100% BALKAN
-
Tulipan
U Mercatoru koliko se sjećam omjer proizvoda bi trebao biti pola pola. Možda se u BiH ne poštuje ali ovdje u Srbiji ne mogu baš svakoga jebavati u zdrav mozak. Svega su 3 Merkatora u Srbiji. Prije neki dan su otvorili još 2 , jedan u Zemunu i jedan u Čačku. U drugim diskontima, shopping centrima, supermarketima i minimarketima slovenačkim proizvodima ni traga nema.buhtelj wrote:Imamo kesa i svi nas volegavrilo wrote:buhtelj wrote: I vi moje jer ste malo gdje dobrodosli gosti![]()
sta mislis... ko je vise dobro dosao... svajcarac i amerikanac ili jedan obicni slovencic![]()
![]()
....osobito na prostorima ex -Yuge...smo bilo kamo, da idemo kao doma....mercator, prodaju se samo slovenski produkti
![]()
![]()
-
buhtelj
Znaci u Srbiji dobro zivite...pa zasto onda darujete sve za SLO radni vizum...i to za naslabije placane poslove..WC cleaners ?Tulipan wrote:U Mercatoru koliko se sjećam omjer proizvoda bi trebao biti pola pola. Možda se u BiH ne poštuje ali ovdje u Srbiji ne mogu baš svakoga jebavati u zdrav mozak. Svega su 3 Merkatora u Srbiji. Prije neki dan su otvorili još 2 , jedan u Zemunu i jedan u Čačku. U drugim diskontima, shopping centrima, supermarketima i minimarketima slovenačkim proizvodima ni traga nema.buhtelj wrote:Imamo kesa i svi nas volegavrilo wrote:
sta mislis... ko je vise dobro dosao... svajcarac i amerikanac ili jedan obicni slovencic![]()
![]()
....osobito na prostorima ex -Yuge...smo bilo kamo, da idemo kao doma....mercator, prodaju se samo slovenski produkti
![]()
![]()
-
Tulipan
@buhtelj
Koja Slovenija?
Kroz Sloveniju im treba tranzitna viza? Zato traže vize a ne da bi željeli useljenje u Sloveniju?
Što bi neko želio u Sloveniju kada je odmah iza Slovenije razvijena Evropa. Imaš da biraš od Austrije, Švice, Italije itd. Samo je prethodno potrebno proći Sloveniju mada je možeš i zaobići preko Mađarske zbog dobroćudnih slovenačkih carinika.
Koja Slovenija?
Kroz Sloveniju im treba tranzitna viza? Zato traže vize a ne da bi željeli useljenje u Sloveniju?
Što bi neko želio u Sloveniju kada je odmah iza Slovenije razvijena Evropa. Imaš da biraš od Austrije, Švice, Italije itd. Samo je prethodno potrebno proći Sloveniju mada je možeš i zaobići preko Mađarske zbog dobroćudnih slovenačkih carinika.
-
buhtelj
Tesko ti bilo sto kazem jer ocito ne poznas situaciju tu....Srba je kao dreka u Sloveniji. Poznam neke decke koji su radili u Hermes Softlabu...kada su se odlucili, da ce dati otkaz strancima...su bili spremni od programera postati cistaci...sve za VIZUM....Tulipan wrote:@buhtelj
Koja Slovenija?
-
Tulipan
Vala ja ne bih u Sloveniju ni da mi plate.buhtelj wrote:Tesko ti bilo sto kazem jer ocito ne poznas situaciju tu....Srba je kao dreka u Sloveniji. Poznam neke decke koji su radili u Hermes Softlabu...kada su se odlucili, da ce dati otkaz strancima...su bili spremni od programera postati cistaci...sve za VIZUM....Tulipan wrote:@buhtelj
Koja Slovenija?
-
buhtelj
Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci. Inace Slovenci su jedan od naroda koji najmanje imigrira...previse nam je dobra domagavrilo wrote:slovenac ... odgovori mi zasto vi inferiorni slovencici dolazite da cistite wc-e u svajcarskoj?
BTW: U Svici su za faktor 2.5 bolje place nego u SLO. A cijenje hrane/tehnike su priblizno za isti faktor vece.
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci..idemo bilo kamo pozelimo i ak radis kupis manje vise sve...Zar nije to dovoljno?
-
gavrilo
vidim svojim ocimabuhtelj wrote:Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci.
BTW: U Svici su za faktor 2.5 bolje place nego u SLO. A cijenje hrane/tehnike su priblizno za isti faktor vece.
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci.
slovenec... ne kenjaj
imam ja familiju u sloveniji (koja zivi btw vrlo dobro) i nemoj da se varas da ja ne znam kako je kod vas
mislim bolje je nego u hrvataskoj, scg i bih... ali nije ni blizu svajcarske
-
buhtelj
gavrilo wrote:vidim svojim ocimabuhtelj wrote:Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci.
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci.![]()
![]()
![]()
slovenec... ne kenjaj
imam ja familiju u sloveniji (koja zivi btw vrlo dobro) i nemoj da se varas da ja ne znam kako je kod vas![]()
mislim bolje je nego u hrvataskoj, scg i bih... ali nije ni blizu svajcarske
Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch) i nisam dobio feeling, da je bolje nego tu na IJS (http://www.ijs.si).....
Ovisi kako gledas na Slovenace..a su to Miha, Matjaz, Rok....ali Mujo i Haso, koji su dobili drzavljanstvo i ostisli vani da rade...Za ove zadnje vjerujem da jih ima.
-
mr2
vjeruj mi da pola belgijanaca,holandana......ne zna razliku izmedu slovacke...i slovenije.....daj ne furaj te se....vas malte ne i ne priznaju za evropljanje.....mislim nemate euro...na austriskoj strani granica....nemate pravo useljenja u neku od starih eu clanica.....sa tim da i kasnije naprimjer holandija ima pravo veta.....ukoliko budete trazili visebuhtelj wrote:Ne znam gdje si dobio taj info, da su slovenci wc cleaneri u Svci. Inace Slovenci su jedan od naroda koji najmanje imigrira...previse nam je dobra domagavrilo wrote:slovenac ... odgovori mi zasto vi inferiorni slovencici dolazite da cistite wc-e u svajcarskoj?![]()
![]()
Tak ak malo matematike ukljucis si priblizno na istom.....nemamo kesa kao Svica ali ne zivimo slabije nego svicarci..idemo bilo kamo pozelimo i ak radis kupis manje vise sve...Zar nije to dovoljno?
-
gavrilo
picko jedna... bio si u cirihu a nisi se javio da odemo na kafubuhtelj wrote:Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch)
Ovisi kako gledas na Slovenace..a su to Miha, Matjaz, Rok....ali Mujo i Haso, koji su dobili drzavljanstvo i ostisli vani da rade...Za ove zadnje vjerujem da jih ima.
ja stvarno ne znam koji je tebi... objasni ti meni zasto mrzis toliko bosance
-
buhtelj
Gavrilo ne mrzim nikoga....iskreno me boli kaj si i tko si..ako si kul si kul i to je sve...imam ful frendova iz Sarajeva (susjedi i frendovi iz osnovne skole) ...evo kao dokaz sljedeci put kada budem na PSI idemo na kavu i pivo i u Zik Zak (mislim da je nesto tako?)...gavrilo wrote:picko jedna... bio si u cirihu a nisi se javio da odemo na kafubuhtelj wrote:Ja sam prosli tjedan radio na PSI (http://www.psi.ch)
ja stvarno ne znam koji je tebi... objasni ti meni zasto mrzis toliko bosance