11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Locked
UnscarD
Location: Na granici koja polako nestaje, tamo izmedju atoma i bita.

#351 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by UnscarD »

Nije bas sve zavjera :) .... 24 amerikanca su putovali na mjesec od cega je njih 12 hodalo povrsinom a sve u 7 uspjesnih sletanja.
To je veoma skup projekat i rusi su svoje resurse jednostavno usmjerili na nesto drugo jer u takvim trkama, biti drugi je poraz.

Svi navodi su poprilicno uvjerljivo demantovani (zvijezde, vijorenje zastave itd).

Ja bar licno ne vjerujem da bi takav projekat mogao da se drzi u tajnosti dugo vremena, a posebno ne 7 odvojenih sletanja.
Ponekad s'proljeca

#352 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Ponekad s'proljeca »

Ako su onda ti Arapi zivi sto se onda javno ne izjasne i speru ljagu sa kompletnog muslimanskog zivlja na planeti!!!!!
UnscarD

#353 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by UnscarD »

Nekoliko njih su zivi i naravno da su se izjasnili. Problem je sto to neces vidjeti na CNN-u ili FOX-u a zasto je to tako, to je vec dublja prica.
Šapat

#354 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Šapat »

Bravo Terapija :)

I starno je nejasno kako su ljudi naivni...i to u tolikoj kolicini.
Ne znam da li je iko gledao onaj Talijanski dokumentarac, ali ono je vise nego frapantno sta su sve ljudi otkrili i prikazali. Pa uspjeli su pronaci skoro sve one za koje Ameri rekose da su bili u onim avionima. Neki su i stvarno piloti po Saudijama, Emiratima, Sudanima i sl., neki zive svoj zivot tamo negdje i nikad nisu ni prismrdili AmeriKi-CemeriKi, drugi su negdje u Evropi i takodjer zive bez da imaju ikakve veze sa WTC-om i 11/09, pa cak ne znaju ni da su, u stvari, bili teroristi koji su poginuli.

Pa samo zdrava logika nalaze da se pod ogromni upitnik stavi sve sto je rekao FBI samo 3 dana nakon "napada", a to su bila imena terorista?!?! I to terorista koji su "izginuli" u tim avionima. Kako su oni uopste mogli ovo znati kad ti ljudi vise "ne postoje"? I to SAMO 3 dana nakon svega?! Smijesno...

A zasto bi Bush "sam sebi" i svom narodu uradio sve ono? Ha...pa ima bar hiljadu varijanti, i vjerovatno nijedna nije daleko od istine...
1. Trebalo mu je da se uvali gdje ima nafte koju moze koristiti po slobodnom nahodjenju i tako zaraditi enormne kolicine $ (ovome u prilog idu i naknadni i nedavni dogadjaji oko cijena nafte koja rapidno skace onog momenta kada se pocelo spominjati povlacenje iz Iraka)
2. Trebalo je potrositi ogromne kolicine nagomilanog i uskladistenog starog oruzja
3. Trebalo je dobiti poligon za testiranja novog oruzja
4. Trebalo je Cejniju omoguciti da reaktivira stagniranu proizvodnju i snabdijevanje USArmy
5. Trebalo se primaci Rusiji koja je u sve vecoj ekonomskoj ekspanziji, a samim tim i svakoj drugoj i ponovo postaje sila
6. Ratom pada vrijednost $ u svijetu, ali se zato povecava izvoz iz USA

Ma ima more stvari zbog kojih bi Bush uradio sve ono (sto i jeste uradio).
_veleposlanik

#355 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by _veleposlanik »

shapat: zaboravio si na osnovni i najveci razlog, isti onaj koji je deda Prescott najavio u jednom parlamentarnom govoru (kao i Gordon Brown, pored mnogih drugih): New World Order. to je trenutno alfa i omega cijele svjetske vanjske politike...

moraju da nam to uvale, da bi se zavrsili problemi "prenaseljenosti, nedostatka resursa, multikulturalnosti (sto je nase bogatstvo koje zele da nam oduzmu), ateizam", a samim tim bi nas imali ko ovce u ogromnom stadu, sa chipovima i svi na okupu. sve bi trebalo da funkcionira perfektno. ovca sto se ne bude slagala i radila svoj mravlji posao, ovca sto biva iskljucena iz elektronskog drustva...

neka neka, ovdje neki pricamo sci-fi filmove... zar je postojao veci realniji sci-fi od ovog 11. septembra?
Šapat

#356 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Šapat »

Pa u prevodu svega onoga sto napisah jedino se New Order i namece kao glavni i globalni cilj svega. Kontrola svega je bit. Svi treba da zive i rade kako Ameri sviraju, a to ce neminovno dovesti do nestanka svih nas, odnosno nestanka Homo Sapiensa (ne ovog nicka sa foruma :D ). Jer, jednostavno, kada USA vise ne mognu ostvarivati svoju ekspanziju kako to rade danas, a to ce biti vrlo brzo i znacice da su naletili na neki vrlo tvrd orah, automatski ce znaciti i da ce ova j WWIII koji je u toku (i ne zavaravajte se da nije) dobiti novu fazu koja ce se ogledati u masovnim unistenjima.

Putin je tu, pored kineza, vjerovatno jedan od najbitnijih igraca, a po njegovom drzanju (iako on vise nije predsjednik, zvanicno) vrlo je jasno da amerima nece prepustiti ni pedalj onoga sto smatra "svojim dvoristem".
Nije nezanemariv ni problem Zapadne obale, Izraela i Palestine, pogotovo radi postepenog i sve zesceg uplitanja Irana u sve to. A ovo ako pukne, sto mislim da zasigurno hoce i da je to samo pitanje vremena kada ce Iran skociti na Izrael, Ameri ce se morati ukljuciti, a to ce onda znaciti nevidjenu brutalnost jer nije iskljuceno da se tada u sve upetlja i Kina, a i Rusija. I eto nama prvo male, o nda i malo vece kolicine Kt radijacije...

Pesimisticno, znam, ali ja sve to nekako tako vidim. I uopste se ne nadam da se prevladati bilo ciji razum.
mofo33

#357 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by mofo33 »

Ponekad s'proljeca wrote:Hajd recimo da su vase teorije tacne, ali ko je onda upravljao avionima koji su udarili u WTC, nisu valjda automatski piloti?????
mozda jesu
a mozda i nisu :-)
neki se zrtvuju za americku "buducnost" kao kamikaze bilo kojeg drugog uvjerenja...
sta je bushu nekoliko hiljada zrtava?
poginulo je vise usa vojnika u iraku samo nego civila 11. septembra
since1921
Location: Navijati za Sarajevo stvar je geografije a za ZELJU stvar filozofije

#358 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by since1921 »

Ne lici li ovo na poznatu propagandu Riste Dzoge i slucaja Markale?eto Ameri dignuli svoje ljude u zrak.Dajte ljudi....pustite se dvostrukih arsina
_veleposlanik

#359 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by _veleposlanik »

since1921 wrote:Ne lici li ovo na poznatu propagandu Riste Dzoge i slucaja Markale?eto Ameri dignuli svoje ljude u zrak.Dajte ljudi....pustite se dvostrukih arsina
kada je navijanje za bilo koji tim stvar filozofije ( :-) ), onda je sve moguce, pa cak i donosenje prostoprosirenih zakljucaka poput ovog tvog...
Topla voda

#360 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Topla voda »

_veleposlanik wrote:
since1921 wrote:Ne lici li ovo na poznatu propagandu Riste Dzoge i slucaja Markale?eto Ameri dignuli svoje ljude u zrak.Dajte ljudi....pustite se dvostrukih arsina
kada je navijanje za bilo koji tim stvar filozofije ( :-) ), onda je sve moguce, pa cak i donosenje prostoprosirenih zakljucaka poput ovog tvog...
:skoljka: :lol:
:D
united bosnae

#361 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by united bosnae »

... i ne samo to, nego i mnoge druge stvari u Bosni, odnosno konkretnije madju Bosnjacima poprimaju karakteristike istocnih susjeda. I cini mi se da upravo oni koji se vise busaju u prsa da ih ne vole (istocne susjede) upravo ti ljudi sve vise postaju kao oni.
Od svih zemalja ovog svijeta zapravo jedina zemlja koja je Bosni i Bosnjacima pomogla tokom rata je upravo SAD. Ali potpuno ista retorika, i nacin razmisljanja prema SAD-u je medju Bosnjacima kao i medju "istocnim susjedima" koji donekle i imaju razloga da mrze SAD. Amerika-Cemerika, zelja da Americka imperija propadne, nasladjivanje trenutnom losom ekonomskom situacijom u SAD, i masa drugih primjera negativnog odnosa prema SAD-u.
Pa ljudi da se u Bosni opet sutra zarati ko bi nam pomogao. Europa? (oni bi najvise i voljeli da nas nema).....Rusija? (imaju 'istocne susjede', zasto bi nama pomagali).....Kina? (zasto bi oni ikome pomagali)..... Islamske zemlje? (da znaju i mogu, pomogli bi prvo sebi - a s druge strane sacuvaj me Boze njihove pomoci). Opet bi sve oci bile uprte u SAD.... a grizli smo tu istu ruku u rijetkim trenucima kad nam pomoc te ruke nije trebala.
Lamse
UnscarD

#362 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by UnscarD »

Ja na to gledam oprilike ovako...ako zamislis da su medunarodne zemlje ucenici u jednoj skoli, i sada smo se mi pobili sa drugom iz klupe, i svi nas gledaju dok nas taj drug maltretira, i onda nakon sto smo na koljenima (ili cak nakon sto smo se malo pridigli i napokon poceli malo uzvracati), uleti lokalni mangup iz drugog razreda i opali par samara tom decku sto nas je tukao i maltretirao. OK , mi smo zahvalni....mogao je i malo ranije da se umjesa ali ok , bolje ikad nego nikada.
Sa druge strane taj mangup nastavolja da terorizira sve ostale ucenike i dobre i postene i nejake i jake samo gledajuci kako da dobije peticu (zastiti svoje interese)...da li treba besuslovno podrzavati takvog siledjiju sto nam je pomogao u jednom momentu i zanemariti sve ostale arsine i sve posmatrati kroz prizmu te pomoci nama ili treba zauzeti kriticki-objektivan stavi i reci : halo, to sto radis, nije u redu i tacka. Tako se u ovoj skoli ne ponasa, niko. Bez obzita sto si najaci.
Mada sve ovo nema nikave veze sa 911.

911 je u ovoj analogiji otprilike ovakava prica : taj mangup je otisao u wc i kada ga iko ne vidi sam sebi lupio samarcinu i izasao sa otiscima prstiju na obrazima i rekao : naci cu i uhvatiti tog koji mi je u mraku da ja ne vidim udario samar. Svi koji niste sa mnom ste protiv mene. Sumnjam na onog tamo malog u zadnjoj klupi (koji je mrsav jadan ne uhranjen (afgan)) i prvo je njega izlemao, pa je onda rekao mozda nije on ali je mozda ovah drugi crni decko (irAQ) pa je i njega izlemao...i onda se poceo bjesno okretati po razradu dok su neki ucenici tuzno pogled spustali, neki se sklannjali sa strane da siledzija prodje a neki su mu glasno aplaudirali sto iz straha a sto da mu se dodvore ne bi li ih on zapamtio...
Kasnije je skolski odbor proveo istragu i doveo u sumnju te otiske prsitju na obrazima jer samo sledzijina velicina sake odgovara otiscima. A neko se sjetio da je i onaj mali decko sto je prvi dobio batine ustvari nije dao pernicu na prvom casu siledziji a ovaj drugi mu nije dao da prepisuje iz matematike.

Profesori su na sve gledali u fazonu : mislim da nije bas u redu to sto onaj mali Semov, maltretira one ucenike, ali ipak njegov otac je glavni donator nase skole i dok je tako, pa dobro neka malo samara. Kakv je to ionako nacin da mu ne da pernicu, pa drugovi su.
united bosnae

#363 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by united bosnae »

UnscarD wrote:Ja na to gledam oprilike ovako...ako zamislis da su medunarodne zemlje ucenici u jednoj skoli, i sada smo se mi pobili sa drugom iz klupe, i svi nas gledaju dok nas taj drug maltretira, i onda nakon sto smo na koljenima (ili cak nakon sto smo se malo pridigli i napokon poceli malo uzvracati), uleti lokalni mangup iz drugog razreda i opali par samara tom decku sto nas je tukao i maltretirao. OK , mi smo zahvalni....mogao je i malo ranije da se umjesa ali ok , bolje ikad nego nikada.
Ne zelim da ispadne da sam bezrezervni simpatizer SAD-a, ali u tvojoj simpaticnom vidjenju stvari zaboravljas par stvari:
- Tvoj “drug” hoce da te izbaci iz zajednicke klupe, i jedini razlog sto si na koljenima ali jos uvijek u klupi je lokalni mangup (sifra sjeti se Igmana, zabrane letova borbenim avionima …)
- Ostali lokalni satro mangupi (Europa) bi takodjer voljeli da te ne vide u toj klupi i jedini razlog sto i oni nisu umijesali svoje prste je taj glavni lokalni mangup od kojeg i sami zaziru.
- Zar mislis da bi i ono malo oruzja sto je dolazilo kroz pukotine embargo dolazilo da to “glavi lokalni mangup” nije odobravao, odnosno inicirao.

Jedina svjetska sila koja se otvoreno suprotstavila Milosevicu je SAD i da nije bilo njih pitanje je sta bi bilo od Oluje, Bosnjaka i Bosne i koliko bi Kosovara danas zivjelo u BiH umjesto u svojim domovima na Kosovu.
Neprijatelj moga neprijatelja pogotova ako je jos i meni pomagao mora biti moj ultimativni prijatelj.
5 0 5

#364 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by 5 0 5 »

_veleposlanik wrote:
Bojim se da Ti vidiš samo ono što želiš vidjeti.

A evo, ima i drukčijih teorijà zavjere
izdaleka

#365 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by izdaleka »

Naravno da je cijela stvar fikcija, izmislili su cijeli scenariji da bi imali razlog da napadnu Irak,jer konacno negdje moraju isprobati najnovije rakete, a da bi svjetski trgovci oruzijem zaradili novac negdje se mora napraviti rat i naravno amerima nedostaje nafte.Naravno da bi ste izvukli profit morate izmisliti Al-kaidu koju uglavnom cine ljudi iz americke tajne sluzbe.
Bin Laden je kucni prijatelj porodice Bush i kad uzmete cinjenicu da 80 % ulaganja u privredu SAD-a dolazi iz arapskih zemalja onda zaista nije tesko zakljuciti o cemu se tu zapravo radi.Cak su i sami amerikanci priznali da je 11 septembar cista farsa.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#366 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Dado dijasporitus »

Pa dobro ljudi evo sad ce decembar. Zar nije dosta price na ovu temu za ovu godinu. Ili cemo do 11. septembra 2009. ovako :cry:
_veleposlanik

#367 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by _veleposlanik »

Dado dijasporitus wrote:Pa dobro ljudi evo sad ce decembar. Zar nije dosta price na ovu temu za ovu godinu. Ili cemo do 11. septembra 2009. ovako :cry:
kako bolan mozes biti tako ohol??? chuj sad ce kraj godine... pa sta covjece? da sagnemo ushi, spustimo glavu i chekamo da Obama proljepsa svijet? ti nisi dobar, ili si svjesno zao. dok istina ne ispliva ovo treba da se ljulja. uskoro ce doci u javnost, na mainstream medijima, sto ce znaciti dodatni "shock" za svjetsku uspavanu populaciju, ali je zato figura Obame tu da se pobrine oko rjesavanja slucaja i "donoshenja pravde".

a gle video kolege 505sCrtom, nekakav klix.com se pojavio, nakon 5 godina, da demantuje "teoretichare", kada je vlada sistematski bjezala od pitanja, stavila tacku i kraj na oficijelnu verziju... koliko samo bijednih pokusaja skrivanja istine na usluzi personificiranog zla... steta sto nismo posteni, do sada bismo makar dali glavni korak u nasim zivotima - otvoriti ochi i biti spremni na sve...
tranquil

#368 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by tranquil »

_veleposlanik wrote:dok istina ne ispliva ovo treba da se ljulja. uskoro ce doci u javnost, na mainstream medijima, sto ce znaciti dodatni "shock" za svjetsku uspavanu populaciju
Kada će već jednom, osijedih čekajući...
RtrnOfSalisbury

#369 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by RtrnOfSalisbury »

ja sam za to da usvojimo zakljucke i izajdemo u javnost sa tekstom u avazu a u cilju da sto vise ljudi sazna istinu:
sa-x otkrio narisane avione, sa-x u potragi za fri enerdzi, sa-x u vukojebinama teksasa otkrio makete apola jedanes,
sa-x unistava dolare zbog deflancije, sa-x raskrinko viteze okruglog stola ... imamo materijala taman do 2012.
_veleposlanik

#370 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by _veleposlanik »

stvarno mi je drago makar zbog toga sto ste svi veoma dobre humoriste... ipak ima "materijala" nekakvog... ostalo ce nadoci samo od sebe...
UnscarD

#371 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by UnscarD »

united bosnae wrote:
UnscarD wrote:Ja na to gledam oprilike ovako...ako zamislis da su medunarodne zemlje ucenici u jednoj skoli, i sada smo se mi pobili sa drugom iz klupe, i svi nas gledaju dok nas taj drug maltretira, i onda nakon sto smo na koljenima (ili cak nakon sto smo se malo pridigli i napokon poceli malo uzvracati), uleti lokalni mangup iz drugog razreda i opali par samara tom decku sto nas je tukao i maltretirao. OK , mi smo zahvalni....mogao je i malo ranije da se umjesa ali ok , bolje ikad nego nikada.
Ne zelim da ispadne da sam bezrezervni simpatizer SAD-a, ali u tvojoj simpaticnom vidjenju stvari zaboravljas par stvari:
- Tvoj “drug” hoce da te izbaci iz zajednicke klupe, i jedini razlog sto si na koljenima ali jos uvijek u klupi je lokalni mangup (sifra sjeti se Igmana, zabrane letova borbenim avionima …)
- Ostali lokalni satro mangupi (Europa) bi takodjer voljeli da te ne vide u toj klupi i jedini razlog sto i oni nisu umijesali svoje prste je taj glavni lokalni mangup od kojeg i sami zaziru.
- Zar mislis da bi i ono malo oruzja sto je dolazilo kroz pukotine embargo dolazilo da to “glavi lokalni mangup” nije odobravao, odnosno inicirao.

Jedina svjetska sila koja se otvoreno suprotstavila Milosevicu je SAD i da nije bilo njih pitanje je sta bi bilo od Oluje, Bosnjaka i Bosne i koliko bi Kosovara danas zivjelo u BiH umjesto u svojim domovima na Kosovu.
Neprijatelj moga neprijatelja pogotova ako je jos i meni pomagao mora biti moj ultimativni prijatelj.
OK...stoji to sve i slazem se ali ne mjenja sustinu. Primjer iz zivota : Imam jednog kolegu koji je prema meni med i mlijeko ali dzaba, ja ga ne postujem jer vidim kakav odnos ima prema ostalima, maltretira ih. Meni ne moze nista jer je takva situacija ali ne znaci da ne bi i prema meni okrenuo list da se stvari promjene. Poenta je da treba imati jedan arsin i primjenjivati ga na sve situacije u suprotnom se gubi objektivnost. Kada ne bi bilo tako, ja bih smatrao da je taj moj kolega dobar covijek jer se prema meni ponasa dobro, i pri tome zanemario ponasanje prema ostalima koje nije ok.
Po meni je pravda, kategorija koja je objektivna i kojoj ne bi trebali pristupati subjektivno.
Dado dijasporitus
Grijem se na: Trčanje oko zgrade

#372 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Dado dijasporitus »

_veleposlanik wrote:
Dado dijasporitus wrote:Pa dobro ljudi evo sad ce decembar. Zar nije dosta price na ovu temu za ovu godinu. Ili cemo do 11. septembra 2009. ovako :cry:
kako bolan mozes biti tako ohol??? chuj sad ce kraj godine... pa sta covjece? da sagnemo ushi, spustimo glavu i chekamo da Obama proljepsa svijet? ti nisi dobar, ili si svjesno zao. dok istina ne ispliva ovo treba da se ljulja. uskoro ce doci u javnost, na mainstream medijima, sto ce znaciti dodatni "shock" za svjetsku uspavanu populaciju, ali je zato figura Obame tu da se pobrine oko rjesavanja slucaja i "donoshenja pravde".

a gle video kolege 505sCrtom, nekakav klix.com se pojavio, nakon 5 godina, da demantuje "teoretichare", kada je vlada sistematski bjezala od pitanja, stavila tacku i kraj na oficijelnu verziju... koliko samo bijednih pokusaja skrivanja istine na usluzi personificiranog zla... steta sto nismo posteni, do sada bismo makar dali glavni korak u nasim zivotima - otvoriti ochi i biti spremni na sve...
Posto ja i ti se nikad necemo sloziti oko ove teme, a vidim da u tome nisam sam, mozemo li mi zakljuciti da se neslazemo. Ili ces mozda nastaviti da arogantno nameces rezone koje ja i sa najvecom dobrom voljom nemogu shvatiti ozbiljno. Predlozio bih adminima ovu temu staviti pod kljuc do Septembra 2009. mada predpostavljam da ces i taj moj prijedlog protumaciti kao zavjera da te se sprijeci u istresanju "istine". Otvori jarane temu "Sve zavjere ovog svijeta" pa tipkaj dok se boje ne rastope.
jefferson

#373 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by jefferson »

_veleposlanik wrote:stvarno mi je drago makar zbog toga sto ste svi veoma dobre humoriste... ipak ima "materijala" nekakvog... ostalo ce nadoci samo od sebe...
Ja mislim da si ti ovdje najveci humorista!
Covjece decembar a ja jos nisam u koncentracionom logoru! halooooo ba? :D
_veleposlanik

#374 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by _veleposlanik »

Dado dijasporitus wrote:
Posto ja i ti se nikad necemo sloziti oko ove teme, a vidim da u tome nisam sam, mozemo li mi zakljuciti da se neslazemo. Ili ces mozda nastaviti da arogantno nameces rezone koje ja i sa najvecom dobrom voljom nemogu shvatiti ozbiljno. Predlozio bih adminima ovu temu staviti pod kljuc do Septembra 2009. mada predpostavljam da ces i taj moj prijedlog protumaciti kao zavjera da te se sprijeci u istresanju "istine". Otvori jarane temu "Sve zavjere ovog svijeta" pa tipkaj dok se boje ne rastope.
eh ovdje si slagao do neba jarane... iskreno, vjerujem da ne postoji covjek dobre volje koji smatra ispravnu oficijelnu verziju 11. septembra... ako si dobre volje, onda ces se zaista potruditi, pa ces mi prokomentirati ovu sliku:
Image
Image

ali nije ni slika u pitanju, koliko jeste zdrav razum i dobra dusha. gledam po hiljaditi put kako pada neboder i jednostavno mi ne ide u glavu, ne sto je to sami arhitekt projektor WTC zgrade rekao, niti sto ljudi tvrde da su culi explozije, niti ranjeni od tih eksplozija u podrumu, niti talibani sa britvicama sto pokradose avione u "najsigurnijoj drzavi", niti NORAD koji je imao 95%-tni uchinak u svim komplikovanijim vjezbama, niti sto je godinu dana prije toga bila simulacija napada na Twin Towers putnickim avionima, niti....................................................................................................................................................

jednostavno, gledam kako ta zgrada pada, i ja ZNAM da se radi o najpodlijem zlocinu i prevari cijelog svijeta koje nas je kostalo preko milion zivota, a brojka iz dana u dan raste... oficijelna verzija padanja/slaganja spratova u padu je zaista bijedna i ne mogu da shvatim da ti, kao i svi koji podrzavaju zvanicno, djelujete od srca, dobrom voljom. a jos se javljas kao "arhitekt"... prije mislim da me zajebavas nego da iskreno pokusavas da diskutujes...

WTC7, zasto niko, pogotovo vlada, nije dala razumno objasnjenje za tu zgradu? zato sto takvo objasnjenje ne postoji. zasto reporterka izvjestava rusenje te zgrade na 20ak minuta prije njenog pada? zasto niti jedan jebeni djelic aviona se nigdje nije pronasao, ne samo kod pentagona, nego NIGDJE???

kako bolan da vam vjerujem? da ste objektivni, kroz oih 15 stranica biste dali konkretne odgovore na ova pitanja. vi ste, sa duznim postovanjem, i bez namjere da vrijedjam (samo govorim onako kako jeste) - ili zli, ili vam fali jos koje proljece u glavama...
Brunello

#375 Re: 11 Septembar 2001. Stvarni ili fiktivni napad na SAD?

Post by Brunello »

ja mislim da je fiktivni napad bio.... :D :D :D
Locked