Koristit cu u zagradi i izmjene..
-----------------Dzeko-----Muslimovic(Ibisevic)---------------
----------------------Misimovic----------------------------------
Salihovic(Medunjanin)-------------------Pjanic(Muratovic)--
----------------------Rahimic-------------------------------------
Papac-------------------------------------Vladavic(Berberovic)-
-----------Spahic-------------------Nadarevic(Jahic)-----------
-----------------Hasagic(Begovic)-------------------------------
Napad: Mislim da treba uigravati kombinaciju Dzeko-Muslimovic, Ibisevic se jos nije vratio u formu koju je imao prije povrede. Ideje? Zec?
Sredina: Mislim da je jako bitno uigravati Misimovica i Pjanica zajedno, a Murat da posluzi dok sve ne bude ok, ako bi Stilic presao u Celtic onda bih i njega ponekad ubacivao na Misketovo mjesto? Za Rahimica treba uskoro traziti rijesenje ne znam koliko bi mozda Jahic mogao na njegovu poziciju (vidim da u Arisu igra DF) ili ovaj momak Damir Coric (Njemacka U-19 kapiten) http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /100127053
Odbrana: Povratkom Papca, Salihovic bi dobio vise prostora naprijed, a Spahic bi mogao malo bolje da pokriva sredinu tj. pripomogne Nadarevicu. Nemamo klasicnog desnog beka a rijesenja tipa Vladavica(Berberovica) ili cak Ibricica su se pokazala kao ocajna - sta je sa onim deckom is SVE, dali on igra na poziciji desnog beka? Sigurno ste vidjeli i da Blatnjak igra u FK Moskvi (desnog beka), ja ga se slabo sjecam u dresu repke - misljenja?
Hajde da cujem vase ideje i misljenja, cisto onako da vidimo sta imamo i s' cim raspolazemo.
Nemojte mi samo crnjaka i ubacivanje nekih irelevantnih stvari koje se ne ticu ove teme direktno.
Hvala
Pozdrav