100% BALKAN

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

Saian

Post by Saian »

al provale su ti, one su 100% slovenske, sta jes jes :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

buhtelj, eno ste izgubili u davis kupu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Saian

Post by Saian »

mraVOjed wrote:buhtelj, eno ste izgubili u davis kupu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
nemoj mu samo rec da je Ljubicic kriv, to ce mu bit dupla depra :D :D :D
MRAVOJED

Post by MRAVOJED »

:D ne javlja se :D nismo poslali po 100 eura s porukom :D
gavrilo

Post by gavrilo »

buhtelj wrote:A inace Gavrilo, tebe sam vec dulje vrijeme mislio pitati da ti stari nije mopzda duhovnik jer si pretjerano duhovit sa svjom zajebancijama
:lol: :lol: :lol: :lol:
a cuj :oops: eto nama primitivnim bosancima je ta moja zajebancija smijesna :D
gavrilo

Post by gavrilo »

Saian wrote:al provale su ti, one su 100% slovenske, sta jes jes :D :D
i tako se vratismo na temu

100 % balkan :lol:

htjeli to oni li ne :oops: evropa ih smatra balkanom :D
Tulipan

Post by Tulipan »

buhtelj wrote:
gavrilo wrote:
buhtelj wrote: I vi moje jer ste malo gdje dobrodosli gosti :oops: :oops:

sta mislis... ko je vise dobro dosao... svajcarac i amerikanac ili jedan obicni slovencic :wink: :D
Imamo kesa i svi nas vole :lol: :lol: ....osobito na prostorima ex -Yuge...smo bilo kamo, da idemo kao doma....mercator, prodaju se samo slovenski produkti :-) :-) :-)
U Mercatoru koliko se sjećam omjer proizvoda bi trebao biti pola pola. Možda se u BiH ne poštuje ali ovdje u Srbiji ne mogu baš svakoga jebavati u zdrav mozak. Svega su 3 Merkatora u Srbiji. Prije neki dan su otvorili još 2 , jedan u Zemunu i jedan u Čačku. U drugim diskontima, shopping centrima, supermarketima i minimarketima slovenačkim proizvodima ni traga nema.
buhtelj

Post by buhtelj »

Tulipan wrote:
buhtelj wrote:
gavrilo wrote:
sta mislis... ko je vise dobro dosao... svajcarac i amerikanac ili jedan obicni slovencic :wink: :D
Imamo kesa i svi nas vole :lol: :lol: ....osobito na prostorima ex -Yuge...smo bilo kamo, da idemo kao doma....mercator, prodaju se samo slovenski produkti :-) :-) :-)
U Mercatoru koliko se sjećam omjer proizvoda bi trebao biti pola pola. Možda se u BiH ne poštuje ali ovdje u Srbiji ne mogu baš svakoga jebavati u zdrav mozak. Svega su 3 Merkatora u Srbiji. Prije neki dan su otvorili još 2 , jedan u Zemunu i jedan u Čačku. U drugim diskontima, shopping centrima, supermarketima i minimarketima slovenačkim proizvodima ni traga nema.
Znaci u Srbiji dobro zivite...pa zasto onda darujete sve za SLO radni vizum...i to za naslabije placane poslove..WC cleaners ?
gavrilo

Post by gavrilo »

ej ba slovenac ne kenjaj... zasto slovenci dolaze u svajcarsku da rade najgore poslove? sada kada ste u eu ima te bolje sanse...

think about it
Tulipan

Post by Tulipan »

@buhtelj

Koja Slovenija?

Kroz Sloveniju im treba tranzitna viza? Zato traže vize a ne da bi željeli useljenje u Sloveniju?

Što bi neko želio u Sloveniju kada je odmah iza Slovenije razvijena Evropa. Imaš da biraš od Austrije, Švice, Italije itd. Samo je prethodno potrebno proći Sloveniju mada je možeš i zaobići preko Mađarske zbog dobroćudnih slovenačkih carinika.
buhtelj

Post by buhtelj »

Tulipan wrote:@buhtelj

Koja Slovenija?

Kroz Sloveniju im treba tranzitna viza? Zato traže vize a ne da bi željeli useljenje u Sloveniju?

Što bi neko želio u Sloveniju kada je odmah iza Slovenije razvijena Evropa. Imaš da biraš od Austrije, Švice, Italije itd. Samo je prethodno potrebno proći Sloveniju mada je možeš i zaobići preko Mađarske zbog dobroćudnih slovenačkih carinika.
Tesko ti bilo sto kazem jer ocito ne poznas situaciju tu....Srba je kao dreka u Sloveniji. Poznam neke decke koji su radili u Hermes Softlabu...kada su se odlucili, da ce dati otkaz strancima...su bili spremni od programera postati cistaci...sve za VIZUM....
Tulipan

Post by Tulipan »

buhtelj wrote:
Tulipan wrote:@buhtelj

Koja Slovenija?

Tesko ti bilo sto kazem jer ocito ne poznas situaciju tu....Srba je kao dreka u Sloveniji. Poznam neke decke koji su radili u Hermes Softlabu...kada su se odlucili, da ce dati otkaz strancima...su bili spremni od programera postati cistaci...sve za VIZUM....
Vala ja ne bih u Sloveniju ni da mi plate.
gavrilo

Post by gavrilo »

slovenac ... odgovori mi zasto vi inferiorni slovencici dolazite da cistite wc-e u svajcarskoj?
buhtelj

Post by buhtelj »

gavrilo wrote:slovenac ... odgovori mi zasto vi inferiorni slovencici dolazite da cistite wc-e u svajcarskoj?
Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci. Inace Slovenci su jedan od naroda koji najmanje imigrira...previse nam je dobra doma :lol: :lol:
BTW: U Svici su za faktor 2.5 bolje place nego u SLO. A cijenje hrane/tehnike su priblizno za isti faktor vece.
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci..idemo bilo kamo pozelimo i ak radis kupis manje vise sve...Zar nije to dovoljno?
G.O.D.

Post by G.O.D. »

hahahahahahahahah
blentavo...loooodo
gavrilo

Post by gavrilo »

buhtelj wrote:Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci.
vidim svojim ocima :)

BTW: U Svici su za faktor 2.5 bolje place nego u SLO. A cijenje hrane/tehnike su priblizno za isti faktor vece.
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci.
:lol: :lol: :lol:

slovenec... ne kenjaj :wink:

imam ja familiju u sloveniji (koja zivi btw vrlo dobro) i nemoj da se varas da ja ne znam kako je kod vas 8-)

mislim bolje je nego u hrvataskoj, scg i bih... ali nije ni blizu svajcarske :wink:
buhtelj

Post by buhtelj »

gavrilo wrote:
buhtelj wrote:Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci.
vidim svojim ocima :)

Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci.
:lol: :lol: :lol:

slovenec... ne kenjaj :wink:

imam ja familiju u sloveniji (koja zivi btw vrlo dobro) i nemoj da se varas da ja ne znam kako je kod vas 8-)

mislim bolje je nego u hrvataskoj, scg i bih... ali nije ni blizu svajcarske :wink:

Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch) i nisam dobio feeling, da je bolje nego tu na IJS (http://www.ijs.si).....
Ovisi kako gledas na Slovenace..a su to Miha, Matjaz, Rok....ali Mujo i Haso, koji su dobili drzavljanstvo i ostisli vani da rade...Za ove zadnje vjerujem da jih ima. :-)
mr2

Post by mr2 »

buhtelj wrote:
gavrilo wrote:slovenac ... odgovori mi zasto vi inferiorni slovencici dolazite da cistite wc-e u svajcarskoj?
Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci. Inace Slovenci su jedan od naroda koji najmanje imigrira...previse nam je dobra doma :lol: :lol:
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci..idemo bilo kamo pozelimo i ak radis kupis manje vise sve...Zar nije to dovoljno?
vjeruj mi da pola belgijanaca,holandana......ne zna razliku izmedu slovacke...i slovenije.....daj ne furaj te se....vas malte ne i ne priznaju za evropljanje.....mislim nemate euro...na austriskoj strani granica....nemate pravo useljenja u neku od starih eu clanica.....sa tim da i kasnije naprimjer holandija ima pravo veta.....ukoliko budete trazili vise :lol: :lol: :lol:
gavrilo

Post by gavrilo »

buhtelj wrote:Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch)
picko jedna... bio si u cirihu a nisi se javio da odemo na kafu :)
Ovisi kako gledas na Slovenace..a su to Miha, Matjaz, Rok....ali Mujo i Haso, koji su dobili drzavljanstvo i ostisli vani da rade...Za ove zadnje vjerujem da jih ima. :-)

ja stvarno ne znam koji je tebi... objasni ti meni zasto mrzis toliko bosance :-?
buhtelj

Post by buhtelj »

gavrilo wrote:
buhtelj wrote:Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch)
picko jedna... bio si u cirihu a nisi se javio da odemo na kafu :)

ja stvarno ne znam koji je tebi... objasni ti meni zasto mrzis toliko bosance :-?
Gavrilo ne mrzim nikoga....iskreno me boli kaj si i tko si..ako si kul si kul i to je sve...imam ful frendova iz Sarajeva (susjedi i frendovi iz osnovne skole) ...evo kao dokaz sljedeci put kada budem na PSI idemo na kavu i pivo i u Zik Zak (mislim da je nesto tako?)... :):)
gavrilo

Post by gavrilo »

ma kakav zic zac ... odvescu ja tebe tamo gdje su zene :)

uglavnom javi se ... 8)
Post Reply