Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Kako je to tužno, niko se više i ne sjeca onih dana ponosa prije 15 godina! Ustvari, sječamo se mi, koji smo sve to i proživljavali. To me čini i sjetnim, sjetim zbog svih onih mojih prijatelja po Kovačima, Lavu..., ponosnim što sam bio sudionik tih dana-kako ih ja zovem danima ponosa!
SRETAN TI RODJENDAN, ARMIJO POŠTENIH I HRABRIH PATRIOTA!
I vječni rahmet i pokoj najboljim sinovima i kcerima ove zemlje!
Kako je to tužno, niko se više i ne sjeca onih dana ponosa prije 15 godina! Ustvari, sječamo se mi, koji smo sve to i proživljavali. To me čini i sjetnim, sjetim zbog svih onih mojih prijatelja po Kovačima, Lavu..., ponosnim što sam bio sudionik tih dana-kako ih ja zovem danima ponosa!
SRETAN TI RODJENDAN, ARMIJO POŠTENIH I HRABRIH PATRIOTA!
I vječni rahmet i pokoj najboljim sinovima i kcerima ove zemlje!
Abu FEED el-Castro wrote:Neka sijela prodju opazenije od ovog dana
Šta reći..
ma sta reci...smucilo mi se...kad sam sinoc u prolazu vidio "proslavu" ..sve "borac do borca" sa prve linije logistike i podruma..uhljupi...uz klasican dekor..turbo folka i alkohola..i kad sve to vidim pitam se kao i uvijek..za sta sam prosuo krv..
Eeeh koliko je tih boraca koji jedva prezivljaju a mi se ovdje valjamo u patriotskom kicu. Kad nam bude bolje, slavit ce se svasta nesto. Usput mogu kreirati i dva praznika Armije BiH. Prvi kada je osnovana kao obrambena snaga BiH i drugi kada je pretvorena u bosnjacku.
Maksim wrote:Eeeh koliko je tih boraca koji jedva prezivljaju a mi se ovdje valjamo u patriotskom kicu. Kad nam bude bolje, slavit ce se svasta nesto. Usput mogu kreirati i dva praznika Armije BiH. Prvi kada je osnovana kao obrambena snaga BiH i drugi kada je pretvorena u bosnjacku.
Bila kakva bila, Bosnu je branila i odbranila!
Nasi borci su pobijedili, samo to neki ne kontaju...
black wrote:
ma sta reci...smucilo mi se...kad sam sinoc u prolazu vidio "proslavu" ..sve "borac do borca" sa prve linije logistike i podruma..uhljupi...