Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Belminator wrote:Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene
Cuo sam ja za srpski inat ali i vidio kako taj inat je pukao protiv Azarbejđana... a postoji ruku na srce i bosanski inat pa ga se mi posle Danske na Kosevu rijesimo neka bolje je igrati mozgom nego pustiti da te nosi inat...
Belminator wrote:Cuo sam ja za srpski inat ali i vidio kako taj inat je pukao protiv Azarbejđana... a postoji ruku na srce i bosanski inat pa ga se mi posle Danske na Kosevu rijesimo neka bolje je igrati mozgom nego pustiti da te nosi inat...
Meni se je taj inat svidio u Zagrebu 2000. godine. To je bila noć za pamćenje.
helo wrote:Pa vi pojma nemate baš tim ljudima što imaju milione njima je veača marka, nego bilo kome od nas ovdje a 20. 000 maraka ili 10. 000 eura nije malo ni BIll Gejcu ta suma verujte i on bi se naguzio za te pare.
Jooj dobra ova .
U sljedecoj reinkarnaciji cu se zvati Bil,GejC Bil.
Belminator wrote:Sta znas mozda su se i Hrvati tu noc inatili a ebi ga neko mora ispusiti vlastiti inat, pa sudbina odredi da to budu oni
Ja bih volio da to bude Behadija.
Eeeee moracu da te razocaram sa dvije stvari, pa da krenemo redom
Na veliku zalost ( tvoju naravno ) Behadija u srijedu navecer ispunjava zelje samo građanima Federacije a druga je da se mi ipak po svemu sudeci necemo inatiti, samo nas zanimaju 3 boda a politici i inatu prouzrokovanom istim tim sranjem se vracamo nakon sto se otrjeznimo, mozda tamo u iducu srijedu tek
Belminator wrote:Sta znas mozda su se i Hrvati tu noc inatili a ebi ga neko mora ispusiti vlastiti inat, pa sudbina odredi da to budu oni
Ja bih volio da to bude Behadija.
Eeeee moracu da te razocaram sa dvije stvari, pa da krenemo redom
Na veliku zalost ( tvoju naravno ) Behadija u srijedu navecer ispunjava zelje samo građanima Federacije a druga je da se mi ipak po svemu sudeci necemo inatiti, samo nas zanimaju 3 boda a politici i inatu prouzrokovanom istim tim sranjem se vracamo nakon sto se otrjeznimo, mozda tamo u iducu srijedu tek
Prije nego skočiš reci hop!
Nemoj da upravo ti budeš taj koji će gasiti tugu litrama alkohola.
Meni jedna stvar nije jasna. Kako to odjednom da BH navijači mogu u Beograd a kada se je igralo u Sarajevu nije bilo dozvoljeno da iko dođe iz Beograda a umjesto njih su došli navijači sa one strane dejtonske granice.
Naravno, naravno ja sam vec izrazio zadovoljstvo sa postignutim trecim mjestom u super jakoj grupi, ipak ostaviti Belgiju koju smo i sami smatrali velesilom naspram nas pet bodova iza sebe za mladu ekipu poput Bosne i Hercegovine je veliki uspjeh... a ovo sto sam ja naveo to je onako iskren da budem malo i nerealan pogled u blisku buducnost, no opet ponavljam nije i nemoguc. Samo sam zaboravio da kazem ako bog da... e mozda ces ti sada reci kako je bolje da sam rekao da bog da ali neka je i tako dok postoje i mikroskopske sanse one su ostvarljive, pa se je nama naravno i nadati...
Belminator wrote:Naravno, naravno ja sam vec izrazio zadovoljstvo sa postignutim trecim mjestom u super jakoj grupi, ipak ostaviti Belgiju koju smo i sami smatrali velesilom naspram nas pet bodova iza sebe za mladu ekipu poput Bosne i Hercegovine je veliki uspjeh... a ovo sto sam ja naveo to je onako iskren da budem malo i nerealan pogled u blisku buducnost, no opet ponavljam nije i nemoguc. Samo sam zaboravio da kazem ako bog da... e mozda ces ti sada reci kako je bolje da sam rekao da bog da ali neka je i tako dok postoje i mikroskopske sanse one su ostvarljive, pa se je nama naravno i nadati...
Svako se nada. Ja sam i sinoć protiv Litvanije govorio da se nadam a ne da će SCG dobiti. Nikada ne govorim unaprijed da ćemo dobiti.