100% istina...
-
Drito
#1 100% istina...
Sve nacije (osim Bosnjaka)koje su prezivjele teror cetnika u ratu sada 2005(i svih godina ranije nakon rata) kada pricas sa njima svi u jedan glas kazu da nikada sebi nemogu oprostiti zasto su ostali ili nismo se mi borili za ovo sto sada imamo.Naravno da ce neko pokusati poreci to ali taj ili je totalno neinformisan ili sljep.
ps.ovim postom se oprastam sa ovog "Bosanskog" foruma gdje komentare pokazuju smijalicama i uvredama bez argumenata a jos moderator napravi glupost i cak podrzi te koji tako pisu.Pozdrav.
ps.ovim postom se oprastam sa ovog "Bosanskog" foruma gdje komentare pokazuju smijalicama i uvredama bez argumenata a jos moderator napravi glupost i cak podrzi te koji tako pisu.Pozdrav.
-
digger
#3 Re: 100% istina...
Ako postavis nesto iz cega stojis i ako se to obrise od strane moderatora, onda je to dovoljan razlog da se odlucis oko napustanja foruma.Drito wrote:Sve nacije (osim Bosnjaka)koje su prezivjele teror cetnika u ratu sada 2005(i svih godina ranije nakon rata) kada pricas sa njima svi u jedan glas kazu da nikada sebi nemogu oprostiti zasto su ostali ili nismo se mi borili za ovo sto sada imamo.Naravno da ce neko pokusati poreci to ali taj ili je totalno neinformisan ili sljep.
Lako je otici, ali je teze sjediti i boriti se za tacnu informaciju, postovanje istorije, davati pozitivne komentare, i slicno.
Ali prije sto odes:
(a) Istina ne moze biti manja nego 100%.
(b) Ne mozes generalno tvrditi nesto o misljenju drugih.
-
St.Germain
*ebo me svako ako sam ja skonto o cemu se ovdje radiDrito wrote:Sve nacije (osim Bosnjaka)koje su prezivjele teror cetnika u ratu sada 2005(i svih godina ranije nakon rata) kada pricas sa njima svi u jedan glas kazu da nikada sebi nemogu oprostiti zasto su ostali ili nismo se mi borili za ovo sto sada imamo.Naravno da ce neko pokusati poreci to ali taj ili je totalno neinformisan ili sljep...
-
St.Germain
evo necu vise ovdje nijedne...bio sam neredovan na nastavi u zadnje vrijeme
-
St.Germain
e pa zato su krivi moji moderatoripitt wrote:Jesi i za to ces ukor dobitSt.Germain wrote:evo necu vise ovdje nijedne...bio sam neredovan na nastavi u zadnje vrijeme:D Sto nisi zaduzio nekog da prati za tebe i uzima notes?
:D
(PS. crvena strijela i bijeli oblak su pozvani na informativni)
-
rajvosa
#15 Re: 100% istina...
Drito wrote:Sve nacije (osim Bosnjaka)koje su prezivjele teror cetnika u ratu sada 2005(i svih godina ranije nakon rata) kada pricas sa njima svi u jedan glas kazu da nikada sebi nemogu oprostiti zasto su ostali ili nismo se mi borili za ovo sto sada imamo.Naravno da ce neko pokusati poreci to ali taj ili je totalno neinformisan ili sljep.
-
St.Germain
tajnipitt wrote:Kakvi su to divljacki kodovi:D:D
(velika bara sara po kokosinjcu, potreban grom sa Trebevica
-
St.Germain
evo da se slozim s kolegompitt wrote:I to st okazes...valja deverat sa hajvnima poput mene koji jedva sa sobom izdrze:D
-
St.Germain
ma ti si pod sihirimapitt wrote:Jeste supci...de me banirajte.....vidite da samo-odvikavanje ne fercera:D
ti ces otici kad MI to odlucimo