11111111
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
photo
-
vodolija_33
Eh, ovako...
one ti nose odjeću dugih rukava a ispod te odjeće zna biti svašta kao npr.:
1. limeni oklop, including pojas nevinosti jer ima svakakvih budala koje ih mogu uhvatit pa gore-dole i belaj
2. kožno sado-mazo odijelo kod onih perverznih bula koje samo izgledaju kao bule ali in the real world.... čuvajte se ovakvih bula. One najčešće nose crne marame.
3. Vunene gaće i pulovere nose one koje su malo u godinama pa laHko nazebu. Pogotovo kada idu zimi u đamiju.
4. Ronilačko odijelo ako i kada idu na more jer vole se i one okupati ali kako nam je poznato ne smiju polugole na oči drugima i onda one za tu prigodu koriste ronilačka odjela.
5. Gole hodaju samo kada idu na pijacu iz meni nepoznatih razloga
6. Normalan veš ne rabe jer one nisu kao drugi svijet i prema tome ne mogu da nose tu vrstu veša.
7. ŠTA TE BOLI BUREK ŠTA POKRIVENA ŽENA NOSI ISPOD HALJINE, MATERE TI?

1. limeni oklop, including pojas nevinosti jer ima svakakvih budala koje ih mogu uhvatit pa gore-dole i belaj
2. kožno sado-mazo odijelo kod onih perverznih bula koje samo izgledaju kao bule ali in the real world.... čuvajte se ovakvih bula. One najčešće nose crne marame.
3. Vunene gaće i pulovere nose one koje su malo u godinama pa laHko nazebu. Pogotovo kada idu zimi u đamiju.
4. Ronilačko odijelo ako i kada idu na more jer vole se i one okupati ali kako nam je poznato ne smiju polugole na oči drugima i onda one za tu prigodu koriste ronilačka odjela.
5. Gole hodaju samo kada idu na pijacu iz meni nepoznatih razloga
6. Normalan veš ne rabe jer one nisu kao drugi svijet i prema tome ne mogu da nose tu vrstu veša.
7. ŠTA TE BOLI BUREK ŠTA POKRIVENA ŽENA NOSI ISPOD HALJINE, MATERE TI?
-
Duh sa sjekirom
sto mi imamo modernog moderatora 
- Kareem Abdul-Jabbar
vodolija_33 wrote:Eh, ovako...
1. limeni oklop, including pojas nevinosti jer ima svakakvih budala koje ih mogu uhvatit pa gore-dole i belaj![]()
2. kožno sado-mazo odijelo kod onih perverznih bula koje samo izgledaju kao bule ali in the real world.... čuvajte se ovakvih bula. One najčešće nose crne marame.![]()
4. Ronilačko odijelo ako i kada idu na more jer vole se i one okupati ali kako nam je poznato ne smiju polugole na oči drugima i onda one za tu prigodu koriste ronilačka odjela.![]()
5. Gole hodaju samo kada idu na pijacu iz meni nepoznatih razloga![]()
6. Normalan veš ne rabe jer one nisu kao drugi svijet i prema tome ne mogu da nose tu vrstu veša.![]()
7. ŠTA TE BOLI BUREK ŠTA POKRIVENA ŽENA NOSI ISPOD HALJINE, MATERE TI?![]()

-
dinash
#6 Re: nose li one ista ispod
to ti je ko kinder jaje za odrasle drug moj.photo wrote:gledam ove djevojke koje hodaju gradom pokrivene (bule i ostale). nemam ja nista protiv toga, nije me briga, boze sacuvaj. neka se oblace kako hoce. ali se stalno pitam, obzirom da su skroz pokrivene, ono, od glave do pete, uglavnom u crnu boju, nose li one ista ispod toga kada su paklene vrucine? jesu li samo u rublju ili su skroz gole? obzirom da ih niko ne moze vidjeti. ili su obucene kao i mi, samo sto jos imaju to preko odjece.....
volio bih, da, ako ima neka koja je pokrivena na ovom forumu, da mi odgovori.
- Kareem Abdul-Jabbar

- Kareem Abdul-Jabbar
maccarona wrote:pa kakve gacice nosisnesto sa cvjeckama

- Kareem Abdul-Jabbar
hananah wrote:Cuj kakave, pa kakave od imenice kakamaccarona wrote:e nek mu je reklaopasna je ona
![]()
nemoras ti sve ni znati hano, vazno je kakave karem gacice nosi
naprijed zuto pozadi smedje
hebo gace bez zhutog dukata!!
- Kareem Abdul-Jabbar
maccarona wrote:joj kareme, u*ra ti
- Kareem Abdul-Jabbar
maccarona wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()