10.000 Eura nagrada

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Sarafcina

Post by Sarafcina »

Davy Crockett wrote:
Belminator wrote:Bez zezanja, istina je da Srbija ima tu prednost domaceg terena i da je eto za nijansu kvalitetnija selekcija ( a ne toliko kvalitetnija kao sto je velicaju po serbian caffe npr. ) ali to ne mora biti presudno. Istina je i da je nasa prednost upravo ta sto nemamo nista da izgubimo na Marakani za razliku od domacina na kojeg je pritisak mnogo veci. Nama na kraju u najgorem slucaju ostaje da se zadovoljimo kakvim takvim uspjehom, dakle tim trecim mjestom, opet nekakav pomak u odnosu na proslost... svi pamtimo Kopenhagen kada smo vec otpisani otisli da odigramo pa sta bude i obrukali napuhanoga domacina, e vrlo lako se moze isto desiti i Srbiji jer kao sto mogu da vidim oni vec lete visoko i brinu se o gol razlici sa Spanijom nego sto spominju susret sa nama... a pomoc od kuce nogometa nam u svakom slucaju, ako je bude naravno a i tad ce to biti pomoc upucena Spancima pa ako budemo mi tu profitirali to je igra sudbine, dakle ta pomoc u svakom slucaju ne bi nam bila mrska. A vjeruj mi Davy ja bi bio iskren i rekao da su vas povalili, ali halal im bilo od mene :D

Jesi li ikada ti èuo za SRPSKI INAT?

Nisi oèigledno!

©to se tièe SCG i BiH, SCG jeste jaèa mada ne kao ranije a i BiH nije vi¹e kanta za napucavanje. Nado¹la je. Ali ipak mislim da neæe pobijediti u Beogradu.

Srpski inat? Ili bosanski inat? :D
Belminator

Post by Belminator »

Cuo sam ja za srpski inat ali i vidio kako taj inat je pukao protiv Azarbejđana... a postoji ruku na srce i bosanski inat pa ga se mi posle Danske na Kosevu rijesimo neka bolje je igrati mozgom nego pustiti da te nosi inat...
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:Cuo sam ja za srpski inat ali i vidio kako taj inat je pukao protiv Azarbejđana... a postoji ruku na srce i bosanski inat pa ga se mi posle Danske na Kosevu rijesimo neka bolje je igrati mozgom nego pustiti da te nosi inat...

Meni se je taj inat svidio u Zagrebu 2000. godine. To je bila noć za pamćenje.
Belminator

Post by Belminator »

Sta znas mozda su se i Hrvati tu noc inatili a ebi ga neko mora ispusiti vlastiti inat, pa sudbina odredi da to budu oni :roll:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:Sta znas mozda su se i Hrvati tu noc inatili a ebi ga neko mora ispusiti vlastiti inat, pa sudbina odredi da to budu oni :roll:
Ja bih volio da to bude Behadija. :D :D :D :D :D
stelium

Post by stelium »

helo wrote:Pa vi pojma nemate baš tim ljudima što imaju milione njima je veača marka, nego bilo kome od nas ovdje a 20. 000 maraka ili 10. 000 eura nije malo ni BIll Gejcu ta suma verujte i on bi se naguzio za te pare. :)
Jooj dobra ova :D .
U sljedecoj reinkarnaciji cu se zvati Bil,GejC Bil. 8-)
Belminator

Post by Belminator »

Davy Crockett wrote:
Belminator wrote:Sta znas mozda su se i Hrvati tu noc inatili a ebi ga neko mora ispusiti vlastiti inat, pa sudbina odredi da to budu oni :roll:
Eeeee moracu da te razocaram sa dvije stvari, pa da krenemo redom :D

Na veliku zalost ( tvoju naravno :D ) Behadija u srijedu navecer ispunjava zelje samo građanima Federacije a druga je da se mi ipak po svemu sudeci necemo inatiti, samo nas zanimaju 3 boda a politici i inatu prouzrokovanom istim tim sranjem se vracamo nakon sto se otrjeznimo, mozda tamo u iducu srijedu tek :?
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:
Davy Crockett wrote:
Eeeee moracu da te razocaram sa dvije stvari, pa da krenemo redom :D

Na veliku zalost ( tvoju naravno :D ) Behadija u srijedu navecer ispunjava zelje samo građanima Federacije a druga je da se mi ipak po svemu sudeci necemo inatiti, samo nas zanimaju 3 boda a politici i inatu prouzrokovanom istim tim sranjem se vracamo nakon sto se otrjeznimo, mozda tamo u iducu srijedu tek :?
Prije nego skočiš reci hop!

Nemoj da upravo ti budeš taj koji će gasiti tugu litrama alkohola. :D :D :D :D :D
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Meni jedna stvar nije jasna. Kako to odjednom da BH navijači mogu u Beograd a kada se je igralo u Sarajevu nije bilo dozvoljeno da iko dođe iz Beograda a umjesto njih su došli navijači sa one strane dejtonske granice.
Belminator

Post by Belminator »

Naravno, naravno ja sam vec izrazio zadovoljstvo sa postignutim trecim mjestom u super jakoj grupi, ipak ostaviti Belgiju koju smo i sami smatrali velesilom naspram nas pet bodova iza sebe za mladu ekipu poput Bosne i Hercegovine je veliki uspjeh... a ovo sto sam ja naveo to je onako iskren da budem malo i nerealan pogled u blisku buducnost, no opet ponavljam nije i nemoguc. Samo sam zaboravio da kazem ako bog da... e mozda ces ti sada reci kako je bolje da sam rekao da bog da ali neka je i tako dok postoje i mikroskopske sanse one su ostvarljive, pa se je nama naravno i nadati...
memo78

Post by memo78 »

Davy sispopu Barbarezu :lol:
Davy Crockett

Post by Davy Crockett »

Belminator wrote:Naravno, naravno ja sam vec izrazio zadovoljstvo sa postignutim trecim mjestom u super jakoj grupi, ipak ostaviti Belgiju koju smo i sami smatrali velesilom naspram nas pet bodova iza sebe za mladu ekipu poput Bosne i Hercegovine je veliki uspjeh... a ovo sto sam ja naveo to je onako iskren da budem malo i nerealan pogled u blisku buducnost, no opet ponavljam nije i nemoguc. Samo sam zaboravio da kazem ako bog da... e mozda ces ti sada reci kako je bolje da sam rekao da bog da ali neka je i tako dok postoje i mikroskopske sanse one su ostvarljive, pa se je nama naravno i nadati...

Svako se nada. Ja sam i sinoć protiv Litvanije govorio da se nadam a ne da će SCG dobiti. Nikada ne govorim unaprijed da ćemo dobiti.
edu

Post by edu »

zabranjeno bilo nekome iz beograda da dodje u sarajevo na tekmu - LAŽ!
Post Reply