Mozda....a mozda ima i bolji naziv za to....ko znakolega wrote:Deno, skidam ti na tome kapu (od ventila, razvodnu kapu i jos kapa sto ih ima).
to se zove ljubav
11 ZNAKOVA!!!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Dori
Nego....selma i ja cekamo kafu....kolega wrote:komplikovano je to, znam, ...Dena wrote:Mozda....a mozda ima i bolji naziv za to....ko znakolega wrote:Deno, skidam ti na tome kapu (od ventila, razvodnu kapu i jos kapa sto ih ima).
to se zove ljubav
- anais_nin
a kakvu kaznu je morao odsluziti u medjuvremenu?Dena wrote:Nije nigdje otisao....3 godine poslije toga jos uvijek zivimo zajednokolega wrote:bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...ladyblue18 wrote:![]()
![]()
Deno
![]()
![]()
![]()
-
mamica papucarka
jao, vjerovatno je proguto komplet auspuhanais_nin wrote:a kakvu kaznu je morao odsluziti u medjuvremenu?Dena wrote:Nije nigdje otisao....3 godine poslije toga jos uvijek zivimo zajednokolega wrote:bavila se onim carapicama a nije gledala gdje joj ljubav ode ...
- anais_nin
ama meni je plaho sumnjivo kako je ona ovo srocilamamica papucarka wrote:jao, vjerovatno je proguto komplet auspuhanais_nin wrote:a kakvu kaznu je morao odsluziti u medjuvremenu?Dena wrote: Nije nigdje otisao....3 godine poslije toga jos uvijek zivimo zajedno
- lady midnight
a ja sam sigurna da postoje josh najmanje tri sinonimaSaraswati wrote:sigurna sam da imaDena wrote:Mozda....a mozda ima i bolji naziv za to....ko znakolega wrote:Deno, skidam ti na tome kapu (od ventila, razvodnu kapu i jos kapa sto ih ima).
to se zove ljubav:D
- Dori
Saian wrote:vala si i zasluzhilaDena wrote:Eeee...to je onaj najbolji dio....sad je svaka "Da, Draga"![]()
, priznaj da ti je to bio plan od pochetka zapravo
Ma ko bi Vam vjerovao, kad te curice same naskacu na motore
Morace Sissy bar ostavljati kod kuce kad izlazi bez mene....
Ali udaljili ste se od teme
- kolega
ne znam, ima neki cudan osmijeh dok prica ovoselmap26 wrote:sta go je neka je svaka castkolega wrote:sad me je malo strah, ..., sta li si uradila covjekuDena wrote:Eeee...to je onaj najbolji dio....sad je svaka "Da, Draga"![]()
- anais_nin
pa pricamo o znakovimaDena wrote:Saian wrote:vala si i zasluzhilaDena wrote:Eeee...to je onaj najbolji dio....sad je svaka "Da, Draga"![]()
![]()
Ma ko bi Vam vjerovao, kad te curice same naskacu na motore![]()
Ali udaljili ste se od teme
bez ironije stvarno me zanima kako poslije takvog neceg ponovo izgradis povjerenje?
- Saian
poistihaanais_nin wrote:pa pricamo o znakovimaDena wrote:Saian wrote: vala si i zasluzhila![]()
![]()
Ma ko bi Vam vjerovao, kad te curice same naskacu na motore![]()
Ali udaljili ste se od teme![]()
bez ironije stvarno me zanima kako poslije takvog neceg ponovo izgradis povjerenje?
dobro mozda i ne no "poistiha" mi je prejaka rijech nisam mogao propustiti priliku
- Dori
Pa ja sam mu uvijek vjerovala...jednostavno on je takva osoba kojoj stvarno mozes vjerovati.....a i razlika je u tome sto mi je on to rekao, a nisam saznala od nekog drugog ili ga uhvatila na djelu.anais_nin wrote:
Kad prodje sva ta ljutnja, razocarenje skonts da ipak treba imati hrabrosti poslije toliko godina sjesti ispred nekog, pogledati ga u oci i reci tako nesto...i da ne supljiras. Zbog toga ga mozda i vise cijenim....Razmisljala sam sta bi ja uradila u takvoj situaciji (svima nam se to moze desiti) i nisam bas 100% sigurna da bi mu rekla...mozda bi bila ona prica nije do tebe, do mene je..ti si meni pravo drag....ali bas da sjednem ispred njega i da kazem da me interesuje neko drugi...hm...trebaju mu*a za to
Sta je tesko prevazici je onaj nedostatak lojalnosti ili kako ga vec nazvati....
I naravno nije to nikada isto kao sto je bilo....Ipak se "trznem" kad dobije sms....ali bice i to bolje, nadam se.
Jedina stvar koja mi smeta, da cak i poslije 3 godine on ne zeli pricati o tome sta se desilo i bjezi od te teme....