1.Mart?
- IBM
#1 1.Mart?
Znam da do sad nije bio slucaj, al' planira li iko proslavu Dana Nezavisnosti u Sarajevu?
Mislim na javno okupljanje a ne na okrugli sto....sta vec...
-
StarScream
Bice partija za prvi Maj!!
Dan kada smo se oslobodili Srboslavije!!
-
StarScream
StarScream wrote:Bice partija za prvi Maj!!
Da se nasmijem samom sebi!!
Nekad se vise volim smijati sebi nego drugom.
1 MART
- furija Strašna
Hoće to stvarno biti neko okupljanje za Dan Nezavisnosti? Hoću i ja!
-
emmiirr
Sarajevo, 28. februar 2008.
STUDENTSKI PARLAMNET OBILJEŽAVA DAN NEZAVISNOSTI
Studentski Parlament Univerziteta u Sarajevu, krovna organizacija studentskih udruženja i legitimni predstavnik 55 000 studenata, organizira obilježavanje Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
U petak, 29. februra u 18 sati povodom Dana nezavisnosti BiH u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu (adresa: Obala Kulina bana 7/II) biće organiziran okrugli sto, kojem će prisustvovati studenti i profesori našeg Univerziteta, te druge istaknute ličnosti iz bosanskohercegovačkog društvenog i političkog života.
U subotu, 1. marta u 12 sati u kampusu Univerziteta planirano je podizanje BIH zastave, uz intoniranje državne himne.
Pozivamo sve studente i građane da svojim prisustvom uveličaju ovu značajnu svećanost.
Srdačan pozdrav
Studentski Parlament
Univerziteta u Sarajevu
STUDENTSKI PARLAMNET OBILJEŽAVA DAN NEZAVISNOSTI
Studentski Parlament Univerziteta u Sarajevu, krovna organizacija studentskih udruženja i legitimni predstavnik 55 000 studenata, organizira obilježavanje Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine.
U petak, 29. februra u 18 sati povodom Dana nezavisnosti BiH u prostorijama Rektorata Univerziteta u Sarajevu (adresa: Obala Kulina bana 7/II) biće organiziran okrugli sto, kojem će prisustvovati studenti i profesori našeg Univerziteta, te druge istaknute ličnosti iz bosanskohercegovačkog društvenog i političkog života.
U subotu, 1. marta u 12 sati u kampusu Univerziteta planirano je podizanje BIH zastave, uz intoniranje državne himne.
Pozivamo sve studente i građane da svojim prisustvom uveličaju ovu značajnu svećanost.
Srdačan pozdrav
Studentski Parlament
Univerziteta u Sarajevu
- Fiore
#15 Re: 1.Mart?
Ako osjecas ovaj daum kao najvazniji.. dodji u 13.30 na Grbavicu., stadion Zeljeznicara..IBM wrote:Znam da do sad nije bio slucaj, al' planira li iko proslavu Dana Nezavisnosti u Sarajevu?
Pozvao bih i studente nakon sto obave ceremoniju u 12h da nam se pridruze..