Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Nema u termosici nekog taloga ili tako nečega, više bih napravila neku, kao, dezinfekciju nekom prirodnom otopinom, jer ne znam koliko je uputno unutrašnjost termosice prati deterdžentom...
Loulou wrote:Nema u termosici nekog taloga ili tako nečega, više bih napravila neku, kao, dezinfekciju nekom prirodnom otopinom, jer ne znam koliko je uputno unutrašnjost termosice prati deterdžentom...
Budući da je u pitanju nešto veća termosica, ima li efekta nasuti je do vrha punu vodom pa tu iscijediti limun i dodati sodu bikarbonu, da se tako "kiseli" preko noći?
Loulou wrote:Budući da je u pitanju nešto veća termosica, ima li efekta nasuti je do vrha punu vodom pa tu iscijediti limun i dodati sodu bikarbonu, da se tako "kiseli" preko noći?
moze, stavi jednu supenu kasiku sode i jedan limun iscjedi, fino ce da miruhi a i ubija baCkterije
evo ja bas sada htjedoh pitati , pa nadoh ovu temu....kako mogu ocistiti LCD monitor...curica ga ja umecala prstima....pokusala sam alkoholom i onim maramicama sto se koriste bas za te monitore...ali sam samo još više razmrljala....
amy85 wrote:evo ja bas sada htjedoh pitati , pa nadoh ovu temu....kako mogu ocistiti LCD monitor...curica ga ja umecala prstima....pokusala sam alkoholom i onim maramicama sto se koriste bas za te monitore...ali sam samo još više razmrljala....
Nemoj alkoholom, uzmi magicnu krpu i malo sapunice, i time obrisi, ili obican WC papir i sredstvo za pranje prozora. Od alkohola ostaju muzge i bude jos gore.
amy85 wrote:evo ja bas sada htjedoh pitati , pa nadoh ovu temu....kako mogu ocistiti LCD monitor...curica ga ja umecala prstima....pokusala sam alkoholom i onim maramicama sto se koriste bas za te monitore...ali sam samo još više razmrljala....
Nemoj alkoholom, uzmi magicnu krpu i malo sapunice, i time obrisi, ili obican WC papir i sredstvo za pranje prozora. Od alkohola ostaju muzge i bude jos gore.
Super tema
mene zanima kako sprijeciti da crne farmerke "kupe" dlacice??? Prije oblacenja ih ocetkam,budu kao nove,kad se vratim kuci,pobijele od dlacica
obala wrote:Super tema
mene zanima kako sprijeciti da crne farmerke "kupe" dlacice??? Prije oblacenja ih ocetkam,budu kao nove,kad se vratim kuci,pobijele od dlacica
Ne druzi se sa macama svijetlih dlacica.. .Ah to je nezaobilazno,tamna odjeca je vrlo osjetljiva po tom pitanju..a mozda neko zna nesto..
tesko ih zaobilazim.....
stvarno je crnjak, pogotovo na farmerkama, kad ih vidim, muka mi bude...jedno vrijeme sam stalno nosala selotejp, i malo-malo u wc i skidaj bas bi mi koristio kvalitetan savjet
obala wrote: tesko ih zaobilazim.....
stvarno je crnjak, pogotovo na farmerkama, kad ih vidim, muka mi bude...jedno vrijeme sam stalno nosala selotejp, i malo-malo u wc i skidaj bas bi mi koristio kvalitetan savjet
ja ne stavljam omekšivac i manje se lijepe dlacice....a još sam u DM-u kupila onaj mali valjak što kupi dlacice....