1. mart - Dan nezavisnosti Bosne i Hercegovine
- Vodenjak
Hvala Hanni, slazem se!hananah wrote:Sretan praznik svima
Nesto kontam - BiH ja rodjena u znaku ribe, puno bolje bi bilo da je rodjena u znaku vodenjaka ispred ribe jer je vodenjak jako prodoran i uvijek uspjesan na poslovnom planu, ili da je rodjena u znaku ovna koji je iza ribe i koji je vatren i odlucan. Medjutim, riba je jako osjetljiva, ranjiva, previse maste a malo realizacije
-
BigBoss
Mislim da si u potpunosti u pravu. U svakom slucaju svi su (vecina) drzavljani susjednih drzava, pa tako mogu birati da li da slave praznik drzave BiH ili ne.Karic wrote:Ako je tako onda ide i ovako ,
- Svim pripadnicima naroda i nacije drzave Srbije koji su drzavljani- gradjani drzave BiH Cestitam Dan nezavisnosti drzave Bosne i Hercegovine .
-Svim pripadnicima naroda i nacije Republike Hrvatske koji su drzavljani - gradjani drzave BiH Cestitam Dan nezavisnosti drzave BiH .
![]()
-
BigBoss
Zvucis ko i ovi desno orjentisani na zapadu, oni isto to kazu-za muslimane.jacasa wrote:Karicu,
Tebe niko ne tjera da zivis u zemlji u kojoj trenutno zivis. Ako ti se ne svida, pakuj kofere i idi. I nauci nesto, ovaj praznik nema veze sa nacionalnom pripadnoscu. Odnosi se na sve gradane Bosne i Hercegovine.
Sretan Dan Nezavisnosti!!!
-
BigBoss
A sta je sa Albanijom????nebi wrote:Ne,istina je kod Siptara.Ana sa tri pistolja wrote:nebi wrote: Ostali su odlucili da ignorisu istinu.
istina je kod vas bosnjaka.. jel?
nit manje brojnijeg naroda nit manje drzave nit kocopernijih ljudi...
Oni su manje brojniji,imaju manju drzavu (Republjik Kosova) i koceperniji su.....
- Mahalac
Evo je za nas praznik koji u srcu nosima jednu nam i jedinu
http://rapidshare.de/files/14408957/Dra ... H.mp3.html
http://rapidshare.de/files/14408957/Dra ... H.mp3.html
- kriticarka_nikova
Sretan Dan nezavisnosti BiH.
Jedino mi je krivo sto mi se ovaj dan nece uracunati topli obrok
a praznik ko praznik,niko ne slavi,samo je neradni.
ajd uzdravlje
Jedino mi je krivo sto mi se ovaj dan nece uracunati topli obrok
ajd uzdravlje
-
justika_sa
svima koji se osjecaju gradjanima bih želim sretan dan nezavisnosti...
ovi drugi... i onako nisu važni...
imam samo jednu zamjerku... otkud da je ovo praznik kojeg slave bošnjaci??!! koliko znam i u zapadnoj hercegovini je neradni dan... škole i državne ustanove 100% ne rade... pojedine privatne firme (kao i u Sa) da...
i nadam se još mnoooooooogo mnogoo rođendana da ćemo doživjeti
ovi drugi... i onako nisu važni...
imam samo jednu zamjerku... otkud da je ovo praznik kojeg slave bošnjaci??!! koliko znam i u zapadnoj hercegovini je neradni dan... škole i državne ustanove 100% ne rade... pojedine privatne firme (kao i u Sa) da...
i nadam se još mnoooooooogo mnogoo rođendana da ćemo doživjeti
-
SUNCICA_SA
Dragi forumasi, Bosanci i Hercegovci sretan vam 1. mart - Dan nezavisnosti 
-
mr__bosnjak

Svim gradzanima Bosne i Hercegovine koji je osjecaju svojom domovinom i svim ostalim koji je vole i cijene kao domovinu a narucito ljudima koji su je branili u najtezim vremenima kao i familijama sehida i poginulih boraca Armije RBiH cestitam DAN NEZAVISNOSTI Republike Bosne i Hercegovine 1. mart
Opstala je do sad i opstat ce i od sad.
- Bosanac_21

SRETAN DAN DRZAVNOSTI
BOSNE I HERCEGOVINE
SVIM GRADJANIMA KOJI JE VOLE
....Bosna je dusa svijeta kaljena hiljadu ljeta
carstva propadala, Bosna opstajala,
Bosna je u nama u tvom i u srcu mom,
tu smo rodjeni, tu cemo mrijeti,
BOSNA je nas dom........