatno kakvo povjerenje ima kod suigraca, odlican!
Spaha - samo solidan, imao je puno boljih nastupa
Seo - odlican!
Bicakcic - nesiguran, usporen, stalno je kasnio, izgleda da ga je trema drmala
Besic - sve receno, "ne gine" mu najmanje Inter ili Arsenal!
Mujdza - trema, bas jaka trema, nije smio gurati naprijed, usporavao je prelazak u napad. Doduse, imao je i Aguera i Di Mariju kod sebe veci dio tekme pa mu nije zamjeriti..
Lulic - jednostavno izgorio, pregorio, cesto grijesio zbog nervoze u zadnjem potezu. U druge dvije utakmice ce vjerovatno biti sjajan
Izet - po meni, trema, bio je nesiguran u sebe, fali mu utakmica, jebo svicarsku i tursku ligu
Pjanic - cudo, sjajna odbrana i izvanredan prelazak u napad, ne sjecam se kada sam gledao nekoga da tako dominira sredinom, bez kapi treme
Miske - majstor, jedini uz Dzeku i Pjanica koji nije imao niti trunku treme, vukao nas je naprijed prvih 15-20 min, preuzeo je na sebe cijeli tim
Dzeko - izvanredna igra bez lopte, sjajan prijem lopte, zbog njega Argentinci nisu ni jednom uspjeli bunker sloziti i kada su to zeljeli
Najvaznije od svega: rano smo primili go, i na taj nacin sebe postedili kartona! Jbt, mi koji imamo najkracu klupu na svijetu poslije Argentine izlazimo samo sa jednim zutim!
Ako Iran i Nigerija odigraju nerjeseno, a mi budemo dobijali Nigeriju, Spaha mora ocistiti karton namjernim zutim, i biti cist za 1/8
finala
Nakon ovoga veceras, idemo u 1/8!
Last edited by ins on 16/06/2014 03:41, edited 1 time in total.
-
Ripicipi
#1229 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
I Hrvatska je '98 u grupi izgubila od Argentine pa gdje dogurase 
- Logovan
- Kal El
#1231 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Šta vam je više...lik NIJE VIDIO Lulića...fokusirao se na loptu i jbg.Infaze Studio wrote:Jos mi pred ocima ono kad Dzekson ne doda Luli, a ovaj sam k'o duh..Al' to je taj napadacki instinkt..Cime je primi gleda da je sutne na go'
-
Baresi 6
#1232 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
i za mene je besic igrac utakmice. koliko on ono ima godina? 20? a igrao je kao da ima 30, i to u onakvoj atmosferi u onako vaznoj istorijskoj utakmici. ostao mi je u sjecanju kad se ono igraci rukuju na pocetku, svi se smjeskaju, a on smrknut nikog ne gleda, doso cojek da odradi svoj poso a ne da razmjenjuje hvalospjevke.It_is_a_Leclerc wrote:I samo da potcrtam - Muhamed Bešić je naš igrač utakmice.
(Ignroišem ovo FIFA-ino izdrkavanje na Messija koji je, uz moment inspiracije, bio na "puke" nivou na kojem je bio u Barci u zadnjih 10-tak tekmi).
Kakva smirenost, borbenost, odlučnost, svaki start je skoro pa udžbenički. Ono kad je pokušao rušiti Messija sa leđa je mogao biti crveni karton lako. Posijedio sam u sekundi.
Mume, naklon do poda. Ako si se ovako dobro nosio sa Messijem, šta da očekuju nigerijski ili iranski veznjaci.
I još nešto, nadam se da Pape neće upasti u zamku da krene protiv Nigerijaca sa 4-4-2. Ja mislim da ih sa Hajrovićem možemo dobiti već u prvom poluvremenu. Al' opet, selektor zna najbolje.
a ovi nasi mesijevi dupelizci su stvarno prica za sebe. u jednom ovako velikom momentu za nasu repku lijepe se slike mesija ovdje. stvarno bezobrazno. ja mislim da su se cak radovali njegovom golu
- Kal El
#1233 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Kad kažu "Spaha-samo solidan" eee...pogledaj te vi tekmu ponovo,šta je sve spasio!
- Bosanski_kralj
#1234 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Gdje onaj statističar Barcelone, da nam ovdje izloži koliko je koji naš igrač pretrčao, ko je imao najviše tačnih pasova i tako te podatke? 
- Infaze Studio
#1235 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Kal El wrote:Šta vam je više...lik NIJE VIDIO Lulića...fokusirao se na loptu i jbg.Infaze Studio wrote:Jos mi pred ocima ono kad Dzekson ne doda Luli, a ovaj sam k'o duh..Al' to je taj napadacki instinkt..Cime je primi gleda da je sutne na go'
A sta, jos je neko to "prigovarao" cim te tako naljutilo?
-
Baresi 6
#1236 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
potez poznatiji kao mracajski protezMračajski proto wrote:Onako sam ja nekidan na terminu nogu postavio. Nije baš učinkovito.Baresi 6 wrote:sa malo vise srece mogli smo izvuci nerijeseno a mozda cak i pobjedu. nasi se sasrali na pocetku. bicakcicu, pa zasto nako nogu postavi, zasto???
- Saian
#1237 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
m-m wrote:Naletio na relevantnu temu .... ovom prilikom zelim da cestitam reprezentaciji Bosne i Hercegovine na prvoj tekmi na SP. Izgubili pa sta, izgubila i Spanija! Nema zamjerke momcima nikakve. Samo Ibisevic mora uvijek igrat!
I ovom prilikom... za analizu Senada i njegove Face tv... serem ti se u novinarstvo majmune. Glupa pitanja postavljas ... sto nisi doveo Bukija ili Adzema ili Uscuplica da ti vode program. Pisam ti se ba u televiziju... Nesto o udavacama spominjes s onom sto je iz pionirske pobjegla, o cemu pricas na cemu li si ne znas ni sam. Pa Senade jel uvijk bas ti moras biti u centru paznje?
- Maharadza
#1238 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Kinaski wrote:
Gledaj Papeta klosara, pa svjetsko je covjece. Daj malo potrudi se... jest da je adidas sminka, ali ipak si na elitnom takmicenju jebote .
A ustvari sta ja tebi imam srati. Jedan je Pape
Neka ovi anonimusi u odijelima postignu POLA ovoga što je LEGENDA Safet Šušić davnih dana pa će možda i oni steći PUNO PRAVO da izađu na teren u kakvoj god garderobi žele!
Last edited by Maharadza on 16/06/2014 04:15, edited 3 times in total.
- It_is_a_Leclerc
#1239 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Jebiga ljudi,
Sve što nam se desilo nije nas moglo promašiti, sve što nas je promašilo nije nam se moglo desiti..
Đe bi završili kad bismo analizirali šta bi bilo da je ovo onaj uradio, da je lopta pala tri centimetra od kolašinca, da se od stative ona Messijeva lopta odbila u stočarske pustinje poharane Argentine itd..
Sve što nam se desilo nije nas moglo promašiti, sve što nas je promašilo nije nam se moglo desiti..
Đe bi završili kad bismo analizirali šta bi bilo da je ovo onaj uradio, da je lopta pala tri centimetra od kolašinca, da se od stative ona Messijeva lopta odbila u stočarske pustinje poharane Argentine itd..
- Saian
#1240 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
mandrili forumski mladjahni prestanite linkat ovaj rasistichki pseudo-ironichni sajt, za zbijat shale na osnovu puti nikom ne treba nista osim ociju, naucite zbijat poshalice na osnovu onog za sto je covjek sam kriv, ne povodom onog sto niko ne moze da bira, tezhe je, znam, treba sjest na tamno i hladno mjesto i mislit, da, inache, retardirano je ko ovaj link
- DaysleepeR
#1241 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
kod rezutata od 0-2 naš selektor uvodi dva ofanzivna igrača da im jebemo nanu. preponosan. odlična tekma. hrabro srce.
- DaysleepeR
#1242 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
inače gledao sam tekmu i kafani preko HRT2 i bili su strašno naklnonjeni našima, puni pohvala i navijanja
- Saian
#1243 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
aj suport dis prodakt end or srvisKinaski wrote:A malo ko se sjeca asistencije misimoviceve, u prvom poluvrmenu, nasa najbolja prilika na utakmici lulic 1 na 1 sa golmanom.
To su te lucidne lopte, Miske mora igrati... ne moraju svi trkaci biti sta je sa vama
- skenderija04
#1244 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Dobro je. Iako je izgledalo puno bolje u prvom poluvremenu moramo priznati da je zbog Argentinskog trenera koji se usrao i poceo sa tri stopera. Osim sretnog gola, nista Argentinci nisu postigli. U drugom je bila druga prica, Gago i Higuain su dali smisao igre Argentini. Bili su bolji za taj jedan gol. Argentina je probila led, strahove i nervozu debija.Sad ce biti puno bolji.
Mi smo bili kod zubara, sad je red na Nigeriju i Iran. Sumnjam da ce izgubiti sa jedan razlike. Ovo sto smo vidjeli veceras je super. Uz sve mane koje imamo, bilo je skroz dobro. Sad se vec sa pravom mozemo nadati uspjehu u sljedece dvije utakmice.
Mi smo bili kod zubara, sad je red na Nigeriju i Iran. Sumnjam da ce izgubiti sa jedan razlike. Ovo sto smo vidjeli veceras je super. Uz sve mane koje imamo, bilo je skroz dobro. Sad se vec sa pravom mozemo nadati uspjehu u sljedece dvije utakmice.
-
AenemA
#1245 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Svi su dobro igrali samo 11-ka se vuce po terenu ko da selfije slike sa onom svojom raspustenicom...
-
Paul F.
#1246 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Mi ne znamo koji je igrač dobio koji zadatak (od Osima naravno
)ali argentinci nisu mogli igrati. 
-
samkoF
#1247 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Evo upravo ponovo gledam reprizu cijele utakmice.Apelujem na moderaciju da poslije ovakvog dana I ovakve tekme nase repke svakog ko uputi I jednu rijec kritike na racun tima I strucnog saba nase repke odmah da banuju dok se svjetsko ne zavrsi.KRITICI NIKAKVOJ NEMA MJESTA OVDJE poslije ovakve utakmice.
- Kal El
#1248 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
samkoF wrote:Evo upravo ponovo gledam reprizu cijele utakmice.Apelujem na moderaciju da poslije ovakvog dana I ovakve tekme nase repke svakog ko uputi I jednu rijec kritike na racun tima I strucnog saba nase repke odmah da banuju dok se svjetsko ne zavrsi.KRITICI NIKAKVOJ NEMA MJESTA OVDJE poslije ovakve utakmice.
-
krater
#1249 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Kal El wrote:samkoF wrote:Evo upravo ponovo gledam reprizu cijele utakmice.Apelujem na moderaciju da poslije ovakvog dana I ovakve tekme nase repke svakog ko uputi I jednu rijec kritike na racun tima I strucnog saba nase repke odmah da banuju dok se svjetsko ne zavrsi.KRITICI NIKAKVOJ NEMA MJESTA OVDJE poslije ovakve utakmice.![]()
![]()
- soccerfan88
#1250 Re: 15. Juni 2014. Argentina vs. Bosnia and Herzegovina
Tebi je kultura ocito na zavidnom nivouAenemA wrote:Svi su dobro igrali samo 11-ka se vuce po terenu ko da selfije slike sa onom svojom raspustenicom...