12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
Svitanje
#1 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Vrijeme leti i eto ulazimo već u 12772. obljetnicu ovoga velikog graditeljskog poduhvata.Mislim da bismo trebali utjecati na vlasti u BiH da na vrijeme počnu pripremati 13000-hiljaditu obljetnicu...
- Nekako s proljeća
#2 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Izdrži još malo, evo dolazi zahlađenje...e sad' jel od Visokog ili Banovića, nisam siguran. Pratit' ću... 
- ZV Keli
#3 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Neka bolan ima jos vise od 200 godina do te jubilarne,pustimo potomke neka se bakcu sa tim

-
TheMule
#4 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Svitanje wrote:Vrijeme leti i eto ulazimo već u 12772. obljetnicu ovoga velikog graditeljskog poduhvata.Mislim da bismo trebali utjecati na vlasti u BiH da na vrijeme počnu pripremati 13000-hiljaditu obljetnicu...
Dobro me nasmija
- Sir Smoke a Lot
#5 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
dobar dio ljudi bi zivot dalo samo da semir nije u pravu i da nema piramida, umjesto da se iskoristi silni dolazak stranaca i da se poradi na lokaciji ba malo je reci kakav izvor prihoda moze biti taj 'plato piramida'siddo89 wrote:Laaaz sve
al jok, da bog da drugi svi propadnu i nista ne uspiju kad ja nemam nista od tog, a kurve ne kontaju koliko se varaju
- JOINT_1921
- Vozim: odlično
#6 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Nak kazu fino da je tu nekad bio neki gradic, nek ociste, naprave prilaze i prodaju atrakciju u vidu nocenja na starim zidinama nekakvog kraljevskog grada, a ne ko telad, piramida je, PIRAMIDA JE !
- TRENT
#7 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Jel' neko vidio cudoviste iz Loch Nessa ? Nije ! A Skoti mlate pare na tu fikciju .
-
anonimus0007
#8 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
a tek na gospu u međugorju. lopatom uzimaju strance pokazujući im kamenjar.TRENT wrote:Jel' neko vidio cudoviste iz Loch Nessa ? Nije ! A Skoti mlate pare na tu fikciju .
- sabina1
- Location: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena.
#9 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Sir Smoke a Lot wrote: dobar dio ljudi bi zivot dalo samo da semir nije u pravu i da nema piramida, umjesto da se iskoristi silni dolazak stranaca i da se poradi na lokaciji ba malo je reci kakav izvor prihoda moze biti taj 'plato piramida'
al jok, da bog da drugi svi propadnu i nista ne uspiju kad ja nemam nista od tog, a kurve ne kontaju koliko se varaju
Trebali smo investirati u opremu da bi naše tvornice radile , tada bi "dobar dio ljudi" stvarao višak vrijednosti koji bi se pretvarao u prihode.
Trebali smo investirati u nauku da bi razvijali kompletno društvo , tada bi "dobar dio ljudi" opet stvarao višak vrijednosti koji bi se pretvorio u prihode.
Trebali smo investirati u škole i otvarati nova radna mjesta kako bi mladi postali stručnjaci i radili u svojoj zemlji te je razvijali na svim poljima i tako bi "dobar dio ljudi" i po treći put stvarao višak vrijednosti koji bi se pretvorio u prihode.
S obzirom da ništa od navedenog nismo učinili mirna srca možemo "halaliti" taj "plato piramida" te fantomski "izvor prihoda" koji bi on stvorio a za koji opet "dobar dio ljudi" bi "život dalo da semir nije u pravu i da nema piramida".
Semir nije u pravu i tamo nema piramida a ako smo se odrekli ozbiljnih prihoda možemo se vala odreći i Semirovih.
Čisto da se ne brukamo.
- basicm
#10 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Sjecam se kad su se gradile...te godine Ifet dolazio u Sarajevo i kad se vratio kaze Gras nabavio nove tramvaje.
-
Avetinho
#11 Re: 12772. godina od gradnje piramida u Visokom
Dobar dio bi dalo zivot samo da je svemirko u pravu, narocito oni sto su mu na rijec povjerovali 2006. kad su rasprodavali imanja da kupe lokacije za kafane iz kojih ce se "koliko sutra" uz kaficu posmatrati otkopana piramida.Sir Smoke a Lot wrote:dobar dio ljudi bi zivot dalo samo da semir nije u pravu i da nema piramida, umjesto da se iskoristi silni dolazak stranaca i da se poradi na lokaciji ba malo je reci kakav izvor prihoda moze biti taj 'plato piramida'siddo89 wrote:Laaaz sve
Ja bih im predlozio da novac uloze u kakvo pouzdano oruzje, pa pravac obliznja banka da "podignu" gotovinu. Dobro je za biznis jer "investitori" ce dobro zaraditi, smanjice se nezaposlenost jer ce policija imati posla, politicari ce se zalagati za vladavinu zakona, i nece se vise o Bosni pricati kao o sjebanoj drzavi, nego ovaj put samo kao o lopovskoj.
Eto sta ti je dobar biznis!