nevjerovatno, surfam citav dan, i tefetrsiem tu i tamo neke likove i to je to
produktivnost uf
da li je to moguce!!
Zadig wrote:Deset sati vec sjedim na ovom poslu i ljudi vjerujte mi da NISTA NISAM URADIO AMA BAS NISTA NITI JEDAN E MAIL NISAM POSLAO AMA NISTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
nevjerovatno, surfam citav dan, i tefetrsiem tu i tamo neke likove i to je to
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
produktivnost uf
![]()
da li je to moguce!!
Pa da,Zadig wrote:pritom je AMERICKA firma u pitanju
pssssst
pitt wrote:Bolje ti je posao trazi....zgubidaneZadig wrote:pitt u stvari regrutuje ljude da rade za FOX news, i za sada mu pravo dobro ide.pitt wrote:Meni ne treba....imam ja lokalnih hamala:D
Mahalasa kao u prici
ma, vidjecemo ko ima jace zivce, ja ili establišment.Pa da,
može tako kod Amerikanaca!!!!
Kod mene, rad, rad, i samo rad...
I fiksno radno vrijeme!!!
Very Happy
Ko Njemačka firma, šta ćeš...
No, trebal zapisivat" brojeve,
Sad će Bingo!
Cool
I koliko to vjeruješ Pittu?Zadig wrote:ma, vidjecemo ko ima jace zivce, ja ili establišment.Pa da,
može tako kod Amerikanaca!!!!
Kod mene, rad, rad, i samo rad...
I fiksno radno vrijeme!!!
Very Happy
Ko Njemačka firma, šta ćeš...
No, trebal zapisivat" brojeve,
Sad će Bingo!
Cool
![]()
Znaci igraju se i igre na srecu, ok, tefterisem uredno hobije i zanimanja
samo te gledam zachatavam, i crpim informacije
![]()
imam i dousnika koji part tajm radi za mene, pitt mi ga preporucio, pozlatio mu se mis dabogda
Ne ja.
Mislila sam da tebi možda treba pomoć, obzirom da si na poslu, pa ne možeš gledati Bingo, a u iščekivanju si da li si dobio glavni zgoditak!!!
![]()
Dobro dajte ljudi "povucite" i mene u te sretne zemljeneko iz mase wrote:da vam NAMAH kazem, i ja sam vam tu negdje, od 5 sati posla (ako ustanem oko 12) radim punih 20 min, ostalo po forumima provedem
i neko kaze da amerika nevalja
i pitas se zasto bosna propadaneko iz mase wrote:da vam NAMAH kazem, i ja sam vam tu negdje, od 5 sati posla (ako ustanem oko 12) radim punih 20 min, ostalo po forumima provedem
i neko kaze da amerika nevalja