Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
e ljudi sad moram ić'.
evo još samo jedno pitanje za cyprusa a nastavićemo tamo gdje smo stali sutra ili neki drugi dan , uglavnom sve je priteftereno dokle je ko dogur'o
AC_grom_DC wrote:
Koji veoma poznati pjevač glumi genija Nikolu Teslu u filmu o mađioničarima reditelja Cristophera Nolana pod nazivom ''The Prestige'' ?
a- Sting b- David Bowie
c- Eric Clapton
1-27 1 pr.
AC_grom_DC wrote:
Koji veoma poznati pjevač glumi genija Nikolu Teslu u filmu o mađioničarima reditelja Cristophera Nolana pod nazivom ''The Prestige'' ?
a- Sting b- David Bowie
c- Eric Clapton
1-27 1 pr.
plain vanilla wrote:
color=#BF00FF]Vrsta grabežljive ribe koja živi u J. Americi, poznata po pohlepi za mesom i oštrim zubima je?[/color]
a- bakalar b- pirana
c- oslić
ma pusti ti sta ja pricam, ja to onako
ma ne ...ono...samo me zanima...nisam mislio ništa loše....daj mi ime teme koja bi tebi valjala
Njemice - hitovi 80-tih
1-99 3 pr. (bio je ovaj jedan ribar sa panonskog jezera .....nije znao)
plain vanilla wrote:
ma nije tema bitna, bitnije je kakvo me pitanje ceka unutra
hitovi
konačno da to izneseš u eter.....to je jedan od najbitnijih segmenata naše igre...koliko si puta pobjegla od naizgled ružne teme i odabrala naizgled lijepu koja je bila jako, jako ružna.....
Kako glasi naslov poznate anti-apartheid reggae pjesme iz 1988. god. koju je pjevao Eddy Grant?
a-Redemption song
b-Killer on the Rampage
c-Gimme Hope Jo'anna
plain vanilla wrote:
ma nije tema bitna, bitnije je kakvo me pitanje ceka unutra
hitovi
konačno da to izneseš u eter.....to je jedan od najbitnijih segmenata naše igre...koliko si puta pobjegla od naizgled ružne teme i odabrala naizgled lijepu koja je bila jako, jako ružna.....
Kako glasi naslov poznate anti-apartheid reggae pjesme iz 1988. god. koju je pjevao Eddy Grant?
a-Redemption song
b-Killer on the Rampage c-Gimme Hope Jo'anna
pa sta cu, moram nekako odabrati temu..a onda sta bude
plain vanilla wrote:[ Kako glasi naslov poznate anti-apartheid reggae pjesme iz 1988. god. koju je pjevao Eddy Grant?
a-Redemption song
b-Killer on the Rampage c-Gimme Hope Jo'anna
moreuzi - europski gradovi
1-89 3pr.
al će jako sporo ići jer sam u poslu a i gripa se iživljava na meni