Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
rado_vidjen wrote:po vasem izboru. ozbiljno pratim fudbal otkako je struja dosla pa zato otprilike obuhvatam period poslije rata do danasnjeg dana. na spisku mogu biti igraci koji danas i nisu u nekoj formi, ali su imali u kontinuitetu najmanje tri izvrsne sezone (to neka bude polazni kriterij svima, u licne ukuse ne ulazim)
poslije dugog razmisljanja evo spiska :
Luis nazario de lima Ronaldo
T. Henry
Z. Zidane
Ronaldinho
Rivaldo
C. Ronaldo
F. Totti
F. Lampard
G. Batistuta
S. Gerrard
nema nekih iznenadjenja, mada su se neki prosvercali zbog mojih licnih simpatija ..odbrambeni igraci mi nisu zanimljivi
Where is Messi? I think he's much better than C. Ronaldo
rado_vidjen wrote:po vasem izboru. ozbiljno pratim fudbal otkako je struja dosla pa zato otprilike obuhvatam period poslije rata do danasnjeg dana. na spisku mogu biti igraci koji danas i nisu u nekoj formi, ali su imali u kontinuitetu najmanje tri izvrsne sezone (to neka bude polazni kriterij svima, u licne ukuse ne ulazim)
T. Henry
Z. Zidane
Ronaldinho
Rivaldo
C. Ronaldo
F. Totti
F. Lampard
G. Batistuta
S. Gerrard
nema nekih iznenadjenja, mada su se neki prosvercali zbog mojih licnih simpatija ..odbrambeni igraci mi nisu zanimljivi
Where is Messi? I think he's much better than C. Ronaldo
T. Henry
Z. Zidane
Ronaldinho
Rivaldo
C. Ronaldo
F. Totti
F. Lampard
G. Batistuta
S. Gerrard
Golman - Kan
Zadnja Linija - Cafu, Nesta, Teri , Roberto Karlos
Veza: Gerard - zadnji vezni, Cristian Ronaldo - desno, Zidane - ofanzivni vezni, Mesi - lijevo
Napad - Ibrahimovic , Ronaldo
Rezerve - Bufon, Maldini, Kaka, Ronaldinjo, Makalele
ev onako neki koji su bas bili igracine pa makar i ak su zavrsili karijere '97 il tako nesh
bez ikakvih simpatija cu
zidane
van nistelrooy
c.ronaldo
andy moller
ballack
kahn
romario
ronaldo
del piero
raul
eh sad bih ovde npr gerrard,efenberg,henry,r.baggio i seedorf mogli se mijenjati s nekima jer su fkt na granici al eto ovo je nekih mojih 10 najboljih po uspjesima na svim nivoima onako na prvu