12 poena za SiCG

Diskusije o bh. i inostranim izvođačima, razmjena pjesama, CD-ova, muzičke oprema...

Moderator: _BataZiv_0809

Beograd

#1 12 poena za SiCG

Post by Beograd »

Od Bosne
Ok, od BiH sam ocekivao
Ali od Hrvatske 12 ni u ludilu
Uz to od Makedonije 10 a mislio sam 12
Od Slovenaca, hvala Slovenci! takodje za 12
Al nam i Albanija dade 7!!
Stvarno sam prijatno iznenadjen
Hvala vam za 12 jos jednom!
PS: Cuo sam da je bih dijaspora takodje masovno glasala za Zeljka
BECHO

Post by BECHO »

Pjesma je ok i mislim da je zasluzeno osvojila drugo mjesto! Vidimo se u Kijevu!
DaysleepeR

Post by DaysleepeR »

Administratore dragi, mislim da ovaj sovinizam zasluzuje banovanje, jer se ponavlja svakodevno.
Ljudi su bili banovani i za manje od ovog.
ja_sarajevo

Post by ja_sarajevo »

mrcina

kOJA SI TI BUDALA...............

SAMO POGLEDAJ KAKO TI TVOJU ZENU CJENIS....

-- al kako rekoh nema joj se koristi bunit--

SVAKAKVIH BUDALA IMA A TI SI JEDNA MALO VECA. :D
hananah

Post by hananah »

Kakve ovo veze ima sa Evrovizijom :sad:
Last edited by hananah on 16/05/2004 15:31, edited 1 time in total.
sekiracija

Post by sekiracija »

a djeca su zenska :? ili :-?
hananah

Post by hananah »

Ma znam da su zenska, gdje ce neko kao on musku djecu praviti, svejedno nek suneti to :lol: :lol:
Samo Harun musku djecu sica 8)
BECHO

Post by BECHO »

Mrcina dobio nogu od cure! Bice cuja sine bjute, samo polaHko! Veliki ti meni najasto...buci, buci! :-)
tempora

Post by tempora »

Gospodo moderatori, poruka od mrcine jos uvijek se nalazi na forumu.
Ili vi licno ucestvujete u ovoj propagandi mrznje i poziva na mrznju ili ne radite svoj posao kako treba?
Sta ce biti?
:x
blablacura

Post by blablacura »

Eh, što me čovjek uspava, ni braća Grim mu nisu ravna...zzzzzzzzzzzzzzzz
blablacura

Post by blablacura »

E, samo mi nije jasno gdje je logika?! Toliko nas mrzi, a djecom mu teče naša krv! Žene mu smrde, a oženio je...Ma, ti nas voliš jel tako, buci, buci, malo si nam zbunjen,ccc.E, stani, to se zove bipolarnost ličnosti!!
Vidiš kako smo fini, na našem sajtu dobiješ i besplatnu dijagnozu...
blablacura

Post by blablacura »

Hajd' sad ovako, svi da se utalimo, otvorimo žiro-račun za mrcinu i pošaljemo ga na liječenje od ove opake bolesti. Podvojena ličnost se teško da izdurat! Može se desiti da oženi hrvaticu, pa da njenu djecu uhvati sunetiti,ccc.
Minnie

Post by Minnie »

Hmmm....a ti si citao Kur'an kad tacno?? Nisi? Ooooooo pa sto ne kazes?!

Islam je savremena religija. Na primjer, prva je religija koja je zvanicno zenama dala pravo na imovinu i naslijedje. Raste 225% svake godine, a posebno u Americi gdje svake godine na Islam predje oko 100,000 Amerikanaca (da, da ...ovo je poslije 9/11). Mora da ima nesto dobro...

Ej a to sto si djecu krstio...pa morao si kad se svi rodimo kao Muslimani :) Vrati se ba na Islam, nemoj biti tvrdoglav 8)

A to za poene...pa u BiH, Hrvatskoj, Albaniji, i Sloveniji zivi uglavnom normalan narod koji nije opterecen nacijonalizmom. Ona odabrana manjina je ona koja zakuha i kvari nam stimung.
Seit

Post by Seit »

Ljudi moji, ovaj mrcina je dokaz ljudskog jada, zar se moze bit tako glup i bolestan, tako napunjen mrznjom :(

Ovo je porazavajuce za cijelo covjecanstvo, jedan veliki korak unatrag za sve nas... :-?

Izgubio sam vjeru i nadu u bolje sutra :(

Ovo je kraj... :sad:

:D :D :D :lol: :lol: :lol:
Pravda30

Post by Pravda30 »

Cetnicka pjesma je plagijat.
Ne postoji dzabe ona stara poslovica koja kaze :" NIko nema sto srbin imade a imade ono sto ukrade"

A svima je jasno zasto ste dobili 12 poena od BIH.

I kao trece niste na drugom zato sto ste dobri vec zato sto vas ima hrpa azilanata i emigranata vani. Ali ruku na srce tu se morate zahvaliti i vasem vjecitom vozdu , Milosevicu..

I isto tako iskreno mislim da ce te u buducnosti biti glavni favoriti s obzirom na to da ce Sandzak, Kosovio, Crna Gora i Vojvodina postati nezavisne drzave sto bi znacilo da cete u prosjeku imati jos nekih 30-40 poena vise!

A vidi i ovoga skutora sto se prepao . Jedan savjet. Nre gubi vrijme vec Kur'an casni u ruke i spoznaj istinu!
neko_neko

#16 Sramota!

Post by neko_neko »

Vjerujem da sada večina majki koje su dale svoje sinove za ovo što se sada zove Bosna i Hercegovina pitaju za koga i zbog čega njihovi sinovi dadoše svoje živote. Samo 12 godina poslije agresije na našu zemlju neko iz ove sada slobodne zemlje daje 12 poena za zemlju koja je izvršila agresiju i poubijala 200.000 njenih građana. Ista ta zemlja je zaslužna za 2.000.000 raseljenih vjerovatno istih onih koji su televotingom glasali za četnički raspoloženog Joksimovića. Pa kako je moguće da nemamo niti jedan glas iz njemačke a 1.000.000 izbjeglih bosanaca je u Njemačkoj. Treba zabraniti izdavanje viza mazohističkim bosancima u Njemačkoj ambasadi. Ni hrvati nisu pametniji i oni su za "bljesak" i "oluju" dali 12 poena, da su nam bar odgovorili istom mjerom. Ova glupost koju su napravili oni koji su činili žiri za glasanje se ne može ni čim mjeriti. Pa zašto se Jevreji nisu zahvalili Njemcima na Aušvicu i dali im 12 poena....nisu im dali ni jedan...samo bosanac može biti toliko glup,stoga da skratim priču. Pošto smo govna kakva jesmo,pošto nam je Lagumdžija doveo reprezentaciju Jugoslavije na Koševo 100 metara od šehidskog mezarja da nas uz Sinišu Mihajlovića, četničke zastave i četničke pjesme pobjede sa 2:0,pošto nam je Koštunica šetao Baščaršijom,pošto "muslimanska" SDA daje garancije za ratne zločince i pošto je to sad izgleda pravo moderno ja predlažem da za naredno tročlano predsjedništvo BiH izaberemo Željka Joksimovića, Svetlanu Ražnjatović i Boru Djordjevića, a ako ne budu dobro radili da u pričuvi imamo Marka Perkovića Thompsona, Eru Ojdanića i Lepog Miću.

P.S
Kad vas neki novi Amor Mašović za 40 godina bude prepoznavao po vlasima kose i protezi za zube iz ovog vremena vi u svojoj fonoteci ostavite djeci da vas oplakuju uz "Lane Moje"
Glumica

Post by Glumica »

vidi vraga! a ja kontala ono sinoc bilo nesto oko pjesme, pjevanja... :-)
7th_Heaven

Post by 7th_Heaven »

mrzim Euroviziju, ne pratim je inace, sinoc sam maksuz sjela, glasala za BiH, i odma sam znala kako ce otprilike sve to izgledati...jucer sam naravno cula komentare gosp. Prepotentnog Joksimovica kako je u Tursku dosao 'da je osvoji za 3 min i tako se osveti za 500 godina Turske vladavine nad Srbijom...' uz nezaobilazna tri prsta...

Hvala Bogu dragom sto nije pobijedio! i ako Bog dan nekad u buducnosti cemo imati malo, malo vise pameti... :sad:
Last edited by 7th_Heaven on 16/05/2004 13:37, edited 1 time in total.
smib

Post by smib »

Pazi ovo :shock: , a legenda moderator ni da trepne. Em je odvratni sadržaj posta em je potpuno promašena tema.
ccccccccc, ah bogovi sigurno uživaju u ambroziji pa nemaju vremena za naše jadne sitne ljudske gluposti. :(
Monya

Post by Monya »

N. N. S.
Zna li neko sta ovo znaci?
vier_ringe

Post by vier_ringe »

Ja sam slucajno vidio ovaj naslov i hajde reko da i ja napisem sta mislim!I onda vidim covjeka koji pise o islamu na ovaj nacin!Ja mislim da na ove tvoje rijeci netreba ni odgovarati ali cu ja samo iznjeti neke tvrdnje iz tvoga posta!ž
U KURAN-u ti lijepo pise da volis svoje i postujes tudje, tako da pravi muslimani definitivno ne mrze nikoga jer su zadovoljni sobom!Samo ljudi koju ne pronadju srecu svojom krivicom zrace mrznjom!Takodjer je zabranjeno ubijati, jer samo Bog ima pravo uzeti zivot isto kao sto ga je i dao!Nijedan pravi musliman ne podrzava terorizam jer ubijanje nije ono sto hrani njegovu dusu!
Nitko nezna sta se desilo tacno 11.septembra i ko je taj covjek-Bin Laden!
Jer postoji i ono da ne vjerujes uvijek onome sto cujes i vidis!
A tebi je lijepo sto je danas veoma tesko naci pristojnu djevojku i sto su u modi nemoralne cure koje pokazuju sve sto imaju na sebi!I ja ih volim ali to je moja greska...Postoji jos ljudi kao ti, nesto mocnijih od tebe koji sire takvu propagandu da su muslimani opasni za svijet, pa je u ovom ratu,ne samo krivicom srpskoga naroda,dosta majki ostalo bez svoje djece i dosta djece osatlo bez svojih roditelja!To je vasa vjera!
Sramno je da su ti ljudi koje ti navodis kao ispravne i vjernike na pravom putu tjerali majke da grizu polne organe vlastitoj djeci a oceve da svoju djecu okrecu na raznju!To je vasa vjera, to je vasa plemenitost!A vjerovatno Isus i krscanstvo ne navode takva dijela kao ispravna!
Dakle ti da volis svoju vjeru i da zivis kako ti tvoja vjera nalaze,bio bi bolji covjek i ja bi te mozda cijenio,ali ljudi poput tebe ce prije ili kasnije dobiti ono sto su zasluzili!Meni je zao tebe zbog nacina tvog razmisljanja!
Musliman nije covjek sa sobinama kakve si ti naveo dole...Steta je sto postoje ljudi koji kvare zajednicu i onemogucavaju joj da bude onakva kakva bi trebala biti
Eto dosta od mene, pozdrav svima!Izvinite na malo duzem postu i malo vise sentimentalnijem:)
smib

Post by smib »

Vier, onakvi postovi ne zaslužuju ni pogled, a kamo li odgovor. oni i nisu pisani da bi se na njih odgovaralo. Oni su obraz onoga koji stoji iza njih, a nikako onih koji su njegova meta. Zbog toga ih i ne treba braniti od takvih. Svaki čovjek na ovome svijetu odgovara sam za sebe i svoja (ne)djela. Skrivao se pod nekom zajednicom (bilo društvenom bilo vjerskom) ili ne, ipak u jednom trenutku, makar onom zadnjem, on sam stoji barem pred sobom, ako ne pred nekim iznad njega, sa svojim nedjelima.
Zato nemoj činiti grešku pa zbog njega jednog mizernog kakav je, prozivati cijelu neku zajednicu, članom koje se on predstavlja. Jer time se stavljaš u ravninu s njime, a sigurno ti tu nije mjesto.
Ono što je posao moderatora na ovome forumu je da takav post odmah obriše, a autora banuje. I to je jedino što se može učiniti a da ne ukaljaš i vlastito ja. Jer ima jedna mudra narodna: ne diraj u govno, jer ćeš smrditi i sam. Kontaš?
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

Post by Truba »

ne treba čitati ništa što je vezano za nacionalizam
:D 8)
Fair Life

Post by Fair Life »

blablacura wrote:E, samo mi nije jasno gdje je logika?! Toliko nas mrzi, a djecom mu teče naša krv! Žene mu smrde, a oženio je...Ma, ti nas voliš jel tako, buci, buci, malo si nam zbunjen,ccc.E, stani, to se zove bipolarnost ličnosti!!
Vidiš kako smo fini, na našem sajtu dobiješ i besplatnu dijagnozu...
Dosao covjek tobe, valja mu se sada vaditi u drustvu.
To se zove "naknadna pamet". Eee, to ne ide retroaktivno. Duraj sada kad nisi na vrijeme mislio tudjom glavom.
Dvogrbi devac

Post by Dvogrbi devac »

[quote="smib"]Vier, onakvi postovi ne zaslužuju ni pogled, a kamo li odgovor. oni i nisu pisani da bi se na njih odgovaralo. Oni su obraz onoga koji stoji iza njih, a nikako onih koji su njegova meta. Zbog toga ih i ne treba braniti od takvih. Svaki čovjek na ovome svijetu odgovara sam za sebe i svoja (ne)djela. Skrivao se pod nekom zajednicom (bilo društvenom bilo vjerskom) ili ne, ipak u jednom trenutku, makar onom zadnjem, on sam stoji barem pred sobom, ako ne pred nekim iznad njega, sa svojim nedjelima.
Zato nemoj činiti grešku pa zbog njega jednog mizernog kakav je, prozivati cijelu neku zajednicu, članom koje se on predstavlja. Jer time se stavljaš u ravninu s njime, a sigurno ti tu nije mjesto.
Ono što je posao moderatora na ovome forumu je da takav post odmah obriše, a autora banuje. I to je jedino što se može učiniti a da ne ukaljaš i vlastito ja. Jer ima jedna mudra narodna: ne diraj u govno, jer ćeš smrditi i sam. Kontaš?[/quote]

Slazem se, a mene napada zbog sitnica.

Moderatore jedan!!!!
Post Reply