karanana wrote:
od tebe nisam ništa drugo ni očekivao
karanana wrote:
taj bi se grah lako mogao pretvoriti u gasnu komoru kada se to sve pocne variti.lady midnight wrote:poshto bi to kod mene morao biti poprilichno veliki stol, ja bih susret uprilichila negdje u velikom shatoru... kako i dolikuje sastancima plemenskog karaktera:D:D:D sa velikim izborom ica i pica, ukljuchujuci: kaHvu, kafu i kavu
, tequillu, zhilavku i blatinu, cassillero del diablo (merlot), jabukovachu, lozu, palachinke, przhenice, breskvice, chokoladu od panna cotte (neko bi se valjda smilovao
:D), bezalkoholnu pivu (ista je k'o sarajevska
), toplu chokoladu, grah
, hrpu grickalica, curry sa piletinom, sarmice i punjene paprike, salatu od hobotnice, kvrgushu, suho meso, cheesecake, spaghetti bolognese, soju i alge, puru sa hercegovachkim suhim sirom (iz mijeha
)... nashla bi se i pokoja iz amsterdama proshvercovana shkija
, a za stol bi bili pozvani oni najinteresantniji, zna se
koji ce se vec pronaci u navedenim specijalitetima
:D i koji su, naravno, uvijek slobodni da dodju sa pratnjom, samo nek se pleme shiri
![]()
![]()
:D:D
nema zeljanicelady midnight wrote:poshto bi to kod mene morao biti poprilichno veliki stol, ja bih susret uprilichila negdje u velikom shatoru... kako i dolikuje sastancima plemenskog karaktera:D:D:D sa velikim izborom ica i pica, ukljuchujuci: kaHvu, kafu i kavu
, tequillu, zhilavku i blatinu, cassillero del diablo (merlot), jabukovachu, lozu, palachinke, przhenice, breskvice, chokoladu od panna cotte (neko bi se valjda smilovao
), toplu chokoladu, grah
, hrpu grickalica, curry sa piletinom, sarmice i punjene paprike, salatu od hobotnice, kvrgushu, suho meso, cheesecake, spaghetti bolognese, soju i alge, puru sa hercegovachkim suhim sirom (iz mijeha
:D i koji su, naravno, uvijek slobodni da dodju sa pratnjom, samo nek se pleme shiri
![]()
![]()
jejdilady midnight wrote:poshto bi to kod mene morao biti poprilichno veliki stol, ja bih susret uprilichila negdje u velikom shatoru... kako i dolikuje sastancima plemenskog karaktera:D:D:D sa velikim izborom ica i pica, ukljuchujuci: kaHvu, kafu i kavu
), toplu chokoladu, grah
![]()
![]()
ima, naraFnoBea_Trix wrote:jejdilady midnight wrote:poshto bi to kod mene morao biti poprilichno veliki stol, ja bih susret uprilichila negdje u velikom shatoru... kako i dolikuje sastancima plemenskog karaktera:D:D:D sa velikim izborom ica i pica, ukljuchujuci: kaHvu, kafu i kavu
), toplu chokoladu, grah
![]()
![]()
![]()
ima li u klanu neko ko zna da svira i pjeva![]()
nemoj mene gledati
ma ti si vec pozvanpitt wrote:paprike punjene sirom.....sjenickim naravno za breeza:D:D
A cuj cassillero del diablo .....volis chileanska:D:D Moze li jedan bidun chiantia....da se sam pozovem na taj plemenski teferich
u rubrici "Mikrofon je vas!"pitt wrote:ima dajdzinca......u sjajnom minjakuBea_Trix wrote:
jejdi![]()
ima li u klanu neko ko zna da svira i pjeva![]()
nemoj mene gledati
:D:D:D
dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote:poguram te i jaBea_Trix wrote:oki doki, me likes it![]()
![]()
![]()
![]()
znaci, ja dolazim sa omanjim kamioncicem cigararaznih
![]()
jesam li ja pozvana uopste?Bea_Trix wrote:dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote:poguram te i jaBea_Trix wrote:oki doki, me likes it![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
treba li vam i zaliha dede s kaputom?Bea_Trix wrote:dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote:poguram te i jaBea_Trix wrote:oki doki, me likes it![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mislim da bi morte ovdje mogao pomoci...Bea_Trix wrote:dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote:poguram te i jaBea_Trix wrote:oki doki, me likes it![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
stripiii wrote:Mislim da bi morte ovdje mogao pomoci...Bea_Trix wrote:dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote: poguram te i ja:D:D
chuj pitanjaTesssa wrote:jesam li ja pozvana uopste?Bea_Trix wrote:dva mala kamioncica cigara comin' right upTesssa wrote: poguram te i ja(fali mi smajli sto trepce ocima
)